icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

markusrasford
15. máj 2024

@fajnova není v poriadku

qrstxyz
15. máj 2024

@annm81 "To by ma teda zaujímalo, ktorý vrcholný predstaviteľ opozičnej politickej strany vyzýval davy, aby vykrikovali vulgarizmy. Ktorý, kedy a kde?"

Nuž ja si spomínam na Jarka Naďa, ako nás nazýval dezolátmi a opicami za to, že sme sa odmietli podvoliť covidovej tyranii. A to podotýkam nebolo raz. A je absolútne arogantné, že niekto takto osočuje ľudí, čo sa mu skladajú na niekoľko tisícový plat. Matovič kritikom nadával do múdrosráčov, Slováci žijúci v Rakúsku a v Maďarsku sú podľa neho štekajúce psi. Cigániková sa s Tabák pobila v bare. To je zopár príkladov, na ktoré si teraz tak z hlavy spomeniem, určite ich bude viac. Lenže priemerný volič má pamäť tak dva týždne... Ale nie,opozícia nie je vôbec vulgárna 😂 tým sa našej vlády nezastávam, ale trocha objektivity by zas nezaškodilo.

paradajkova
15. máj 2024

@gribka1 jasne to chapem, ale robia dobre, ze vyzyvaju na upokojenie situacie. Ja tento pristup velmi ocenujem.

stanulienkat
15. máj 2024

@qrstxyz dezolatmi vas nazval vas prezident Pelle. Vies si to dohladat. Ved on vie, aku skupinu ludi vedia oslovit.

lauriik
15. máj 2024

@mandzula a preto som tie dve slova dala na zaciatku uvodzoviek. Aby to nebolo brane doslovne a zaroven kazdy pochopil co chcem povedat.

qrstxyz
15. máj 2024

@stanulienkat môj? Ty vieš koho som volila? Lebo Pelle to nebol, musím ťa sklamať. A čo je zač viem veľmi dobre.

janulik2008
15. máj 2024

Nie som jeho volic, mam na neho nazor aky mam ale nemyslim ze toto je spravne. Takto sa veci neriesia a priat niekomu smrt 🫣

stanulienkat
15. máj 2024

@janulik2008 ved nikto nezomiera. Stavim sa, ze do 3 dni da tlacovku a bude riadne teatralny.

erikavesela
15. máj 2024

A kuciak je co?????

janulik2008
15. máj 2024

@stanulienkat ved nehovorim ze zomiera len priat niekomu ze tak mu treba 🫣 mozno je toto prave to "bozie mlyny melu pomaly ale isto". Ktovie ...

thirstymonk
15. máj 2024

Aktuálne na topkach. Takže si môžete nechať zájsť chuť...

erikavesela
15. máj 2024

@cafelatte za toho hajzla?...to naozaj nemas niekohobineho za koho sa mas modlit?

ajajaj00
15. máj 2024

@nika23t ty si odkial prisla?co bola otazka casu?si vobec normalna?

liv1
15. máj 2024

Pre niektorych tu…

lasona
15. máj 2024

@barbora0308 plne s tebou suhlasim

stanulienkat
15. máj 2024

@liv1 mafian a korupcnik dal status?🤔

stanulienkat
15. máj 2024

@janulik2008 kazdytu pise, ze zne, co zasial. Zas nevkladaj do ust nieco, co nikto nepovedal. Zas tolko zla, co tu narobil....
Zajtra da tlacovku, potlapkaju sa s Blahom po ramene a hor sa pokracovat v rabovacke.

janamoto78
15. máj 2024

Ja, ako právnik, k tomu poviem len toľko, že tie, ktoré de facto schvaľujete tento trestný čin, zamyslite sa nad sebou.
Nie je to normálne. Je to choré. Keď raz opäť niekto bude takýmto spôsobom protestovať proti niekoho názoru a zblúdilá guľka jeho „argumentov” zasiahne vás, alebo vaše dieťa, to už isto v poriadku nebude.
Tento čin treba tvrdo odsúdiť a nie chváliť.

fantaghiro21
15. máj 2024

@paradajkova aj ja mam taky nazor....
A policia poziada o pozastavenie debat ,lebo bude aj trestne stihat....
Preco sa komentare nepozastavili uz od Kuciaka? Od vojny na ukrajine?od covidu?
Zaciatok totality...
Blaha a spol bude trestne stihany za sirenie nenavisti?

