Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty
Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.
@777januska777 vies, Pelle sa davnejsie vyjadril ze s Ficom uz skoncil a vo vlade nebude. A je. Korcok bol so Smerom a teraz olizuje prdel Simeckovi a vsetkym liberalom aby bol za pekneho pritom chce zrusit Slovensku pravo veta a usluzne posluchat vsetky nariadenia EU. Takze volba prezidenta v dnesnej dobe je strasne tazka. A zase ostava moznosti volby mensieho zla. Skoda,ze aj ini kandidati na prezidenta nemali taku moznost v mediach ako Pelle a Korcok.
@krasneleto to si vraveli aj farizeji z dôb Ježiša, keď sa stretával s hriesnikmi ci samaritanmi.
@zalka no modry konik je stránka, kde sa stretáva množstvo ľudí a teda tým pádom ide o pomer. Ked pôjdem tam kde bude pomer voličov pelleho väčší bude aj podpora a nenávisť voči opacnemu názoru väčšia. Inak a kde ja osocujem? Ja napriklad neosocujem, kde vidíš osocovanie, konkrétne odomna?
@kosicanka2018 ale fakt aká je tá možnosť mensieho zla? Lebo pelle to isto nie je. Jeho rozhodnutia a podpora v tom co zatiaľ urobili je neskutočná. Zmena trestného zákona, zrušenie obvinení obžalovaným, zaslané miliónu zo štátnej kasy na súkromné zbrojovky, plán rozkradnutia druhého piliera,atd.
@kosicanka2018 Korcok bol v Smere? To kedy?
Chce zrušiť právo veta? A dokonca chce poslúchať všetky nariadenia EU? To máš prosím ťa odkiaľ?
Veľmi pozorne ho počúvam a nikde som také vyhlásenia nepočula.
Tak daj zdroj odkiaľ.
Len dúfam že to nebudú alternatívne médiá...chcem počuť ako to on povedal.
@777januska777 pozri, mne je uplne jedno kto si co vravel... a kedy... za mna jednoducho tato kombinacia nie je pripustna. dlhodobo som KDH ako takemu fandila, lebo boli stabilna strana, ale zapredat sa len aby tvorili vladu s PS je za mna absolutny hnoj... a nie, nezaujima ma ani komu pozehnava papez ani ine pribehy...
@apolka77 ja tu nie som na davanie zdrojov. Mas google. Nie len pozerat tv. A asi ho nesledujes az tak dobre.
@777januska777 aha a ktoré stránky sú tie Pelého napr. A reagovala som na teba skrz to ako si písala hopsas, ja sa snažím v politických témach nepisat ale tiež si všímam to znevažovanie ľudí, ktorí majú iný názor. A najlepšie diskusie sú kde sa fanynky PS pýtajú na to prečo kto boli iného kandidáta...a v celej diskusii keď jedna napíše iný názor tak všetky fanynky PS jej naložia.
Veď raz ak niekto chce voliť Harabina tak ho voliť bude, tak to budem rešpektovať ak niekto chce voliť korcoka tak tiez budem jeho názor rešpektovať. Prečo mám pretláčať svoj názor, prečo mám niekomu nadávať, že chce volit ineho ako ja.
Ono dievčence, možno je to spôsobené tým,že na reálne otázky, odmietate dat reálne, niečím podložené odpovede ,čo je základom diskusie..je normálne sa opýtať, ok volis iného tak prečo? Prečo keď vieš povedať,že nebudeš voliť tohto ,nevieš odpovedať relevantne, že ideš voliť toho a toho ?
@zalka najlepsie su tie nazory, ze volis pelleho, lebo fico a smer... mne ide dekel urvat
Len na okraj...v Prešove majú postaviť novú vojenskú nemocnicu....tak trochu rozmýšľam prečo práve vojenskú a prečo práve v Prešove ( ved na východe nič nie je......jedine blízke hranice s Ukrajinou......)
Niečo mi hovorí,že tieto voľby sú mega dôležité .
