Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@naja94 ja som reagovala na toho z lesa ci kto to pisal, ze ak chceme viest diskusiu tak nemame prekrucat a podsuvat....a nechapem preco by mal byt zhrozeny ak ho tam uvidel, ja osobne si tiez myslim ze vedel vopred ze bude streamovany, ale Bombic ci ako sa vola Kollar nie je odsudeny zlocinec, je na neho zatykac, jednym zo zatykacov je pre utek z väzby, myslim ze aj preto ho britsky sud este nevidal, lebo ujst z väzby aj ked maju bonda tak asi aj im to nejak nesedelo...ostatne obvinenia co tu na MK zaznelo ze zverejnoval nejake adresy ci telefonne cisla kovidovych teroristov? no proste pisala som na zahmlievanie , a u nas tusim stale plati prezumpcia neviny.... starsne hystericky to mnohe beriete...criepky utrzky polopravdya hoaxy chrlia vsetky media, co sa komu hodi....ale ked som zachytila info ze jednym z obvineni je ze utiekol z väzby tak som ho prestala vnimat ako nieco co je hrozbou pre demokraciu, skor postup vysetrovatelov spojenych s jeho kauzami...
@jednoduchomaria89 Vysvetľoval som im, kam až môže viesť mediálna nenávisť a fanatizmus slniečkarov. Kam až môže viesť brutálny brainwashing a systematický hejt voči človeku, ktorý chcel iba mier. (prosím čo je to fanatizmus slnieckarov ??? Boj za demokraciu , za menšiny ???? Právny stat ???… blaha je vzdelaný súhlasím , asi na SAV nesypalo toľko prachov , ano ak vďaka smerohlasu si nevážime a neplatíme vedcov , našiel dieru na trhu a už si ide a je nebezpečný )
Uz chapem, preco sa vlada snazi ovladnut media. Dosadia tam ludi ako tomasisa, lienka a spol a v podstate vytvoria dojem, ze na Slovensku je vlastne vsetko v absolutne najlepsom poriadku a vlada robi vsetko len pre dobro obcanov. Ak nieci nahodou nebude vychadzat, vinnikom budu liberali alebo Matovic. Dufam, ze ked teda budu naberat novych ludi do medii, ze sa damy prihlasite. Gaspar potom mozno pozve Solovjova na Slovensko nech vam da nejake uzitocne tipy.
@carolynka zachytila som z úst danka , že sa idú pozrieť aj na zákon o slobodnom prístupe k informáciám (jaaj opätovne niečo super pre obyčajných ľudí ) a už budú ak tie ekonomické reformy niekedy ??? Takí sú všetci zaneprázdnení médiami , novinármi , toľko veľa pracujú pre nás
@jednoduchomaria89 riesia vsetko na to aby sa tu nastolila diktatura, to je ich priorita. Len slepy to moze nevidiet. Oni si zvysili plat, volebne prieskumy su v ich prospech, naco riesit ekonomiku. Vsak jednou z najvacsich prednosti je, ze Slovak vyzije az mala (podla Fica).
@carolynka tak tak . Ved keď tie media klamu , môžu ich zažalovať . Nevidím žiaden problém , majú na to právo .
@jozko_z_lesa preco by malo byt v poriadku ze sa vyhraza niekto bombami, co mi chces podsuvat, poukazujem na to ze ja som nezachytila nikde ze by za tym bolo RF, a ak ochranka zlyhala tak si to zlizne....ale Fico je socialny politik ktory roky chodi medzi ludi, spontanne....je to jeho styl politiky a komunikacie...ako za to moze Estok, za bombove vyhrazanie? ako konkretne? za Ficovu ochranku? veduci sluzobneho alebo akeho uradu a zlyhala SIS a kopec ludi co maju ruka v ruke davat pozor a pracovat systematicky a preventivne na ochrane cinitelov...teraz vsetci odstupia a vyjde slnko a najlepsie by bolo dat do ruk tieto posty nazad tym za ktorych ery sa to nestalo? co co? a
este jedna vec, netvrdim ze to je spravne co zteraz napisem, ale na Slovensku este nie je ani za tych viac ako 30 rokov taka politicka kultura ze by ministri odstupovali za nejake zlyhania v rezortoch, ci nieco /nejake udalosti co z ich rezortami suvisia....boli nejaky za nasu historiu ale nebolo ich vela, tak ako neodstupil minister myslim po vrazde na podzamskej ci aka to bola ulica, myslim ze tam dvaja ludia zomreli a jeden clovek bol zraneny...
ci co chces odomna citat? chces mi nanutit tvoj pohlad na situaciu, chces aby som si myslela aj ja ze Estok ma odstupit ci co vlastne chces?
