icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

nikaeli
16. máj 2024

@fantaghiro21 ja som tu písala už včera, tak na mňa nevyskakuj. Nie som malé decko. Voláte tu po upokojení vášní v politike a samé neustále skáčete a urážate tých, čo majú iný názor. Aj ty teraz. Každý by mal začať od seba.

annm81
16. máj 2024

@qrstxyz Tak si na to, že nemá podporu demokratických voličov prišla aj sama. Kým ich preferencie klesali, stúpala podpora toho, čo nazývaš "výkvet". Strana, ktorá pochopila, že je čas posunúť sa viac do stredu a stala sa z nej úplne štandardná stredoľavá strana. Fico naopak pochopil, že jediný rybník, kde môže loviť voličov, je ísť do väčšej polarizácie spoločnosti, opustiť spektrum štandardných strán a stať sa extrémom. Také vyjadrenia aké sa DENNE objavujú na facebooku Smeru, také nieže nemal nejaký dnes už zabudnutý Naď, také v minulosti nemávali ani Kotlebovci. Samozrejme, Smeru v tom mohutne pomáhala práve dezinformačná scéna, v ktorú zjavne neveríš, keďže ani nechceš vedieť, čo to tie hybridné hrozby sú a keďže si si asi nevšimla koľko je v celej EÚ prípadov ľudí, čo si nechávali za šírenie dezinfo platiť.

mladena
16. máj 2024

@fajnova oni túto diskusiu nevymažú, vymazali môj pomerne slušný príspevok, ale na strane 2 príspevok o tom, že sa pani čuduje, že to už dávno niekto neurobil, že ten hajzel ešte prežil a curve Monike tu zatiaľ stále je, takže aspoň vidíš čo je to za ľudí.....

777januska777
16. máj 2024

@mladena nechápem co riešiš, mňa osobne už pár krát tiež na mk zrušili a vymazali mi politicke statusy a tiež pomerne slušne. Tak tu nevytvárajú ďalšie konspiracie.

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
liv1
16. máj 2024

@777januska777 moj zivot vtedy neovplyvnoval Fico svojimi recami, ale byvala opozicia svojimi skutkami.

panonia
16. máj 2024

Polícia aktuálne v súvislosti so stredajšou streľbou na premiéra Roberta Fica preveruje 32 prípadov, pri ktorých ľudia na internete schvaľovali čin atentátnika. Po štvrtkovom rokovaní Bezpečnostnej rady SR a vlády to oznámil minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD). Takže sa žiadna diskusia mazať nebude...

fantaghiro21
16. máj 2024

@liv1 takze ked ti niekto predpise antibiotila ci vitaminoterapiu vit c,tak je voci tebe nasilny,lebo v pribalovom letaku ma vedlajsie ucinky tal na 2 strany?
?paralen/ibalgin ti nevadi uzivat?
Lieky od bolesti? A predsa ich mozno da seba hadzes ako lentilky...a tie vedlajsie ucinly maju pestre
Lekari nemaju istotu v tom,ci pacient, ak zomrel po ockovani(casovy rozptyl rok/dva) mlady,ma jeho smrt suvis s ockovanim...
Nejak som sa do tohto az tak neobuvala.Z patologie vsetko nasvedcuje skolabovaniu ,infarkt ,atd...Konspiracie hovoria o tom,ze ockovanie k tomu dopomohlo.....

liv1
16. máj 2024

@fantaghiro21 jedna vec ci sa rozhodnem sama ze to budem do seba hadzat a zvazim rizika, ako ked ma do toho niekto donuti. Nevidis v tom rozdiel?

liv1
16. máj 2024

@fantaghiro21 paralen ibalgin neuzivam mimochodom. Liekom sa vyhybam ako sa da

777januska777
16. máj 2024

@liv1 však ovplyvňovať nemusel stačilo vidieť jeho dvojtvarnost a faloš. Na začiatku pandémie keď pelle zavrel slovensko pri pár nakazených a ludia museli šiť ruska, žiadne dotácie ani pomoc neschválil presne tak by riadili pandémiu. Lenze prišli na to, ze sa z toho dá vyťažiť a tak otočil. Ako pri každom rozhodovaní. Všakže zmluva s usa zlo a potom ju predĺžia a dajú ďalšiu objednávku na zbrane? Wau. Toto je ta tvarnost smeru aká nám ide na nervy. Takze fakt prepáč, že tu nemám náladu plakať a spájať sa za klamára, ktorý si sám o svojich voličoch (video z chaty) mysli, ze su to úplní idioti. Kedze viem, že nie sú, len uverili jemu.

michaela712
16. máj 2024
michaela712
16. máj 2024

@stanulienkat teraz si sa predstavila,gratulujem

stanulienkat
16. máj 2024

@michaela712 nikde som tam nepísala, aby zomrel, alebo že má zomrieť. Sucho som skonštatovala, že ten chlap má toľko šťastia, že z toho vyviazne. Dezoláti zase prekrúcajú. Nevkladaj mi do úst slova, ktoré som nepoužila, to čo ty vidíš za mojím názorom je tvoja vec.
A môžme sa tu hrať so slovíčkami. Ukáž mi kde tam je napísané že má zomrieť? Apropo je stabilizovaný, za chvíľu ho máte naspäť, môže rozoštvávať ďalej aj so svojimi retardovanými poskokmi, môžete sa zase tešiť na ich estradne vystúpenia.

