Prečo sú voľby dôvodom rodinných konfliktov?
Viem, ze toto bude asi dnešná tisíca diskusia, ale ja vôbec neviem stráviť včerajšiu situaciu v rodine. Od včera má bombardujú rodičia, aby som išla volit. Zúčastňujem sa každých volieb, ale nemam vôbec chut si dnes ukrojiť 20 minut zo zivota a hodit to jednemu alebo druhemu, keď ziaden z nich nie je podľa mna hoden tohto postu. Vecer sme mali 20 minútový telefonat, kde po psychických vydieraniach ako, ze ide o buducnost mojich deti a pod. mi bolo zo strany rodicov zadelene, ze od teraz k ním nebudem chodit, lebo som dezolat a ze oni zajtra vezmu dceru na kolac do cukrarne a v nedelu u nich nebudeme oslavovať jej narodeniny, ako je už mesiac dohodnute. Akože halo, to ten Korcok a jeho marketingový tim takto vedel zmanipulovať ludi, ktorí zavrhnú vlastne deti a vnucata, za to, ze sa nedaju vydierat a nepojdu mu hodit hlas? Koľko detí sa takto necha zmanipulovať len pre pokoj v rodine? Ja to proste nedokážem premoct sa a robit niečo proti svojim zásadám a nechapem, ze nie je vôbec z ich strany rešpektované, že nechcem ist volit nikoho. Už som sa drzala nespočetnekrat, keď rodičia miesto toho, aby prišli za vnucatami, tak do Ba necestovali, lebo však nepojdu v zápchach(keď bola dcéra uplakané babatko, tak mama odmietla pricestovať, aby ma s nou sprevádzala na vysetrenie k lekarovi a v rannej zapche ju ukludnovala, aby neplakala), ale na trapne saskaradne protesty progresívneho Slovenka im už nerobi do Ba cestovať milionkrat. Príde vam toto normálne?
@gab1sol chapes, ze išlo o princíp, ze keď majú prist za vnucatami počas týždňa, alebo pre ne do skolky tak sa vzdy vyhovorili, ze nepridu, lebo nepojdu v zápchach do Ba (nikdy pre ne nešli do skolky, ani nikdy nestrazili počas chorob, prazdnin), ale keď trebalo chodit na protesty každý tyzden, tak nebol pre nich problem chodit o piatej do Ba v najväčších zápchach.
@trgypadl diskusiu som založila v noci, lebo som kvôli tomu nemohla spat, spala som tri hodiny, potom utekala zhanat maliny dcere na tortu po obchodoch, robila na ranajky nutellove croissanty, prepac, ze nie som non stop na modrom koniku, toto je tiež vtipny komentár 😀
@autorka, no ked pre ne nechodia do skolky, nestrazia ich pocas prazdnin, nezaujimali sa ani ked boli babatka, tazko za to moze politika.
Rodicia mojho muza volia Korcoka aj nam strazia deti, aj sa zaujimaju, aj vsetko. Dokonca ked je treba, prejdu aj 200km aby pomohli. Ich dalsi syn nevoli Korcoka a rovnako sa spravaju k obom. To nieje o politike, to je o ludoch.
Problem nie je v Korcokovi ani v Pellem, problem je v tvojuch rodicoch. Su manipulativni a asi ta vychovavali ako poslusne dieta s ich nazorom. No teraz ked mas vlastny nemozu to prekusnut a beru to osobne.
Tak predpokladám, že od bábätka po škôlku prešlo už niekoľko rokov, prečo to pripisuješ Korčokovi a PS? Čo s tým oni majú? A po ďalšie “mali prísť”. Nie, oni nemali prísť. Oni majú chcieť a nie podľa toho ako chce dcéra. Tak sa nečuduj, že sa tak k tebe správajú. A ak máte také dobré vzťahy ako opisuješ, tak určite by vnučkinu oslavu len tak nezrušili.
Využili tvoj postoj k voľbám na to, aby ti mohli oznámiť, že ťa tam už nechcú. Nie kvôli voľbám. Ja s manželom mame odlišný názor na politiku celkovo, on všetko a každého komentuje, presviedča, ja sa držím v úzadí, nekomentujem, neriešim, ani si nehovorím svoj názor. Keď už mám toho dosť, poviem "áno, nejak bolo, nejak bude" a urobím vždy tak, ako chcem a cítim ja. On o tom ani nemusí vedieť. Nerozvádzam sa preto, ani nikto nikoho nevydedil, ani po mne nikto nehádže kameňmi. Rešpektujem a som rešpektovaná. Idem voliť, ale teba nenútim.
@lenkakravcova tak ja neviem ak chce mať radšej horšie vzťahy ako malé klamstvo je to na nej.
@januska12323 malé klamstvo.. dobré vzťahy sú aj o Tom že sme k sebe úprimní a tolerujeme si aj rozdielne názory.
Tuto očividne tolerancia nie je ani z jednej strany.
...a len chcem dopísať dodatok😀✌️, došla som z návštevy,ocino vyhlásil, že volil Korčoka, skoro som padla na zadok, ....pýtam sa ho, že či naozaj, a prečo? Ocino odpovedal....ja už neviem čo je správne, nepáči sa mi vo vláde Estok, Simkovicova,Taraba, Kaliňák,..a mnoho iných a už neviem čo je správne, tak som dal Korčoka 🍀❤️. Dali sme si ťap 🍀🍀🍀👓😀
Ja som teda za využitie volebného hlasu vždy a myslím že voliť by ľudia mali.. ale takto to podmieňovať, to.je ozaj šialené.. nemyslím si ale že za to môže korcok, skôr sú tvoji rodičia extrémisti...
Alebo je toto zase len skúšobná a posledná diskusia na vyvolanie vašni proti korcokovi, po tom čo dokázali vyprodukovať pellegriniho zamestnanci, by som sa ani nečudovala..
Ja mám svokru, ktorá je na opačnej strane a veľmi chváli pellegriniho a jej argumenty ma tak vytáčajú ze ani nemám chuť jej niečo už vysvetľovať.. ale aby som jej povedala, ze k nej už neprídeme, tak to si neviem predstaviť..
Som podporovatelka Korcoka
Tychto 20 minut co si "ukrojis" zo zivota moze ovplyvnit podmienky na tvoj buduci zivot, rodiny, inych ludi na ktorych Ti zalezi.
Ale rodicia su prilis radikalni a cudni takto na Teba tlacit, je to daleko za normalnym chovanim
.

Rodicia reaguju prehnane, to je evidetne, ale maju pravdu v tom, ze volit ist treba. Proste nechceme nechat, aby smer pretlacala cez prezidenta svoje mafianske zakony. A bohuzial, toto robia (vid posledne mesiae, vyhrazaju sa sudcom, sebe si zdvihnu o 5000e vyplatu, atd, atd, je toho bohuzialvela). Jedine stopnut to vie Korcok. Ja idem kvoli svojim detom. 🙏🏻