@tomasisa
Ak raz vydá SR zatykač na kohokoľvek, je nemysliteľné, aby sa minister vnútra, ktorý SR reprezentuje, bavil s takýmto človekom cez chat... ani súkromne a už vôbec nie verejne... preboha...
Svoju nevinu nech príde dokázať v riadnom súdnom procese... oháňať sa prezumpciou neviny a zároveň utiecť z krajiny, aby sa nemohol postaviť pred súd, ktorý by rozhodol, či vinný je alebo nie... nevinný človek by sa pred ten súd postavil rád, aby bol čím skôr očistený...
@naja94 nehysterci, ja som myslela ze ak je niekto obvineny a aj keby sedel vo väzbe tak je do vynesenia pravoplatneho rozsudku nevinny, a mozno nechcel skoncit ako Lucansky, alebo Ribar aby sme neboli extremne...ten druhy prezil aj ked s neblahymi nasledkami do konca zivota...si si ista ze v minulosti vsetci co boli obvineni tak neboli pusteny do medii, nesmeli sa verejne vyjadrovat? nekomunikovali s predstavitelmi vlady, ci inych politikov ci utekali sa prihlasit????pozri sa lepsie na jeho kauzu, nie v dennickoch ale nejaky zdroj si najdi, a skus byt nezaujata, lebo dostal nalepku, lebo kedysi hajloval, lebo kedysi toto tamto...skus, ked to dokazes akceptovat u inych skus aj pri tomto cloveku oznacovaneho za extremistu...
ociernit sa da lahko, ale reputacia sa ziskava velmi tazko....
nie som jeho kamoska ani fanynka, ale fakt ma mrzi ten dvojity kilometer a selektivne videnie dobra a zla...
@lienka.7
No Ty si hotová matka tereza... len keby si sa troška viac pozrela na zvrátené činy smeromafie za posledných takmer 20 rokov ako na moje zvrátené myšlienky, lepšie by si urobila... moje myšlienky ťa nestáli ešte ani euro, narozdiel od smeráckych rabovačiek, na ktoré si sa aj Ty ako občan poskladala....
@naja94 utečie pred trestným konaním do zahraničia a tu sa niektorí budú tváriť, že na základe toho je vlastne nevinný. Nonsens. A stretnutie ministra, ešte špeciálne ministra vnútra, s takýmto človekom je škandál obrovských rozmerov. Slováci si nezaslúžia vlastný štát.
@tomasisa aké sú známky tej "televíznej" diktatúry? Televízia v sebe sústredila zákonodarnú, výkonnú aj súdnu zložku moci? Lebo keď niekoho posielaš študovať pojem diktatúra, tak zaiste vieš, že diktatúra znamená neobmedzenú vládu. Ja som akosi zatiaľ nepostrehla, žeby sa akákoľvek televízia u nás chopila moci.
annm81
•
Dnes o 11:51
liv1 A povedz nám, čo si pozrieš ty? Ktoré médium považuješ za dôveryhodné?
Ahoj @annm81
A ty si nejak overujes informacie, ktore citas v mediach? Nechapem, ako moze niekto bojovat za to svoje "spravne" medium, ked mame prilezitost vypocut si argumenty napriamo.
Celu diskusiu tu vystupujes ako zena ovladajuca fakty, no odvolavas sa iba na media..
Ludia, ktori ovladaju fakty su pre mna ti, ktori ich cerpaju priamo od zdroja a nie ze si ich nechaju diktovat z medii. A je jedno o ake medium sa jedna.
Ja určite súhlasím s tým, aby sa riešili média. Média by sa mali vrátiť k tomu na čo sú určené. A to je informovanie a popísanie aktuálneho pravdivého stavu a toto sa nedeje. Novinári sú zaujatí, prezentujú svoje politické názory, tendenčné komentáre so snahou formovať verejnú mienku na svoj obraz. Je to mediálna mafia, je potreba to riešiť a vládna koalícia má právo robiť zmeny v súlade so zákonmi.
