Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@zmrzlinka8 a plus som tam dodala, že ten bol taký vzdy a neodobrila som, nenapísali, že je to v poriadku ;) a čo ta debata ministra vnútra a Bombica? Bolo to podľa teba v poriadku?
@rusalinka ak tvrdis, ze sa Matovic odviazal, potom sa aj Blaha odviazal 🤷♀️. No co ti mam na toto povedat. Ste neuveritelne nekriticke. Ale to je na MK velka moda. Tuto napise uzivatelka ze “hajzel to aj tak prezije” a to je uplne ok. Keby to bolo opacne, uz by ste vyskakovali. Súď rovnako. Ja som odsudila chovanie v suvislosti s prezidentkou. Mali by ste to urobit aj vy a uznat, ze toto sa nerobi a do politiky to nepatri.
@zmrzlinka8 Iste, až sa diskutujúca aj po mojom ospravedlnení vyjadrí, že nie, vyvodím si z toho nejaké závery o tom, prečo ukončila diskusiu. Nemám v pláne jej zaklopať na dvere a donútiť ju odpovedať. Dokonca ju ani prenasledovať na tomto fóre a pod každý jej príspevok jej zopakovať moje otázky. Ale prečo to za ňu riešiš ty?
@zmrzlinka8 vidíš to tu, dvojaký meter a žiadna sebareflexia. Tých 13 protestov od p. Simecku ľudí úplne dehumanizovalo..síce prejav pekny, tichy naoko lubivy, ale v skutocnosti falošný a pasivne agresivny.
@liv1 asi som zvolila zle slovne spojenie, očividne som použila slovo, ktorého ste sa chytili.
Skúsim to teda inak.
Na uvedenom videu boli vulgarizmy - od ľudí, nie od politických predstaviteľov opozície na ktorých sa najviac hovorí, že štvú ľudí a robia násilnú politiku - PS a jeho hlavný predstaviteľ Šimečka. Kde v uvedenom videu bol Šimecka vulgárny? Alebo Grohling? Kde hecovali ľudí, aby oni boli vulgárni?
Napísala som ÁNO, matovic sa odviazal, tým som potvrdila, že áno, ten bol vulgárny, no stále nie tak, ako hlavný predstaviteľ smeru. Plus som napísala aj to, že tento jeho prejav neschvaľujem a dodám, že sa mi ani nepáči. A tiež dodávam, že ten sa takto správal a vyjadroval sa vždy. Mame teda niekoho okrem Matovica, na koho môžeme ukazovať?
Mame ešte nejaké iné videá, kde sú PREDSTAVITELIA opozície vulgárni?
@zmrzlinka8 Mimochodom, keďže venuješ energiu na odoovedanie za inú diskutujúcu, nemysliš, že by bolo omnoho konštruktívnejšie, odpovedať na diskusiu, ktorú si so mnou začala ty osobne? Lebo tiež si sa niečo pýtala, ja som ti na to odpovedala, ale tvojej odpovede som sa už nedočkala. Prísť do diskusie, niečo vyšplechnúť a potom zdrhnúť len preto, aby si sa mohla vrátiť a vysplechnúť zas niečo úplne iné, nie je práve ideálny spôsob vedenia diskusie.
@annm81 riešim to, pretože som sa s takým správaním tiež stretla.
@annm81 nepoučuj ma prosím, na čo budem odpovedať a na čo nebudem. to je moje slobodné rozhodnutie.
ja nemám čas tu odpovedať na čo si každý zmyslí.
@rusalinka ťažko ukazovať niekomu, kto vidieť nechce.
@zmrzlinka8 Iste, je to tvoje slobodné rozhodnutie. Moje slobodné rozhodnutie je zasa vyvodiť si z toho záver o tom, aké relevantné argumenty máš. Keďže diskusia v tomto skôlkarskom duchu ma ozaj nebaví, môžeme toto vlákno medzi nami dvoma, aspoň z mojej strany, považovať za uzavreté. Ak budeš mať náladu a poctíš ma nejakým argumentačne podloženým dospeláckym príspevkom, rada odpoviem, ale tuším sa na to nemám tešiť, aby som nebola nahodou sklamaná.
@annm81 máš príliš veľké ego, je mi proti srsti s tebou diskutovať.
