icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

markusrasford
15. máj 2024

@koniarova dovod?

koniarova
15. máj 2024

@markusrasford ničomu to nepomôže. Len si každý dookola bude omieľať to svoje.

lesik
15. máj 2024

@annm81 a neposlal by bojovat?on ktory v cias diplomatickej kariery ci kariernej diplomacii? suhlasil s nazormi tej milej tetulky Albrajtovej,ktora sa nechala pocut,ze nema rada srbov a treba ich vycistit....Ano,vlastne podrztaska bol aj on ,viezol sa od cias Meciara,Dzurindu,dokonca aj Fica!az po nedavnu minulost v jeho kariere diplomata.Zle reci hovoria ,ze u Meciara bol velmi oblubeny.Pekny vecer.

annm81
15. máj 2024

@lesik Chceš diskutovať o týchto bludoch? Ok, poďme do osobitnej diskusie, aby sme tu nezačínali ďalšie obsiahle vlákno. Môžeme jednu diskusiu založiť alebo si môžeš vybrať jednu z mnohých starších diskusií, kde sa to riešilo. Len ma tam uveď a ja prídem a vysvetlím ti, prečo sa mýliš.

negymama
15. máj 2024

@lesik nevadi, ze si nezachytila ze prezident nema pravomoc niekoho niekde poslat bojovat. Ze take pravomoci ma len vlada a parlament, takze Korcok ako prezident, by o tom nerozhodoval. Ale to je len taky detail. Bolo to x krat omielane, ale presadila sa ta jedina "prauda" ktoru sirili tie mierove koalicne tvare. No ale ucel svati prostriedky, svoju pracu to klamstvo urobilo.

markusrasford
15. máj 2024

@annm81 nemá význam diskutovať @lesik ona ide podľa manuálu Smero hlasu. Tvrdiť veci podľa JPP je také smeracke

annm81
15. máj 2024

@janamoto78 Zaujímalo by ma, čo je to "schvaľovanie zločinu". Ako právnik mi asi budeš vedieť odpovedať. Diskusiu čítam tak zbežne, ale nejak som nezachytila vyjadrenia, ktoré by chválili strelca, alebo kde by sa diskutujúci vyjadrovali, že vražda je dobré riešenie.

markusrasford
15. máj 2024

@lesik to vážne si ešte nepochopila s tou vojnou?

fantaghiro21
15. máj 2024

Nemám prečítanú celú diskusiu
Odsudzujem akýkoľvek násilný čin , atentát .Je mi luto, co sa stalo a nie som volic Fica. Tak tiež odsudzujem snahu prišiť vinu , atentat opozici(rozumiet treba novodobu nadavku "liberali", lebo nic ine a nikto neexistuje, len liberali ),posielať vyhrážky, zastrasovania, hladat opat politicke klucky ako z nestastia vytažit maximum ...Toto naozaj neupokoji situaciu.
Situacia je vyhrotena zo vsetkých stran. Ako v manžestve, aj v politike nie je jedna strana bezchybna. A v konecnom dosledku su to prave tie sposoby komunikacie, ako sa ukazalo v tejto diskusii. Len 2 strana tejto diskusie, autorka pridala príspevok :

Ženy prestaňte!!!!... To že nesúhlasíte z vládou je váš názor, ale súhlasiť so streľbou...podporovať také činy? Len preto že postrelený bol premiér, s ktorým nesúhlasíte. .......a tak dalej. Do tojhto príspevku som nikde nenatrafila na nikoho, kto by suhlasil s vrazdou , snahou o postrelenie, suhlasenim so strelbou. Nikde nikto nenapisal, ze s cinom suhlasil !

To, že za vsetkým treba hladat liberalov, nesuhlasim ale stretla som sa tiez s fanusikmi opozicie, ktori boli naozaj nepredstavitelne poodobní ako samotní strelec...
To, že niekoho napadlo ze si to fico sam na seba naraficil, ties sa necudujem. Vidime v priamom prenose, coho su politici schopní, Aj Dankova nehoda je v podstate vsetkým jasna a vysetrena v spravnom case, s jasnými dokazmi....
Aj zem je plocha...
Hlavne kolko trestne stihaných je momentalne v koalici.
Tazko.
Totalita a horsie casy vitajte !

Nie som volic koalicii, ani liberalov....