Ja sama mám s médiami osobnú zlú skúsenosť, keď som poskytla interview a po jeho zverejnení som ostala zaskočená, z poprekrúcania faktov, len aby to pôsobilo ako senzácia. A celkový obsah sa stal v tom momente úpnou nepravdou.
@jozko_z_lesa možno je to tá pani čo vložila hlasu na účet 10 000 EUR a dostala nejakú lepšiu funkciu 🙂
@akje Ja sa stále odvolávam na médiá? Nejak som si nevšimla. Vidieť všetko na vlastné oči a z vlastnej skúsenosti je, ako iste uznáš, nemožné. V zásade si mnoho vecí môžeš overiť tým, že pôjdeš priamo k zdroju informácie. Môžeš tomu venovať svojej dni, alebo si môžeš nájsť niekoho, kto to spraví za teba - napr. dôveryhodné spravodajské médium.
Samozrejme, nič ti nebráni, v prípade, že sa dostaneš k rozporuplným informaciám, aby si si ich overila u nejakej inej autority, napr. cez nejaký úrad, alebo nejakú nadnárodnú dôveryhodnú autoritu. Lebo áno, môže sa stať, že médium alebo aj nejaká autorita stratí svoju dôveryhodnosť. Premýšľam nad nejakým príkladom a napadlo ma toto - Ministerstvo spravodlivosti uviedlo, že chystané zmeny trestného zákonníka zodpovedajú tomu, čo je bežné inde v EÚ. Ministerstvo demokratickej krajiny by sme mali považovať za autoritu, ale niekedy (napr. ak má moc namierené k diktatúre, môžeme mať pocit, že treba veci preverovať), teda sa pozriem na to, že Ministerstvo tvrdí, že za znásilnenie budú po novom rovnaké sadzby ako inde. Spomenie sa napr. Nemecko, kde sú sadzby oveľa nižšie ako aktuálne na Slovensku. Človek si teda otvorí zákonníky a zistí, že čo je v Nemecku znásilnenie, u nás ani nie je trestný čin a teda Ministerstvo úmyselne zavádza. Od tohoto bodu teda stráca nárok na to, aby som ho považovala za dôveryhodnú autoritu. Rovnaký proces si môžeš uplatniť aj na média. A ja ak čítam rôzne seriózne médiá, z rôznych krajín, s rôznou politickou orientáciou, viac- menej sa všade v správach dočítam to isté, je to vnútorne konzistentné, nestretávam sa s tým, aby autority tieto informácie spochybňovali a ak sa mi niečo nezdá, overím si to inde a nezvyknem sa dostať k rozporom, pre ktoré by som dané médium mala prestať považovať za dôveryhodné.
To sa akosi nedá povedať o dezinformačných médiách, ktoré často odporujú sami sebe, sú nelogické, rôznymi dôveryhodnejšími zdrojmi spochybňované a pri ktorých si často môžem overiť aj sama, že klamú a zavádzajú. Ak klamú pri tom, čo si je ľahké overiť, prečo by som mala predpokladať, že pri tom, čo si neviem overiť, neklamú?
Ja som tu kdesi už menovala, ktoré média napr. sledujem. Zaujímal by ma taký výpočet od nejakého konšpirátora. Lebo stále počúvam o nejakých bájnych médiách, ktoré treba vraj tiež sledovať, aby sme mali objektívny obraz, ale keď sa opýtam, ktoré konkrétne to sú, ani raz som sa nedočkala jedinej odpovede. Ak si sa už prihlásila, kde si teda ty overuješ informácie a ktoré konkrétne médiá považuješ za dôveryhodné?

@tomasisa podľa mna výroky blaha sú úplne do pohody , pripájam jeden : 3. Musel som im vysvetľovať, čo sa tu dialo za ostatné roky. Akú nekonečnú nenávisť šírili proti Robertovi Ficovi liberálne médiá a progresívna opozícia. (opakujem kritika , poukazovanie na prešľapy nie je nenávisť , alebo ? Alebo sme brutálne prosperujúca krajina , kde absolútne nie je žiadna korupcia a rastieme nahor ekonomicky )?? Podľa mna nie