Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty
Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.
Určite nie
Nejdem ho voliť.....ten je ochotný poslať slovákov na Ukrajinu.....
@krasneleto asi nevieš/nepamätáš kto začal nežnú revlúciu...áno,"deti" teda študenti...a vyzerá to tak,že aj teraz nás bude zachraňovať mladá generácia,ak neutečú všetci žiť do zahraničia...
a nehádž všetkých do jedného vreca,môj 18r. syn vie o historii celkom dosť,o politiku sa živo zaujíma,sám sa vybral na stretnutie s kandidátom v našom meste a chodí po svete s otvorenými očami....a nie je taký sám,našťastie
@janinah hm... no áno nežná revolúcia .. bola nevyhnutná na ukončenie socializmu. Ale si si vedomá toho, že sme boli temer posledný?
V Sovietskom zväze perestrojka začala v roku 1987, Poliaci mali prvé slobodné volby už v júni 1989, Madari v oktobri 1989 zmenili ústavu a prvé slobodné volby mali v marci 1990, v NDR padol Berlínsky múr 9.11.1989 , socializmus sa rúcal bol neudržateľný. Prečo myslíš, že vojská nezakročili 16.11.1989 proti demonštrantom v BA a o den neskôr v Prahe?
Všade okolo už boli zmeny, štáty okolo nás sa stávali demokraciami, ... nepopieram zásluhy študentov, boli na námestiach. Ale ak by štátna moc mala silu, a chuť tak by poprela revoltu ako to spravili komunisti v roku 1968.
Vtedy tiež Dubček chcel socializmus s ľudskou tvárou, a politbiro nedovolilo.
@weronika171717 on posle na ukrajinu iba tych co ho nezvolia🤭 Pele vraj bude do ruska posielat slovenskych muzov, tak si vyber🙀😀
Korcok ano. Preco? Za mna pretoze by som bola velmi nerada keby tu bola moc jednej vlady, nechcem tu mat uz uplny monopol 🙏
@cevricek40 Teplos Pelle ti nevadi?
@krasneleto buď necitas co som ti písala alebo nerozumieš 😉 pekný deň ti želám..
NIE
Ja som si napríklad kandidáta nenasla a ze niekto mi povie volím toho tak idem aj ja taka nie som,,, je jedno kto tam bude podľa seba aj tak nič prezident nemôže a všetci myslia len na seba, len teraz zas sľuby lebo voľby 🤷♀️ keby ste chceli ze mate ťažko postihnuté dieťa a chcete aby sa na nich myslelo tak teraz by sa dalo jasne pomôžeme vám a neviem co, no po voľbách by bolo no viete nastal problém a nedá sa atd, to je len taky príklad
@zuzulka558 jasne, ze prezident nič dokopy nemoze. Ale je to jediná proti váha k vláde. Ak vládna koalícia ovládne aj prezidenta, tak pruser.
@777januska777 dnes zistím v robote kto koho boli u zákazníkov idem sa po motať na 4 hodiny 🤣bud budem zhrozená alebo prekvapena

@jaass a máš pravdu...v tomto teda úplne presne.. nepochopím 🙈..nepochopím ako podaktorým ešte stále nestačí toto zlo a chcú mu dať ešte väčšiu moc...🤷.... ale aký kandidát, taký volič 🤔