fantaghiro21
16. máj 2024

@nikaeli v com som ta urazila?ze cely cas diskusie mlcis,potpm chces vsetkych umlcat tym,ze tu neiktore schvaluju vrazdu?
Ako naozaj?odkial si tp vycitala?
Mozes sa urazat akurat nad svojimi vyplodmi.Nikto tu neschvaluje vrazdu!!!
Nikto!

liv1
16. máj 2024

@777januska777 ja mam totalne v paži za čo sa ty spájaš alebo nie

777januska777
16. máj 2024

@panonia takže policajný štát aký bol pre teba v čase covidu bol zlo, ale policajny stat počas fica je v pohode? Ked policajti zatvárali a vysterovali počas covidu ludi co z toho bolo? Obrovské protesty, takže po atentáte ideme ako blaha povedal ďalej hrotit? Dokelu prečo radšej neprestanú napriklad púšťať zločincov na slobodu ci pretlačiť hlúpe zákony . Garantujem ti, ze to situáciu upokojí dokonalo.

michaela712
16. máj 2024

@stanulienkat neprekrúcaj,jasne si napísala,že:”ten hajzel má toľko šťastia,že to prežije”

stanulienkat
16. máj 2024

@michaela712 Asi si trošku menej inteligentná. Áno presne to som napísala. Kde tam je napísané, že mu prajem smrť, alebo že nech zomrie????????????????? Ano, ma stadtie, ze prezije. Ta veta odo mňa je suché skonštatovanie stavu veci. Máš problém s pochopením písaného textu?? Nereaguj na mňa. Choď si honit ego so svojimi proruskými fanynkami a vygoogli si príspevky tvojich mecenášov, ktorí urážali hlavu štátu a inteligentných ľudí z opozície. Rieš si svoje primitivne opice čo sa nevedia chovať.

777januska777
16. máj 2024

@liv1 tak celý čas je to tu o tom ako sa mame zmieriť a ako sa nehadat a keď ti napíšem názor na fica a napíšem ti jeho dvojtvarnost, už sa so mnou nechceš spájať a chápať ma? Pozri ja sa nehrám na niekoho kto tvrdí, že sa to dá ľahko upokojiť nedá. Jednoducho to co fico zasial tu je a bude, to by musela vláda začať riešiť reálne pomoc ľuďom a garantujem ti, ze upokojenie by nastalo. A ja budem prvá, kto bude Ficovi držať palce ak začne svoje schopnosti smerovať na pomoc ľuďom.

annm81
16. máj 2024

@liv1 A kto ťa donútil? Ako vidíš, povinnosť ostala vždy len v úrovni debát. Čo by bolo podľa mňa férové, boli výhody pre očkovanych (pohybovala som sa v krajine, kde sa vstupy na rôzne miesta podmieňovali očkovaním). Ale konšpirátorom a "bojovníkom za slobodu" vadilo ešte aj to, že ak niekto vzal na seba riziko s cieľom pomôcť celej spoločnosti, tak mal miernejšie pravidlá ako tí, ktorí na spoločnosť kašlú a nielenže nie sú očkovaní, ale ešte nie sí ochotní ani dodržiavať žiadne pravidlá.

koniarova
16. máj 2024

Vy ste tu ľudia riadne mimo. 😂😂😂 A idete si všetci svoje. Jak pošahaní. A baví vás to furt dokola.

stanulienkat
16. máj 2024

@777januska777, ty máš s nimi trpezlivosť.😂😂Kašli na ne, tym mentálne nastavenie nezmeníš, tam nepomôže ani vysvetľovanie, ani kreslenie obrázkov. Majú to hlboko v mozgu zakorenené. Ony nevidia rozdiel medzi správnym a nesprávnym, logickym a nelogickym,. Im to povedal Fico (Blaha, Estok, Danko...dopln si..)...., tak to tak je a nic ine nie je pravda.

fantaghiro21
16. máj 2024

@koniarova tiez ta bavi celu diskusiu citat.
Tak to bavi aj teba,nie?

koniarova
16. máj 2024

@fantaghiro21 fascinuje ma to. 😂 A celé to nečítam.

fantaghiro21
16. máj 2024

@koniarova ty mozes a ine nemozu?
Tak si vlastne v klube posahanych a mimo...

koniarova
16. máj 2024

@fantaghiro21 Dokolečka dokola. 😂

michaela712
16. máj 2024

@stanulienkat 😂😂😂to je výlev

stanulienkat
16. máj 2024

@michaela712 ano, je.😂😂😂😂🤣🤣😅😅🤣😂😚😚😉😉😉

nikaeli
16. máj 2024

@fantaghiro21 a kto si ty, aby si mi určovala, kedy a ako sa môžem vyjadriť? píšem ti už druhýkrát, že som tu písala aj včera. A keby aj nie, nikde som nezachytila pravidlo, že si mám od teba pýtať dovolenie vyjadriť svoj názor na 18. či 19.strane. Všade sa už spomína, dokonca asi hodinu dozadu p.Pellegrini apeloval, aby ľudia vážili slová, že si niektoré názory na verejných fórach veľmi rada pozrie polícia a vy namiesto toho, aby ste sa skľudnili, ešte viac hrotíte. Považovala som za správne napísať sem, aby ste s tým prestali, za čo si ma hneď spucovala. Ok, je to tvoja voľba, tvoj názor. Za mňa výrok 'karma je zdarma' a pod. znamená vyjadrenie súhlasu, či dokonca radosť z toho, že sa niekomu stalo niečo zlé. Už viackrát som tu napísala, že stále je to človek, ale to si asi nikde nevidela, hlavne že do mňa kopeš. Ak ti pomôže vybiť si nervy, kľudne môžeš pokračovať 🤷🏻‍♀️