icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

naja94
19. máj 2024

@liv1
Áno, ja som tá, čo im neverí ani nos medzi očami... a som presvedčená, že z toho idú vytlcť politický kapitál na maximum...
Tí vždy točia tak, ako im to vyhovuje...

777januska777
19. máj 2024

Co ja poznám tie baby co mali skrátené uvazky boli normálne zamestnankyne v korporate, len sa teda dohodli so zamestnavatelom už neviem z akého dôvodu. Ako to mali poriesene neviem, ale ide o to, ze taka možnosť bola. Verím, že hlavne matky by ju využili aj ked by bol nižší plat. No a ci su skrátené uvazky, fakt v minimálnej miere, lebo to nikdy nikto neriešil a ano nedaju sa riesit s takymito podmienkami a nastaveni ake v štáte mame, treba vela veci zmenit. A nie len to, neriesilo sa nikdy zníženie byrokracie v štáte, poriadne prepojenie úradov ci skutočná digitalizácia.

autor
19. máj 2024

@777januska777 ved určite, ale máš zamestnávateľov čo ani len flexibilný pracovný čas nechcú riešiť ... tiež by som si vedela predstaviť viac práce na čiastočné úväzky akurát málokto ponúka.
A áno súhlasím, byrokracia v štáte je obrovská, trošku pomohol covid, že sa začali riešiť veci viac elektronicky ale zase úradníci chcú tony papiera, osobne donesené. Lebo covid skončil. Také prekvapko, že čakáš v eschránke dane smeti a oni ti prídu poštou, potom čo dva roky chodili do eschránky.

777januska777
19. máj 2024

Ono to staré myslenie je všade. Slovensko sa zaseklo v minulosti a veľmi veľmi ťažko chce skúsiť nove veci. Preto aj Slováci volia stále smer, lebo však ich poznáme. Najhoršie je volit stranu, ktorú nepoznajú. "Nevadí, že smer kradne, poznáme ho a nevadí nám to a však aj tak by inak nebolo. Stačí nám to." Slováci si ani nevedia predstaviť, že zmena v ich životoch môže priniesť niečo dobré. Slovák sa bojí viac nových veci ako starých aj keď vidí, že staré nefungujú. A mne je toto asi najviac ľúto. Lebo sami seba si nevažime, neuvedomujeme si, ze si zaslúžime oveľa viac ako to co nám reálne ponúkajú.

michaela712
Odpoveď bola odstránená
naja94
19. máj 2024

@777januska777
Úplný súhlas... ktorý národ okrem nás Slovákov dokázal urobiť zo slova progresívny nadávku najhrubšieho zrna?

cafelatte
19. máj 2024

@naja94 ty vnímaš rozdiel? V r.2022 bol spáchaný atentát na vysoko postaveného politika? Vieš čo znamená inteligencia?schopnosť prispôsobiť sa novým podmienkam.

enmery
19. máj 2024

@michaela712 Wau, práve si sa previedla najviac zo všetkých😊"Liberálny grc ste tu vsetky, vymyté gebule." Sama robíš, čo tu iným vyčítaš. Pardón, "všetkým" vyčítaš. Hádam sa Ti aspoň uľavilo.

cafelatte
19. máj 2024

@naja94 naozaj " to chcu" hodiť na opozíciu? Ja som videla pár foto atentatnika na foto z protestov PS a Jarka Naďa. Ze by fotomontáž? To sa všetko vyšetrí.

777januska777
19. máj 2024

@cafelatte takže keď sa lucansky hádže na matovica nevadí. Btw. Už aj smer uznal, že to bola samovražda, ale vždy sa nájdu ešte hlasy co tvrdia, že to bol matovic a bola to vražda.