@kosicanka2018 píšem to preto, že vytrhavas (klasika) frázy, vety z kontextu a de facto nehovoris pravdu.
Ja veľmi dobre viem, že nič z toho čo si napísala nie je pravda a teda mi ani nemôžeš žiadny zdroj poslať aj keby si neviem ako chcela. Je to klasické tvrdenie koalície na margo Korcoka pritom ako čítam ste im to zhltli aj s navijakom.
Snad sa niekedy dočkáme že na Slovensku sa ľudia naučia čítať, počúvať súvislosti a používať kritické myslenie.
@kosicanka2018 tu mas jeden zdroj, vyguglila som:
Ivan Korčok povedal, že nechce zrušiť právo veta v Rade EÚ, ako mu to vyčítajú kritici vrátane Petra Pellegriniho.
https://dennikn.sk/minuta/3881540/
No a teraz udaj zdroj ty, prosim. Mne nevyguglilo ine. Dakujem
@bejbypd vsak oni stavaju tie svoje nazory na bludoch co poculi od Fica, Blahu a spol, tak samozrejme nevedia odpovedat, po vzore ich vodcu Sa tu stale hraju na obete intolerancie a nechapu, ze ich volba politickej strany/prezidenta ma obrovsky dopad na vsetkych. Preco by volici PS, SAS Kdh atd mali byt ticho Len preto, ze kopa ludi robi neuvedomele rozhodnutia zalozene na alternativnej realite ale negativne Sa dotknu vsetkych obcanov Slovenska
@krasneleto áno, pre niektorých je voľnomyslienkarstvo horšie ako klamstvo, faloš a kradnutie.. smutne, až zúfalé..
Nie!!
Nie
Inak aká komédia, že Korčok je považovaný za liberála... asi tými istými ľuďmi, pre ktorých je liberál aj Mikloško. Časť voličov zaspala v 19. storočí.
Ano, Korčok je moja volba, hned ako ohlasil kandidaturu nebolo u mna o čom premýšľať.
@krasneleto vidíš a to je to, ze je ti jedno kto co vravel. Ak si krestanka, tak vieš, ze kresťanstvo je založené na láske a prijmani každého človeka aj keď ma iný názor. Lebo aj Ježiš sa vo svojej dobe správal pohorsene pre veriacich.
@777januska777 pekne napísané o láske a prijímaní každého aj s iným názorom, škoda len , že fanynky PS na koňovi sa toho nedržia. 😉
Nie.
@zalka infovojna, hlavne správy, televizia slovan, ta3, atd.
No pozri to je normálna ľudská vlastnosť, že sa zaujíma o to prečo. Ak sa niekto rozhodne voliť niekoho musí mať predsa na to dôvod. Tak ma odvahu povedať svoj názor a keď sa ho na ten názor niekto opyta už to berie ako útok? Pozri ak ja chcem svoj názor povedať, nemôže ma prekvapiť, ze na mňa budu ludia reagovať. Ak sa bojim konfrontácie na svoj názor, tak ho nehovorím.
@zalka to je ľudská vlastnosť, tu väčšina z nás nie je ochotná dodržať, to nie je o ps. Kazdy dokqze tolerovať len niečo a blízko mame k ľuďom s podobnými názormi ako mame my.
@apolka77 ved si ho zvolte. Snad vam prinesie co ocakavate a co slubuje. Ako mnoho pred nim.
@kosicanka2018 prezident nemá priniesť nič, on ma hlavne reprezentatívnu funkciu a môže brzdiť vládu. Takže korcok fakt nemá nejaké možnosti, ale kdezto pelle priamo z koalície ma voľbou prezidenta veľa získať, preto ak vidim co robí vláda a keď to robí bez prezidenta co bude robiť asi s prezidentom.

@777januska777 modrý koník je stranka PS? Keď píšeš, že pôjdeš na stránku Pelého a tam ta niekto preklína. Tak ty mas právo osočovať iných s iným názorom, lebo len ten tvoj je správny.
No zaujímavé.