Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@cafelatte mal vyzvat dav aby s tym prestal a bol slusny...
uz jeho snaha o "americku...." svedcila, ze si tie nadavky ci vulgarne dovetky dolsova praje.
toto je presne ten hnusny falosny sposob, ako cez usta davu nenavistne a vulgarne nadavat a tvarit sa svato, ze akoze ja nic, to oni. fuj ...to je este horsie ako ked niekto sice sproste a vulgarne nadava , ale aspon ma gule to otvorene povedat, nech sa vie co si mysli. A neschovavat sa za dav.
@michaelkanr nie, minister vnútra sa nestretol s bombicom, ale bombic sa objavil na diskusii, kde sa minister rozprával s ľuďmi a bombic sa tam tiež pripojil.
nebolo to plánované, že sa ide s nim stretnúť.
načo je dobré toto prekrúcanie?
@zmrzlinka8 a tebe príde v poriadku, keď minister vnútra, pod ktorého spadajú orgány, ktoré vydali zatykač na spomenutého Bombica, sa v tom momente, ako sa Bombic "zjavil" neohradil, nezačal riešiť kde presne je, ale s ním laškoval a hrkútal? Stačí mi len áno alebo nie. Je to podľa teba naozaj v poriadku?
@zmrzlinka8 bol s nim v jednej diskusii? Bol. Ohradil sa estok voci tomu? Neohradil.
Netvarme sa, ze je to nahoda, toto totiz nebol nahodny exces.
“Pred voľbami v jeho internetovej relácii vystúpilo aj viacero predstaviteľov Smeru vrátane súčasného premiéra Roberta Fica, ministra obrany Roberta Kaliňáka. V Londýne sa s ním stretol aj šéf SNS Andrej Danko.”
“Ľuboš Blaha vystúpil na internetovom kanáli trestne stíhaného antisemitu Daniela Bombica. Podpredseda parlamentu tak urobil ako prvý koaličný politik po tom, ako sa ukázalo, že Bombic okrem šikanovania lekárov, hygieničiek a novinárok ešte aj hajloval a mal blízko k neonacistom.”
@zmrzlinka8
blaha bol "len emotivnejší", minister eštok sa s medzinárodne hľadaným Bombicom "len rozprával"... máš veľmi vysoko posunutý prah toho, čo je ok a čo je už za čiarou... ale len pokiaľ ide o vládnu garnitúru....
@jednoduchomaria89 2. pilier vôbec nemal byť. To nie sú tvoje úspory, to sú peniaze, ktoré si mala dať do spoločného a teraz tam chýbajú. že Dzurinda rozhodol, že časť tvojich odvodov nepôjde do spoločného na priebežný systém ako dovtedy, ale že si to môžeš nechať, tak to nám veľmi nepomohlo a teraz to tam chýba. to už nedomyslel, len sa urobil pekným, ktovie aké personálne prepojenia na správcovské spoločnosti tam boli.
@zmrzlinka8 Z čoho dáme budúcim dôchodcom dôchodky o takých 15, 20 a viac rokov? Aj keby všetky peniaze išli do priebežného systému, nebude dosť. Stále bude potrebné financovať dôchodky na úver. Kto by na tie dôchodky vyrobil?
@zmrzlinka8 predpokladam , že máš pár rokov do dôchodku , ja mám x krat pár rokov , ja bohužiaľ nemôžem dať všetky peniaze do sociálnej poisťovne , lebo viem na 99,99 perc povedať , že na môj dôchodok tam už nebude mať kto prispievať , a už som dala relatívne dosť , tych pár percent (úbohých ) si necham u tých zlých Američanov , a od tejto vlády si poprosím nejaké reformy, nielen rozdávanie peňazí
Tu su tie “slusne” protesty, slusne vyroky opozicie. Burcovanie, nadavky, vyhrazky… v clanku (to som necitala), je video ktore mi poslali. To si pozrite. https://www.hlavnydennik.sk/2024/05/20/rev-zdiv...