michaela712
19. máj 2024

@enmery snáď sa ti niekedy vyčasí

lienka.7
19. máj 2024

Ja ti napíšem, prečo zrušili takéto delene miesta na čiastočne uvazky u nás v praci. Cize boli 2 zamestnankyne, ktoré si pracu delili, ako prvý problém, keď nastala nejaká chyba, ani jedna zodpovedná, ved to predsa ta druha. Druhým problémom bolo keď im obom naraz ochorelo dieta, cize z 2 zamestnankyn, ani jedna v praci a definitívny koniec znamenalo leto, keď obe museli byť doma pomaly celé leto, lebo vsak oni majú deti a nemajú ich kam dat. A z tak nízkeho platu im ani tábor nemôžu zaplatit. Po tomto sa teda vedenie rozhodlo, že zial, takto to dalej nejde. Cize namiesto nich vzali 1 zamestnanca, ktorý problém nemal. Ono vždy sa na to treba pozrieť z oboch strán, nie len z tej tvojej.

liv1
19. máj 2024

@777januska777 dva krat boli nove a dva krat sa rozpadli

liv1
19. máj 2024

@777januska777 rozdiel je v tom, ze tu atentatnika videl cely svet. A aj tak sa tu najdu mudrlantky, ktore by sa necudovali keby to bolo zinscenovane.

No moj ty Boh 🙈😅. Toto predcilo vsetky konspiracie s akymi som sa doteraz stretla 😁

enmery
19. máj 2024

@michaela712 Tebe sa už vyčasilo. Vygrcala si sem to, čo tu "nám všetkým" vyčítaš. 🫡 Tomu sa hovorí "Vodu káže, víno pije"

lonely66
Odpoveď bola odstránená
michaela712
19. máj 2024

@enmery tebe sa asi nevyčasí nikdy,30 rokov vymývania mozgov spravilo svoje

enmery
19. máj 2024

@michaela712 Áno, vymyli Ti ho kvalitne😄 očakávaš slušné správanie a sem si prišla ako veľká voda vynadať. Fakt si topka✌️

enmery
19. máj 2024

@lonely66 Máš pravdu. Ona si to podľa mňa ani neuvedomuje. Ale pobavila ma riadne😄

michaela712
19. máj 2024

@enmery od tejto stránky slušne odpovede ani správanie nečakam,ale aký požičaj, taký vráť. Odborníčky na všetko

lienka.7
19. máj 2024

@michaela712 no počkaj len, ako sa tu tieto "demokraticke vsevedky" teraz do teba pustia 😉👌🤣

michaela712
19. máj 2024

@lienka.7 obavam sa,že je mi to úplne jedno😂😂😂

777januska777
19. máj 2024

@liv1 no ved videli atentatnika, nik nepozná pozadie atentátu a čo mu predchádzalo. Takže preco jedno sú úplne normálne obavy a druhe je úplná hlúposť?
Toto je konspiracia, ktorá je úplne prestrelena, ale konspiracia, kde soros vládne svetu je ok? Akoze fakt konspiracia môže byť úplne zo všetkého.

autor
19. máj 2024

@lienka.7 tak to ozaj bolo blbé pre zamestnávateľa, ono zase tie čiastočné úväzky naozaj nie sú vhodné pre každého a na každú pozíciu. A zase aj iný ludia by ich privítali nielen matky s malými deťmi. No a zase škoda, že to u vás v robote vzdali, po prvej negatívnej skusenosti.

lienka.7
19. máj 2024

Len toľko k tomu, išlo o normálnu administratívnu pozíciu. A ponúkol este 6 hodín pre jednu, obe vsak odmietli.

autor
19. máj 2024

@lienka.7 tak teraz určite majú lepšie ( myslím to ironicky )

michaela712
Odpoveď bola odstránená
bibuskaiba
19. máj 2024

@michaela712 tak co tu oxidujes

cafelatte
19. máj 2024

@michaela712 tu na MK je to také pravidlo, nesmela si byť proti očkovaniu, nesmieš byť proti vyzbrojovaniu Ukrajiny a nesmieš byť proti liberálnym stranám, ktoré nenavidia všetko spojené s R. Ficom..ak si toto dovolíš, potom uvidíš tu slušnosť, tu ich kultúru.

lienka.7
19. máj 2024

@cafelatte mňa by zaujímalo, ze ci tie, co boli tak za covid ockovanie majú komplet zaočkované deti. Alebo tam už majú iný názor. 🤔