Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty
Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.
Áno, lebo PS.
@bejbypd asi sme sa nepochopili. Prečo by mal strkať úd do dieťaťa, ste sa zbláznili? Sú pedofili a to treba trestne stíhať.
Ale dovoliť pre operovať sa od veku 13.rojiv a 18.je dobré? Amputovať si orgán. Na to šťastné € sú,ale inak človek pre chorého zbiera štuple od fľaše - to je politika.
Aj na mojom linku je chlapec, ktorý sa dal pre operovať a teraz je mu to ľúto.
@anaj_janka ja som sa určite nezblaznila a pokiaľ máte otvorenú myseľ a oči, určite viete o mnohých ľuďoch, ktorí toto spravili a sú to práve boží služobníci, že áno ? Ci skutok sa nestal ?
Otázka transgender komunity je práve u nás beh na dlhé trate a nešlo by to lusknutim prsta..
Ale ak je toto podľa Vás problém spoločnosti, tak ako hovoríte,každý má priority inde..mne sa to tiež nepáči, ale rešpektujem to.
Co nerešpektujem je stav školstva, zdravotníctva a ostatných inštitúcií, životnej úrovne
. Lebo práve toto sú veci ,ktoré ovplyvňujú mňa moje deti a moje budúce vnúčatá..nie lgbti komunita
@bejbypd pani zlatá vo všetkej úcte - človek, ktorý vie dobre spravovať svoj vlastný dom,deti vie dobre spravovať i spoločnosť k jej dobrú,lebo ten sa naučil slúžiť a platí to i opačne. Ak niekto sebe nerozumie ako pomôže druhému?
Ale tu zasahuje veľa faktorov, záleží od charakteru.
A nehovorím,že slobodní alebo bezdetní nemôžu pomáhať. Prajem vám pekný zvyšok dňa a všetko dobré.
@anaj_janka plne s Vami súhlasím. Preto vychovávam deti k úcte ku každému.
Pekný deň
@bejbypd podobne. 🌼
V žiadnom prípade jeho nie
@hopsas Niekto má zhruba prehľad o čom hovorí, a niekto tára aj keď prd vie.
Prosím, zoznam slovenských prezliekačov kabátov:
https://www.mzv.sk/velvyslanectva/velvyslankyne...
Dôvod, prečo nie je žiadúce, aby sa veľvyslanci menili pri každej zmene vlády, je už pre milovníkov dezinformácii asi príliš komplikovaná veda..aj pochopenie, že veľvyslanec nie je reprezentant vlády v zahraničí.
Mas mudru dceru,posluchni ju.Presne kvoli mladym ludom a detom musime volit Korcoka,aby sa tato krajina na cele s Pelegrinim a Ficom naozaj nevrhla do naruce Ruska 🤦🏻♀️
@autor, odkazte svojej dcere, ze ju pozdravujem a dakujem jej, ze sa s Vami na temu volieb rozprava.
Tiez idem volit Korcoka, diplomat je vhodny kandidat na prezidenta, SR bude reprezentovat dobre v zahranici. Nemusim sa pri nom bat, ze bude likvidovat sudnictvo, ani ze podpise bez mihnutia oka zakony, ktore budu porusovat ustavu. Nemusim sa bat, ze udeli milost mafianom.
Volim Ivana Korcoka ✌️
@hopsas Zato Pelle hyri vlastnymi nazormi😄 Najprv zvolava tlacovku kde vykrikuje ako treba Ukrajine pomahat vojensky,ved nikto by nechcel byt v ich kozi a su nas sused,nemozeme dopustit,aby ich Rusi obsadili a teraz sa mu to uz nehodi do konceptu tak "Ani naboj na Ukrajinu,my chceme mier"🤦♀️ Tomu hovorim stat si za svojim nazorom.
Cakala som agentku zo Sumracnej, nesklamala, zial. A nakladanie si ustneho otvoru sa v nicom nezmenulo, zial.