A zdroj nie je podstatny, tomu snad rozumieme vsetci. Ide o fakty
@akje Osobne na tom nevidím nič neslušné. Humor vždy bol, je a vždy bude. Že je niekto tak precitlivelý, že nezvládne ani takúto vetu, s tým sa treba obrátiť na iného odborníka ako som ja.
Takže nesleduješ žiadne spravodajské médiá, ale pár vybraných politikov a diskusie v televíziách a tým to končí áno? A príde ti to objektívnejšie ako spravodajstvo nejakého seriózneho denníka? Pretože politici nezvyknú klamať a zavádzať aj v priamom prenose? Zaujímavý pohľad.
Vieš mi uviesť pár príkladov takých klamstiev v štandardných novinách?
@liv1 presne tak a na toto JA NEMÁM SLOV.
je to smutné, vážení, ktorí to nevidíte a vnímate len jednu stranu.
táto vulgárnosť začala Matovičom a stále to pokračuje. že mu to ešte stále niekto žerie?
@naja94 každý má právo vnímať veci ako vníma, nie? ale sa netvárim, že iba môj názor môže byť správny a že ostatní sú blbci. toto prehnané ego je neprípustné a cez čiaru
@annm81
Sranda je, ak sa na tej srande smeju vsetci, vratane osoby, z ktorej si srandu robis. Vysmech, ak niekoho zahanbujes. Nepriamo ma posielas za odbornikom, zlahcujes svoje spravanie.
A ja ti mam teraz akoze odpovedat na tvoje otazky?
Maj sa, nestojim o diskusiu s niekym, kto sa nevie slusne spravat.
@jednoduchomaria89 nie nie je to pár rokov, ešte nejakých 11 cca, podľa hypotéky ešte tak 24😀😉
@zmrzlinka8 nezerie, preto ziskal v poslednych parl volbach len okolo 8%, v porovnani s predchadzajucimi volbami je to riadny pad.
U vacsiny volicov dostal stopku.
@michaelkanr kiežby, ale tu sa to nejak hemží jeho rétorikou
@annm81 neviem, prečo by ti mal niekto odpovedať, čo si ty zmyslíš. kto si myslíš, že si? keď chce odpovie, keď nechce, neodpovie, a čo ako? čo si tu učiteľka?
@zmrzlinka8 Ja ti neviem... napríklad preto, že prišla do diskusie a oslovila ma s nejakými otázkami, na ktoré očakávala odpoveď a ja som jej odpovedala? Diskusia je snáď výmenou informácií medzi ľuďmi, nie? "Nie si moja učiteľka" je výhovorka ako zo ZŠ, myslela som, že dospelí ľudia chápu, čo je to diskusia.
@liv1 Ten obrazok fakt vo videu je, zbezne som si to popretacal, nechce sa mi to pozerat cele. Ktovie kolko dalsich scenok je tam z dob ked ani PS neexistovalo alebo kolko z protestov ktore organizoval SMER ci SNS pocas kovidu atd. Kto to kompiloval a s akym zamerom? Preco tam mal potrebu vkladat veci co s Ficom/Smerom nemaju nic spolocne?
@liv1 ja som ti to video pozrela cele. Áno, boli tam vulgarizmy - od ľudí. Šimečka bol vulgárny? Hecoval ľudí, aby boli vulgárni? Bol Grohling vulgárny? Hecoval niekoho, aby bol? Okrem tohoto, mame ešte niečo iné? Niečo viac, čo sa sa vyrovná “kotrbe, výchovnej, do huby, drbe vám, vy za to môžete, americkej k*”?
Áno Matovic sa odviazal, ale u neho to nie je nič nové, jeho rétorika je stále rovnaká.
@annm81 a dospelí ľudia chápu aj to, ak niekto s nimi nechce pokračovať v diskusii.
@rusalinka aha, keď je vulgárny matovic, tak sa len odviazal.
potom, ze kto má dvojaký meter.

@aalt to video je niečo strašné. A napriek tomu sa nájdu ľudia, ktorí to dokážu obhájiť... ja neviem kde to žijem, ja som asi fakt z inej planéty, či čo 🙄