Spomina sa matovic, ale ved on nebol pozyvany ani na protivladne protesty. Momentalne je to marginalna postava, snad nechceme porovnavat jeho vytlak s vytlakom blahu ci tarabu, nehovoriac o ficovi.
Len skoda, ze volici matovica vo velkej miere presli k smeru, takze nejaka vulgarnost a agresivita v prejave zjavne nebola tym dovodom, aby matovica uz nevolili.
@zmrzlinka8 presne tak. Aspoň v tomto sa zhodneme, aj keď si každá z nás mysli svoje ;)
@michaelkanr
Toto sme tu už pár stran dozadu hovorili, veď od volieb Matovič nikoho nezaujíma, akoby ani neexistoval...
Lenže ony nič iné ako matoviča nemajú, takže recyklujú furt dokola matovičove excesy, aby vo finále hodili všetkých do jedného vreca s matovičom...
@naja94 vidíš jedna strana recykluje furt dokola matovičove excesy a hádže všetkých do jedného vreca
a druhá strana recykluje furt dokola blahove excesy ked na námestí kričal o americkej ... a tiež všetkých hádže do jedného vreca
Ja rozdiel v stranách nevidím, každý svojho boha chváli, a druhého haní. A obe strany občanov sa správajú rovnako. Ruku na srdce.
@zmrzlinka8 Je to už jedno, naše dôchodky už nezachráni nič, štát sa bude zadlžovať či na dnešné, tak budúce. Veď až také percentá tam neputujú. A to koľko je v 2.pilieri peňazí, tak to už je so ziskami index atď.
Az na to, ze vascina Matovicovych volicov ho po jeho excesoch znovu nevolila, takze o bohu tu nemoze byt rec. Sklamal ich, tak volili niekoho ineho. Blaha a spol. Asi svojich volicov nicim zatial nesklamali. Takze rozdiel tam je
@carolynka prečo myslíš?
smer vo volbách roku 2016 získal 28,28% hlasov
smer vo volbách roku 2020 získal 18,29% hlasov ( o 10% menej čiže sklamanie veľké )
smer vo volbách roku 2023 získal 22,94% hlasov
nevrátili sa všetci jeho voliči, takže asi sklamaný budú.
A nikde nie je napísané, že Matovič nemôže zase získať toľko percent ako v roku 2020 ( a neverím, že to píšem ja brrr )
@liv1 dnešná diskusia v Téme dňa teraz na TA3 👌
Bielik sa pyta Grohlinga, ze ci vie co znamená slovo diktátor... a on, že to je len taky politický narativ 🤣🤣🤣
Tak ako putinov poskok, šéf mafie a pod. Dôkazy o tom, ze je to tak síce žiadne nema, ale to predsa nevadi...
Plus ďalšie jeho výroky... chudáčik ako koktal 👎👎👎
@zmrzlinka8
@cafelatte
@zmrzlinka8 @cafelatte @liv1 tohto cloveka obhajujete? Viete, ze aj najpodlejsi mafiani vsetkych cias mali zasadu, ze sa nikdy nemstia na detoch? Naozaj tato koalicia ma vyberanych partnerov a podporovatelov a za vsetko zlo v spolocnosti moze urcite opozicia a protesty...
Skor som mala na mysli, ze od poslednych volieb si Smer drzi preferencie aj napriek (pre mna) sokujucemu vladnutiu. Ale mas pravdu v tom, ze sa to moze za 4 roky zmenit.
Ja tam rozdiel vidím a veľký... blaha je ficov užitočný idiot, sú spolu v jednej strane, idú na jednej vlne, keď treba urobiť špinavú robotu, fico pískne a blaha ide.. matovič je politický skrachovanec (dúfajme), ktorého teraz spomínate len preto, aby ste ho nasilu spojili so šimečkom, lebo celá opozícia je jedna banda predsa....
Takže cez Matoviča chcete zdiskreditovať Šimečku, hoci tí dvaha nemajú nič spoločné... dosť okato sa tu o snažíte na viac ako 40 stranách...
@mapa to je taký primitívny pošuk.. je mi z neho na grcanie.

@gribka1 hmmm, tak si myslíš, že najlepšie bude oklieštiť ešte aj ten priebežný systém, čo ešte máme? 🤦♀️