Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
Co ja poznám tie baby co mali skrátené uvazky boli normálne zamestnankyne v korporate, len sa teda dohodli so zamestnavatelom už neviem z akého dôvodu. Ako to mali poriesene neviem, ale ide o to, ze taka možnosť bola. Verím, že hlavne matky by ju využili aj ked by bol nižší plat. No a ci su skrátené uvazky, fakt v minimálnej miere, lebo to nikdy nikto neriešil a ano nedaju sa riesit s takymito podmienkami a nastaveni ake v štáte mame, treba vela veci zmenit. A nie len to, neriesilo sa nikdy zníženie byrokracie v štáte, poriadne prepojenie úradov ci skutočná digitalizácia.
@777januska777 ved určite, ale máš zamestnávateľov čo ani len flexibilný pracovný čas nechcú riešiť ... tiež by som si vedela predstaviť viac práce na čiastočné úväzky akurát málokto ponúka.
A áno súhlasím, byrokracia v štáte je obrovská, trošku pomohol covid, že sa začali riešiť veci viac elektronicky ale zase úradníci chcú tony papiera, osobne donesené. Lebo covid skončil. Také prekvapko, že čakáš v eschránke dane smeti a oni ti prídu poštou, potom čo dva roky chodili do eschránky.
Ono to staré myslenie je všade. Slovensko sa zaseklo v minulosti a veľmi veľmi ťažko chce skúsiť nove veci. Preto aj Slováci volia stále smer, lebo však ich poznáme. Najhoršie je volit stranu, ktorú nepoznajú. "Nevadí, že smer kradne, poznáme ho a nevadí nám to a však aj tak by inak nebolo. Stačí nám to." Slováci si ani nevedia predstaviť, že zmena v ich životoch môže priniesť niečo dobré. Slovák sa bojí viac nových veci ako starých aj keď vidí, že staré nefungujú. A mne je toto asi najviac ľúto. Lebo sami seba si nevažime, neuvedomujeme si, ze si zaslúžime oveľa viac ako to co nám reálne ponúkajú.
@777januska777
Úplný súhlas... ktorý národ okrem nás Slovákov dokázal urobiť zo slova progresívny nadávku najhrubšieho zrna?
@michaela712 Wau, práve si sa previedla najviac zo všetkých😊"Liberálny grc ste tu vsetky, vymyté gebule." Sama robíš, čo tu iným vyčítaš. Pardón, "všetkým" vyčítaš. Hádam sa Ti aspoň uľavilo.
@cafelatte takže keď sa lucansky hádže na matovica nevadí. Btw. Už aj smer uznal, že to bola samovražda, ale vždy sa nájdu ešte hlasy co tvrdia, že to bol matovic a bola to vražda.
@enmery snáď sa ti niekedy vyčasí
Ja ti napíšem, prečo zrušili takéto delene miesta na čiastočne uvazky u nás v praci. Cize boli 2 zamestnankyne, ktoré si pracu delili, ako prvý problém, keď nastala nejaká chyba, ani jedna zodpovedná, ved to predsa ta druha. Druhým problémom bolo keď im obom naraz ochorelo dieta, cize z 2 zamestnankyn, ani jedna v praci a definitívny koniec znamenalo leto, keď obe museli byť doma pomaly celé leto, lebo vsak oni majú deti a nemajú ich kam dat. A z tak nízkeho platu im ani tábor nemôžu zaplatit. Po tomto sa teda vedenie rozhodlo, že zial, takto to dalej nejde. Cize namiesto nich vzali 1 zamestnanca, ktorý problém nemal. Ono vždy sa na to treba pozrieť z oboch strán, nie len z tej tvojej.
@777januska777 dva krat boli nove a dva krat sa rozpadli
@777januska777 rozdiel je v tom, ze tu atentatnika videl cely svet. A aj tak sa tu najdu mudrlantky, ktore by sa necudovali keby to bolo zinscenovane.
No moj ty Boh 🙈😅. Toto predcilo vsetky konspiracie s akymi som sa doteraz stretla 😁
@michaela712 Tebe sa už vyčasilo. Vygrcala si sem to, čo tu "nám všetkým" vyčítaš. 🫡 Tomu sa hovorí "Vodu káže, víno pije"
@enmery tebe sa asi nevyčasí nikdy,30 rokov vymývania mozgov spravilo svoje
@michaela712 Áno, vymyli Ti ho kvalitne😄 očakávaš slušné správanie a sem si prišla ako veľká voda vynadať. Fakt si topka✌️
@enmery od tejto stránky slušne odpovede ani správanie nečakam,ale aký požičaj, taký vráť. Odborníčky na všetko
@michaela712 no počkaj len, ako sa tu tieto "demokraticke vsevedky" teraz do teba pustia 😉👌🤣
@lienka.7 obavam sa,že je mi to úplne jedno😂😂😂
@liv1 no ved videli atentatnika, nik nepozná pozadie atentátu a čo mu predchádzalo. Takže preco jedno sú úplne normálne obavy a druhe je úplná hlúposť?
Toto je konspiracia, ktorá je úplne prestrelena, ale konspiracia, kde soros vládne svetu je ok? Akoze fakt konspiracia môže byť úplne zo všetkého.
@lienka.7 tak to ozaj bolo blbé pre zamestnávateľa, ono zase tie čiastočné úväzky naozaj nie sú vhodné pre každého a na každú pozíciu. A zase aj iný ludia by ich privítali nielen matky s malými deťmi. No a zase škoda, že to u vás v robote vzdali, po prvej negatívnej skusenosti.
Len toľko k tomu, išlo o normálnu administratívnu pozíciu. A ponúkol este 6 hodín pre jednu, obe vsak odmietli.
@lienka.7 tak teraz určite majú lepšie ( myslím to ironicky )
@michaela712 tak co tu oxidujes
@michaela712 tu na MK je to také pravidlo, nesmela si byť proti očkovaniu, nesmieš byť proti vyzbrojovaniu Ukrajiny a nesmieš byť proti liberálnym stranám, ktoré nenavidia všetko spojené s R. Ficom..ak si toto dovolíš, potom uvidíš tu slušnosť, tu ich kultúru.

@liv1
Áno, ja som tá, čo im neverí ani nos medzi očami... a som presvedčená, že z toho idú vytlcť politický kapitál na maximum...
Tí vždy točia tak, ako im to vyhovuje...