Nuz treba si zelat, aby nad mafiou zacal vitazit zdravy rozum a chut zit lepsie, krajsie, bez strachu, ci nas ZASE nenapadnu russke tanky s madarmi v zavese a ci nebudu ZASE v noci tajni odvazat otcov eodin ktovie kam🙈🫣. Alebo sa nebudu ZASE vrazdit novinari...sudny clovek ak si nepamata, spyta sa starsich (nie bolsevikov) alebo si info dohlada aj sam
No ak vyhrá Pelle tak sme v dobre Pelleriti aj na čele s jeho pošukom Ficom ktorý nás tam akurát vedú do záhuby celý štát.......tak ľudia otvorte oci a rozmýšľate ze vás ešte dokážu tie peleho klamstva znova a znova oklamať ja nechápem
Ja normalne chytam uzkosti, ked si tu citam tie nezmyselne argumenty preco nie, bez toho, aby sa dotycni zamysleli alebo si overili, ci to, co tvrdia, je pravda. A bojim sa toho, co tu bude, ked sa na prezidentske miesto dostane Pellegrini. Nie kvoli sebe, ale kvoli nasim detom, zamyslam sa a obavam sa, aka buducnost ich caka v buducom prehnitom a rozpadnutom state. Preco nase deti ucime, ze podvody, klamstva, arogancia a hrubost v tomto svete nema miesto, ked takyto clovek/ludia su na najvyssich miestach vo vlade. Statnici, ktori nemaju absolutny zaujem podielat sa na mieri, nemaju zaujem rozvijat krajinu, ich jediny zaujem je dostat z basy "svojich" ludi, udrzat si beztrestnost a pod. Schvalne sa vyhybam akymkolvek diskusiam a debatam o politickej scene a vzdy, ked spravim tu chybu a optimisticky niekde debatu otvorim a vidim podobne reakcie, naozaj mi pride uzko, ako velmi je jednak spolocnost rozdelena a ako jednoducho ludia dokazu verit evidentnym klamstvam.
Ale inak ano, volim Ivana Korcoka.
@hopsas tak to moc nemáš koho voliť, lebo všetci najsilnejší kandidáti na prezidenta prešli cestu vo funkcii v tychto vladach ake si memovala, harabin to dokonca ťahal od komunistov ešte 😀
Nie, rovnaka podrztaska ako aj Pelle. Prevracia kabaty ako sa mu hodi. Donedavna bol so Smerom a teraz bije partu s PS. Tak akoze... Radsej Harabina ten ma aspon v hlave.
@jaass neboj sa ved keď ma pelle takú podporu verejnosti, vyhra on a potom nám bude sveta žiť. Rovnako ako nám bolo po výhre smeru v parlamentných voľbách. Ved také vyššie dane a poplatky, zrušené príspevky, zmenený trestný zákon je fajn, dôležité je ze tu nemáme lgbti. Počkať mame, ale tak nevadí, on sa aspoň usmieva.
@kosicanka2018 v hlave - má jedine nasraté...
@krasneleto lebo ps? Uf aj také kdh podporuje korcoka. Ako argument môže byť?
@krasneleto čo nie lebo PS? Veď on v tejto strane ani nikdy nebol.. 🤷🏻♀️

@chodec15 odpoviem ti zo široka. každý máme nejaký zakladný životný postoj -ako som spomínala - politika je ktorá urcuje koľko je pracovná doba - žena musí pracovať 8h-doma ju čakajú deti. Ako si váži dnešná spoločnosť úlohy matky a otca? Prečo matky z môjho pohľadu sú diskriminované-maju svoj cyklus,nie sú také silné ako muži. Prečo ženám nedajú napr.viac dovolenky. A to je to ako si politika váži - matku,otca,ženu, muža,deti. €nemusia ísť preč z daní nás pracujúcich. Ja neobhajujem smer,ale koľko € vyhodil Matovič a celé liberálne smerovanie aj s Čaputovou - tie mega výhry!!!
Politíka zasahuje do každého života.
Napr.Boh stvoril muža a ženu, to že dnesní mladí majú zmätok je ako keď kvet dáš do pivnice a budeš sa čudovať prečo nekvitne. Treba sa vrátiť k starej zabudnutej knihe - biblii a ku Kristovi. Tí mladí potrebujú pomoc, ale nie odrezavat si údy.
Pekný deň