Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@naja94 niekto neznesie ked je nad ním žena, možno Blaha je taký. Neznesie ženu na vyššom poste ako je on. Ktohovie ... to už fabulujem. Blahu nesledujem, nemárnim svoj čas ním. Len som poukazovala na to, že rozdiely nie sú.
Každý tábor má normálnych priaznivcov, a aj tých extremnych. A tí mi vadia, nech sú z akéhokoľvek tábora.
@liv1 neverim, ze ho neponas, je to propagator najvacsich hoaxov, dezinformacii a nenavisti, ale ak nahodou nie, staci precitat ten obrazok, aby si si urobila predstavu o jeho charaktre. Je na nho vydany medzinarodny zatykac, ale je taky oblubeny napr. U sutajstoka, fica, blahu, kalinaka, gaspara a podobnych, ze mu s radostou poskytovali rozhovory a aj vdaka nemu sa dostali k moci. Vladny predstavitelia hodny obdivu, naozaj...
A ja som poukazovala na to, že tam rozdiely sú, a nemalé... ale Ty si vždy všetko vysvetlíš tak, aby ti to pasovalo do tvojho rámika...
mimochodom, to je nejaká poľahčujúca okolnosť pre muža, ak chudáčik neznesie ženu na vyššom poste ako má on?
@naja94 to nie je polahcujuca okolnost, taky chlap je akurat zakomplexovany blb😉 Ale dnes som sa tu dozvedela, ze je to mimoriadne vzdelany chlap, tak nejako neviem, no😝
@naja94 aha tak vadná som ja .. áno samozrejme ... mám svoj rámik, tak idem sa rámovať.... zrámovať či zarámovať ...
nie nie je to polahčujúca okolnosť, možno len vysvetlujúca... ja neviem, ako som písala nesledujem ho, patrí k tým ľudom kde sa mi nožík vo vrecku otvára, takže rolujem dalej ak na neho natrafím.
@dskjhfdlkdjhl
Ako to vtedy Meky parafrázoval Shakespeara?
"Zlu se dobro jeví zle a sprostote se líbí sprostota"
@naja94 Vies, clovek by si myslel, ze kazdy kto pocuje Blahu, musi mat jasno a ono to nie, aj ten ma svojich obhajcov. Asi som uz stara a nicomu nerozumiem, ale mam dojem, ze svet sa v prdel obracia😝
Takže Ty tu robíš diablovho advokáta strane, ktorej najjagavejšiu "hviezdu" Blahu ignoruješ? Ja ti nerozumuem a pochybujem, ze ty sama si rozumueš...
@naja94 ked to tak vnímaš, tvoj názor tvoja vec...
@dskjhfdlkdjhl
Tiež nechápem... a zírám...
@naja94 Ale Ty nevyzeras byt stara, tak preco nechapes?🙂 Ja sa mozem na starobu vyhovorit😉
@dskjhfdlkdjhl na temu vzdelania blahu to naveky a absolutne dokonalo vystihol miklos v tomto videu z rokovania prlamentu. Odporucam dopozerat do konca, reakcia blbosa len potvrdi miklosove slova...
https://www.youtube.com/watch?v=KPhnltzoNmM@dskjhfdlkdjhl konkrétne ja nesiaham Blahovi ani vzdelanostné ani intelektuálne ani po členky. Keby som bola urážlivý typ, tak hej, toto ma fakt urazí 😂😂
@mapa No, nebudem tajit, Ivan Miklos je presne ten, ktoreho si ja viem predstavit vo vlade, diky za to video, tak sa Blaha zase ukazal, ake on ma argumenty😉
@dskjhfdlkdjhl áno, práve som dopozerala… a mne normálne ostalo trápno z toho 😳
@dskjhfdlkdjhl
Tak pre niekoho 20 alebo 30 ročného uz žiadna mladica nebudem...
ale rozum mi neberie, kto môže blahu uznávať...
@dskjhfdlkdjhl
@rusalinka to video z rokovania parlamentu je stare skoro 12 rokov, charakter sa v case nemeni, len sa vyostruje. Ale pravda o vzdelani za hranice intelektu je vecna 😀
@mapa to je tak vystizne, ze lepsie sa to asi definovat neda😉
@mapa ty nevieš čítať? kde som ja konkrétne obhajovala bombica? 🤦♀️🤦♀️
@rusalinka tak trapne by sa z toho videa mal citit niekto iny, ale tam nie je sanca.
Na tomto som sa fakt pobavila. Ale je to tragikomicke. Odporucam pozriet cele
https://www.youtube.com/watch?v=17sLHRwh3eo@dskjhfdlkdjhl filozofia a politologia nie je ziadne oslnujuce vzdelanie.
@miskaska tak toto je mne jasne😉
@dskjhfdlkdjhl jaj, uz chapem 😀
@miskaska su tu ale taki, ktorych oslnuje😉

Plus... blaha sa dlhodobo vyzuroval na prezidentke, ktorá ani nebola v exekutívnej funkcii, nebola jeho politickým konkurentom, nič mu nikdy neurobila, nemala žiadne kauzy, pre ktoré by ju mal lynčovať... napriek tomu ju bezdôvodne sprostosto napádal...
Asi to nie je ten istý príbeh ako medzi matovičom a Ficom, opozicným a vládnym politikom, ktorí si boli navzájom politickými súpermi....