icon

Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty

22. mar 2024

Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.

ikuska27
22. mar 2024

@jaass a máš pravdu...v tomto teda úplne presne.. nepochopím 🙈..nepochopím ako podaktorým ešte stále nestačí toto zlo a chcú mu dať ešte väčšiu moc...🤷.... ale aký kandidát, taký volič 🤔

maja304
22. mar 2024

Určite nie

galioska
22. mar 2024

@jaass ano s Ficom bolo
a je vynikajuco, Zvysil si plat aj z tvojich dani a tebe neposlal ani len pohladnicu s podakovanim. Bajecne😀

weronika171717
22. mar 2024

Nejdem ho voliť.....ten je ochotný poslať slovákov na Ukrajinu.....

jaass
22. mar 2024

@galioska pozri, ja sa mám tak super, že mna Fico ani nikto iný nezaujíma. Ja som nenapisala koho pôjdem voliť. Čiže asi toľko 🙂 ale čo sa týka politiky, tak mna sa to našťastie nedotýka. Žijem si svoj život. Robím ako mám. Nekradnem. Každý ako si urobí tak tak má.

galioska
22. mar 2024

@jaass presne si opisala volicov tychto odpadlikov. Ja sa mam dobre, nestaram sa😅 a co tam po mojich detoch, nech si robia co chcu🤭

jaass
22. mar 2024

@galioska nechápeš ani kúsok čo som písala. Žiaľ, takto to potom vyzerá

galioska
22. mar 2024

@jaass to mas pravdu, naj je sa nestarat a potom to tak vyzera. Pekny vecer🙃

jaass
22. mar 2024

@galioska pozri ty sa staráš a ako to vyzerá 🤦‍♀️ nerozumieš sa ani trochu konkrétnejšie do danej veci a ideš súdiť a rozoberať 🤷‍♀️ pekný večer

janinah
22. mar 2024

@krasneleto asi nevieš/nepamätáš kto začal nežnú revlúciu...áno,"deti" teda študenti...a vyzerá to tak,že aj teraz nás bude zachraňovať mladá generácia,ak neutečú všetci žiť do zahraničia...
a nehádž všetkých do jedného vreca,môj 18r. syn vie o historii celkom dosť,o politiku sa živo zaujíma,sám sa vybral na stretnutie s kandidátom v našom meste a chodí po svete s otvorenými očami....a nie je taký sám,našťastie

zalka
22. mar 2024

@janinah hm... no áno nežná revolúcia .. bola nevyhnutná na ukončenie socializmu. Ale si si vedomá toho, že sme boli temer posledný?
V Sovietskom zväze perestrojka začala v roku 1987, Poliaci mali prvé slobodné volby už v júni 1989, Madari v oktobri 1989 zmenili ústavu a prvé slobodné volby mali v marci 1990, v NDR padol Berlínsky múr 9.11.1989 , socializmus sa rúcal bol neudržateľný. Prečo myslíš, že vojská nezakročili 16.11.1989 proti demonštrantom v BA a o den neskôr v Prahe?
Všade okolo už boli zmeny, štáty okolo nás sa stávali demokraciami, ... nepopieram zásluhy študentov, boli na námestiach. Ale ak by štátna moc mala silu, a chuť tak by poprela revoltu ako to spravili komunisti v roku 1968.
Vtedy tiež Dubček chcel socializmus s ľudskou tvárou, a politbiro nedovolilo.

ajajaj00
22. mar 2024

@ikuska27 toto snad nemyslis vazne?co vie o Korcokovi stredoskolak?som sa strasne zasmiala..

miriam11
Odpoveď bola odstránená
galioska
22. mar 2024

@weronika171717 on posle na ukrajinu iba tych co ho nezvolia🤭 Pele vraj bude do ruska posielat slovenskych muzov, tak si vyber🙀😀

annm81
22. mar 2024

@miriam11 A že si človek nemá o ficovoličoch myslieť, že sú mentálna subnorma... už ti tu na fóre bolo x-krát povedané, že prezident nemá žiadne kompetencie na vyslanie slovenských vojakov, ale ty stále opakuješ túto hlúposť dookola. Platia ťa za to, či si len užitočný...?

ysseba
22. mar 2024

Korcok ano. Preco? Za mna pretoze by som bola velmi nerada keby tu bola moc jednej vlady, nechcem tu mat uz uplny monopol 🙏

iwesska
22. mar 2024

@cevricek40 Teplos Pelle ti nevadi?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
23. mar 2024

@krasneleto buď necitas co som ti písala alebo nerozumieš 😉 pekný deň ti želám..

mateson
23. mar 2024

NIE

ikuska27
23. mar 2024

@chodec15 veľmi pekne a pravdivo píšeš...ale týmto tu nevysvetlíš...naša mládež včetne nás čo nechceme voliť Fica sme úplne sprostí a ničomu nerozumieme...takže tu je úplne zbytočné vôbec im niečo vysvetľovať...🤷

zuzulka558
23. mar 2024

Ja som si napríklad kandidáta nenasla a ze niekto mi povie volím toho tak idem aj ja taka nie som,,, je jedno kto tam bude podľa seba aj tak nič prezident nemôže a všetci myslia len na seba, len teraz zas sľuby lebo voľby 🤷‍♀️ keby ste chceli ze mate ťažko postihnuté dieťa a chcete aby sa na nich myslelo tak teraz by sa dalo jasne pomôžeme vám a neviem co, no po voľbách by bolo no viete nastal problém a nedá sa atd, to je len taky príklad

777januska777
23. mar 2024

@zuzulka558 jasne, ze prezident nič dokopy nemoze. Ale je to jediná proti váha k vláde. Ak vládna koalícia ovládne aj prezidenta, tak pruser.

galioska
23. mar 2024

@chodec15 bohuzial toto sa siri medzi volicmi hranateho a potom su taketo diskusie kde matka ktora sedi doma s deckami roky a mlieko jej uz zahlmlieva mozog to cele zozerie a siri dalej. No aspon v tejto diskusii vidno aka mentalita volit🤭

zuzulka558
23. mar 2024

@777januska777 dnes zistím v robote kto koho boli u zákazníkov idem sa po motať na 4 hodiny 🤣bud budem zhrozená alebo prekvapena

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená