Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty
Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.
@krasneleto takže predsa sa radis k tým niektorým, ktorí dokážu voliť pellegriniho alebo harabina, ktorí evidentne klamu, manipulujú a kradnú? Pretože ja som neoznacila priamo teba že horšie vidíš voľnomyslienkarstvo ako klamstvo, to si povedala iba ty 😉
@krasneleto čítala si ich programy? Asi nie však? Reálne sa líšia Iba v jednom jedinom bode programu. Inak cely program majú podobný. Btw. A spojilo ich aj to, ze keď vidia ako Fico rýchlo pretlacil zmenu trestného zákona, rozkrada štátne financie, či prepúšťa zločincov. Ked bojujes proti zločincovi, ktorému je už všetko jedno a také niečo ako hodnoty nemá a ide mu len o seba, tak som rada, že sa spájajú. Ja som konzervatívna veriaca katolícka a nie nemám pocit, ze mňa ci štát ohrozuje také ps. Mna a moje deri teraz reálne ohrozuje táto vladna koalícia.
Ja ho tiež idem voliť
@ikuska27 skoda reagovat na rozostvavacov, tieto ich nicnehovoriace kecy napocuvane z vystupeni sialencov na mitingoch a MDZ s karafiatom je skoda komentovat😁 my tu denno denne trpime, ako vladna luza stale dokaze prerazit dno - co vlastne potvrdila aj ona sama - Slovensko ide dolu vodou🤣 trollovia ked sa pomylia, aj pravdu povedia🤷♀️
Nie
@ddaassuullaa ooo..vidíš??👍👍👍to ma nenapadlo...sama priznala že Slovensko ide dole vodou...ale vďaka Korčokovi to evidentne nieje 🙈🤷....
Áno, áno a tisíckrát áno! Korčok nie je dokonalý, ani svätý, ale je to čestný človek, ktorý 30 rokov budoval dobré meno Slovenska v zahraničí kým Pellegrini tu s Ficom rozoberal krajinu na súčiastky. A robia to doteraz.
@jana_eyre_2 opakujem, v tejto diskusii druhy krat, ocenujem to, ze ty vies lepsie ako ja , z coho a preco mam nazor, a dokonca aj koho budem volit...
@777januska777 to je tvoj uhol pohladu... a rozhodne sa nerad ku konzervativnym katolikom prosim ta s tym najvacsim respektom, ked sa vidis v PS
@ikuska27 chvalabohu, deti nemaju pravo volit... nech by tento prieskum dopadol akokolvek. deti nevedia , kedy bola svetova vojna a nie politicke dianie....
@ikuska27 a to teraz naozaj nie v zlom, ale ty si mala v 17 aku paru o politike? to keby sa dalo tak by volili aj plackovu alebo neviem koho
@ikuska27 pozri, treba sa zaujimat o veci do hĺbky. Nie, že oo počula som a blabla idem ho voliť. Ale s tebou na Mk sa o tom škoda baviť. S inými ľudmi, ktorí majú záujem a chcelost, tak s takými sa treba baviť. Ale tebe to zbytočne vysvetľovať 🙂 nepochopíš absolútne tak nie je o čom
@annm81 bohužiaľ, volby su uz raz take, kandidáti sú akí sú, Korcoka ľudia nechcú lebo ho podporuje nepopulárne PS, Pellegrinyho lebo ho podporuje nepopulárny Fico.
Korcok alebo Pellegriny? Tu nepresvedčis nikoho o tvojom best kandidatovi, každý to vidí svojou optikou.
Budúcnosť ukáže ci to prospelo krajine.
@krasneleto ja?? žiadnu..no tieto deti (18-ročné )čo už na šťastie majú právo voliť, sú na tom úplne inak...čo sa dejín týka, môj syn schová učiteľku do vačku.. politické relácie sleduje skoro stále...čiže vie aj koho voliť aby Slovensko nešlo tam, kam smeruje 😉
NIE!

Progresívec Korčok? NIKDY, ani v najhoršom sne!