koniarova
15. máj 2024

@stanulienkat bože ty už prestaň. To sa nedá čítať, čo dokážeš zlostne napísať.

leni1977
15. máj 2024

@thirstymonk teraz je na Markíze tlačovka s Kaliňákom a Eštókom a Fica vraj stále operujú

erikavesela
15. máj 2024

Sj go uz v nasej politike bolo...Ved uslintany tak urobil..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
15. máj 2024

@leni1977 neoperuju. Je stabilizovany. Chlapci maju zmysel pre dramatično.

liv1
15. máj 2024

“Nech nie je nenavist odpovedou na nenavist” chvalim za tento vyrok Šutaja Eštoka. Mali by tie vasne ukludnovat. Aj koalicia aj opozicia. A prve ktore by to mali byt by mali byt zeny matky. Nerobte zo seba stvave hyeny. Ukazte ludom, aj svojim detom, ze toto nie je v poriadku a ze tiez rovnaka ci podobna reakcia nie je absolutne v poriadku.

lesik
15. máj 2024

@annm81 demokraticky zmyslajuci pisatel ma podla teba aky profil? Je to volic iba demokratickej zmyslajucej strany ?A ti druhi,ktori nemaju nazor ako ten demokraticky zmyslajuci pisatel je asi ten nedomokraticky pochadzajuci zo Severnej Korei?Tak zacnime nalepkovat kto je demokraticky a kto nie...kto je ten inteligent a kto spodina(ze pani Vasaryova)v mojom okoli je mix znamych,ktory volili opoziciu aj koaliciu a nalepkovanie demokraticky alebo nedomokraticky zmyslajuceho volica nastastie nepouzivame.
Slusne Slovensko-vieme odkial fukal.vietor a kto organizoval protesty,netvarme sa,ze boli nezavisle a len tak zbuchnute za jednu noc.Skandovanie demokraticky zmyslajuceho obcanov Fico je k....je tak isto hanebne ako Blahove vyjadrenie na prezidentku.Zaujimave,ze ani jeden predstavitel opozicie a bolo ich tam teda dost ,neodsudiili a nedistancovali sa od tohto blaciaceho davu a jeho skandovania.Takze je pre mna uplne jedno,ci som to pocula priamo od nejakeho predstavitela opozicie alebo jeho volicov.

gribka1
15. máj 2024

Oni (politici) sa teraz boja, čo keď niekomu ďalšiemu rupne v bedni? Toto nie je sranda.

ka_ty2
15. máj 2024

ŽIADOSŤ POLÍCIE K MÉDIÁM A VEREJNOSTI

Vzhľadom na dnešné udalosti v súvislosti so spáchaním atentátu na predsedu vlády Slovenskej republiky Vás žiadame o vypnutie komentárov pod statusmi na sociálnych sieťach alebo priamo v článkoch súvisiacich s dnešnou udalosťou.

Vážime si demokraciu a slobodu slova, avšak nenávistné prejavy a komentáre prispievajú k ďalšej eskalácii nálad v spoločnosti.

Žiadame aj občanov, aby sa zdržali nenávistných a výhražných komentárov pod jednotlivými článkami k udalosti.

Pokiaľ budú napĺňať skutkovú podstatu trestného činu alebo priestupku, polícia sa nimi bude zaoberať.

stanulienkat
15. máj 2024

@liv1 myslis zeny a matky ako hlucha Monika, ked kricala, ze prezidentka je k..rva? Alebo mame ukludnovat situaciu ako Smerohlas, ked hadzali dlazobne kocky a chodili bliakat lekarom pod okna? Vies, za vlady tejto garnitury sme zabudli, co je to ukludnovat vasne?

ciernysokol
15. máj 2024

Schvalovat sa tento cin naozaj neda,ani odobrit,ani karma,bozie mlyny,nic take. Bozie mlyny a karma nie je na nas, ale na niekom vyssie, my nevidime, ako to funguje. Chapem, ze ho ludia neznasaju, maju preco, ale na vyjadrenie vole su demokraticke volby, nie zbran. Nie je spravne, ze ludia v sebe zivia tak hlboku nenavist a neznasanlivost, nikomu nam to neprospieva. Ficovi prajem samozrejme uzdravenie, je to predsa clovek.