777januska777
15. máj 2024

@janamoto78 prečo máš pocit, ze to baby schvaľujú? Mne napriklad je to jedno. Ani ma to nešokuje ani necítim ľútosť ani necítim radosť. Jednoducho úplne jedno. Lebo ci by táto situácia nastala ci nenastala alebo by zomrel ci prežil. Jednoducho pre slovensko to neznamená nič. Slovensko je tak veľmi rozdelené a všetko je to len vďaka Ficovi. Jeho smrť, prežitie ci čokoľvek už túto nenávisť nezmení.

liv1
15. máj 2024

@fantaghiro21 prva strana treti prispevok a druha strana prvy prispevok ti pride v poriadku?

lesik
15. máj 2024

@annm81 https://bleskovky.zoznam.sk/cl/1005001/2284343/
kto sklada poctu tejto balkanskej masiarke,tak nema nic spolocne s demokraciou,ziadne smeracky zvasty,alebo JPP,ale fakt

markusrasford
15. máj 2024

@lesik veľmi si ma presvedčila že je Ivan Korcok vojnový stvac. Škoda ze sa nevenujem tým stvacom co rozbili túto krajinu od zdravotníctva počnúc až po súdnictvo a školstvo a ....

kika2565
15. máj 2024

@stanulienkat Je to pravda ľudia majú toho dosť... To neznamená ,že začneme strieľať politikov..
Toto je cez čiaru.. šak je to človek ..

lesik
15. máj 2024

@lesik este posledna otazka
Preco Vas volicov IK dokaze tak rozculit fakt,ze pracoval u mnohych premierov?Alebo sa mi to iba zda🤗

annm81
15. máj 2024

@lesik zatiaľ len čakám na tú pozvánku na miesto, kde ti vysvetlím, aké bludy píšeš o právomociach prezidenta. Môžme ísť aj do nejakej diskusie o vojne v Juhoslávii, kde ti porozprávam, ako Miloševič odmietol zastaviť genocídu.

katka2505
15. máj 2024

Nechápem ľudí, ktorí môžu napísať, že si to zaslúži. Veď je to človek, nie pes. Nevolila som ho, no nikdy by som na nikoho nenapísala, že si zaslúži, že na neho niekto striala. Matoviča som z duše neznášala lebo je to jeden hlúpy a jednoduchý človek, no nikdy by som mu nič takéto nepriala. Nechápem už, kde to žijeme. Za chvíľu sa nebudeš niekomu na ulici páčiť a proste ťa zastreli. Kde to spejeme?

markusrasford
15. máj 2024

@lesik ale mňa to vôbec nerozculuje mam pocit ze teba to viac trapi

kika2565
15. máj 2024

@volterra To nemyslíte vážne ... Čiže ,keď si o to koledoval tak treba spáchať atentát 🙉

markusrasford
15. máj 2024

@katka2505 pes si to zaslúži?

srdeenko19
15. máj 2024
lonely66
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
15. máj 2024

@liv1 ešte raz, kde kto pise,a napisal , ze schlavuje strelbu???

lesik
15. máj 2024

@annm81 nic nie je ciernobiele a ani vojna v byvalej Juhoslavii,poslem mojho suseda srba,ktory musel utiect z Palanky,lebo mu kosovski albanci inak oblubenci Albrajtovej,vyvrazdili rodinu a vypalili dom,ten by ti urcite rad objasnil fakty
Pozri ja viem ty sa pozeras na tieto riadky cez tie vase okuliare a ja cez svoje.Tak ukoncujem debatu a zelam pokoj a mier v dusi.

janamoto78
15. máj 2024

@annm81 schvaľovanie je aj ničo napísané medzi riadkami. Takých príspevkov je tu viac. Nakoniec aj tie tvoje, ktoré prilievajú olej do ohňa ničomu nepomáhajú. Živíš tu nejaký škandál. Asi si z malého mesta alebo dediny. To vy zvyknete takto pristupovať ku krízovým situáciám. Klebetením o ničom, čomu pri všetkej úcte nerozumiete.

annm81
15. máj 2024

@lesik a ten tvoj mierumilovný sused Srb predpokladám nesúhlasil s tým, čo ďalší Srbi stvárali. A isto mal nejaké riešenie, na ktoré celý svet neprišiel, ako genocídu zastaviť. A to riešenie bolo lepšie ako to, čo stváralo OSN, áno? Nekončí diskusiu - ako vravím, rada ti prídem vysvetliť súvislosti v oboch oblastiach o ktorých sme rozprávali niekde v inej časti fóra.

annm81
15. máj 2024

@janamoto78 Tak na právnika je definícia "NIEČO medzi riadkami" dosť slabá...

janamoto78
15. máj 2024

@777januska777 Slovensko nie je rozdelené len kvôli Ficovi. Je rozdelené kvôli politikom ako takým.
Za opačný politický názor strieľať po komkoľvek nie je normálne. Neverím, že ti to nedochádza. Ale možno sa mýlim.

katka2505
15. máj 2024

@markusrasford
To bolo napísané ironicky. Nezaslúži si to nikto

janamoto78
15. máj 2024

@annm81 nebudem ti tu recitovať paragraf. Nakoniec niekto ho tu v komentároch uverejnil. Právo NIE sú len paragrafy, ale aj MORÁLKA. Možno je to však pre teba novinka. Skús sa venovať aj niečomu inému ako tejto diskusii. Načo to vlastne riešiš? Kto si ty? Vyšetrovateľka?