Som hrdá na nášho prezidenta
Pri sadení zemiakov je dôležité vedieť si poradiť aj s údržbou a byť schopný opraviť, čo treba 💪
Teší ma, že som si aj tento rok našiel čas na túto tradíciu. Všetkým, ktorí tiež sadia, pestujú alebo pracujú na poli či v záhrade, želám vydarenú úrodu. A vám ostatným pokojný víkend s tými, ktorých máte radi.
Ja som velmi hrda na nasho prezidenta, je to clovek ako jeden "z nas".
Ty, kokos... Ja si stále poviem, že ešte snáď je nádej, ale potom sa začítam do komentárov tu alebo na Facebooku a chytá ma depresia... To fakt sme tak obmedzení a tak ľahko manipulovateľní ľudia??? Neviem či je to chýbajúcim vzdelaním alebo stratou pamäti, ale je to šialené. Neviem čo ešte by museli títo babráci predviesť aby ľudia konečne kriticky otvorili oči....
@noisemaniac ja sa ta pytam, kto z tych dvoch, Zelensky a Pavel, zacal vojnu. Staci ak uvedies len meno, na ostatne omacky setri pismenami, to uz som citala tolkokrat...
@viestta Zelensky svojimi rozhodnutiami prispel k zaciatku vojny...a viac sa uz k tebe vyjadrovat nebudem, dalsia hrdinka iba spoza klavesnice...takim ako ty by som dal uhradit vsetky tie miliardy, ktore zmizli v ciernej diere s nazvom UA, potom by ste sa mozno konecne spamatali...
@noisemaniac A Putin tam prečo strčil nos?Jaj, ochraňovať Rusov, ktorých sťahovali z kože za živa.Vy ste akí mentálni atléti.
@enmery nie, pre rovnaky dovod pre ktory tam strkal nos zapad aj USA...Putinovy na rusoch nezalezi rovnako ako ani zapadu a USA na ukrajincoch...po tejto zemi este nekracal politik, ktoremu by zalezalo na ludoch, preto nechapem, ako vobec moze niekto byt vobec hrdy na nejakeho politika...
@viestta Zelensky svojimi rozhodnutiami prispel k zaciatku vojny...a viac sa uz k tebe vyjadrovat nebudem, dalsia hrdinka iba spoza klavesnice...takim ako ty by som dal uhradit vsetky tie miliardy, ktore zmizli v ciernej diere s nazvom UA, potom by ste sa mozno konecne spamatali...
@noisemaniac aha, takze tak... No dobre, niet o com dalej debatit. Mozes ist Petkovi ohrabat krumpliky, aby sa aj daco urodilo, lebo zasadit nestaci
@noisemaniac koľko teraz vyplácajú v rubľoch za tieto kecy? 😉
@noisemaniac To ako keby som ja napísala, že ženu bije muž doma, lebo ona ho provokuje, takže si za to môže sama. Ešte keď Ti za to platia, pochopím, že nič iné robiť nevieš, ale keď je to Tvoje hodnotové nastavenie v živote, tak diky pekne.
@noisemaniac koľko teraz vyplácajú v rubľoch za tieto kecy? 😉
@zuzanita1609 nie som na ziadnej strane, ale zapadnu propagandu rovnako nezeriem ako aj tu rusku...ale ty si ju papkaj dalej, dobru chut ;)
@zuzanita1609 nie som na ziadnej strane, ale zapadnu propagandu rovnako nezeriem ako aj tu rusku...ale ty si ju papkaj dalej, dobru chut ;)
@noisemaniac jaj lebo ty nie si internetovy hrdina, čo vie zaručenú pravdu a prišiel si sem o nej poučiť 😏😒
Autorka, toto su prezidenti, na ktorych mozu byt obcania hrdi.
@viestta to myslíš vážně?
@noisemaniac keď je v USA pomaranč,ani ja nie som 100percent za USA ,veď aj im dôjde,že asi volili ako u nás na Sk 😁. Alee, vždy lepšia "výplata" za dobre odvedenú napísanú "prácu" v eurách, dolároch,ako v rubľoch. Toľké vrecká a vrecia nemám 🤭.
@viestta to myslíš vážně?
@mateson2004 co konkretne? Ze zemiaky treba aj nakopcovat? Ano, to myslim smrtelne vazne
Tak som rada, že si spokojná. Veď naša krajina vďaka takým, ako je náš súčasný prezident len prekvitá. Takže sa všetci veľmi tešíme.
Ja nie. Ja sa hanbím, v akej krajine žijem.
áno, takéto populistické prázdne gestá pre jednoduchých zvláda Pelle dobre, inak nič
@noisemaniac https://openiazoch.zoznam.sk/financie/kolko-sto...
Skús si prečítať 😉
Troll a aj priblbly’
Keď si taká hrdá,prečo anonymne?
@zarrinka takze podla tohto clanku teda staci, aby sem prislo este aspon milion ukrajincov a predbehneme aj Svajciarsko :D
Tebe preskočilo?
Tak podľa mňa prezident skutočne prejavil ľudskosť. Nemyslím pri sadení zemiakov. Ale konkrétne tým, že odmietol podpísať zákon o kovid odškodnení pre tých čo pravidlá porušovali. Nie so všetkými jeho krokmi súhlasím. Ale v určitých veciach naozaj koná nestranne a podľa svedomia.
Ja nie.
Tak podľa mňa prezident skutočne prejavil ľudskosť. Nemyslím pri sadení zemiakov. Ale konkrétne tým, že odmietol podpísať zákon o kovid odškodnení pre tých čo pravidlá porušovali. Nie so všetkými jeho krokmi súhlasím. Ale v určitých veciach naozaj koná nestranne a podľa svedomia.
@bloger on kona nestranne a podľa svedomia tak jedine,že jeho svedomie sa vola Fico ? No to snáď nemyslíš vážne!
@bloger on kona nestranne a podľa svedomia tak jedine,že jeho svedomie sa vola Fico ? No to snáď nemyslíš vážne!
@lenkasarka Tak v tomto jasne išiel proti strane Smer a Hlasu.
@bloger vies co je paradox pri tom zakone o odskodneni porusovatelov pravidiel? To, ze jeho byvali spolustranici v parlamente ten zakon podporili a posunuli do prezidentskej kancelarie na schvalenie. Uz tam je disproporcia medzi smerovanim Hlasu ako strany a prezidentom, ktory je este stale jeho cestnym predsedom. A to, ze ho vratil do parlamentu este neznamena, ze nebude platit, pretoze parlament ma pravo prelomit prezidentovo veto. (tolko k jeho nestrannosti)
@bloger vies co je paradox pri tom zakone o odskodneni porusovatelov pravidiel? To, ze jeho byvali spolustranici v parlamente ten zakon podporili a posunuli do prezidentskej kancelarie na schvalenie. Uz tam je disproporcia medzi smerovanim Hlasu ako strany a prezidentom, ktory je este stale jeho cestnym predsedom. A to, ze ho vratil do parlamentu este neznamena, ze nebude platit, pretoze parlament ma pravo prelomit prezidentovo veto. (tolko k jeho nestrannosti)
@viestta Ako môže byť prezident predsedom strany? To sa úplne vylučuje. Takisto je proti transaskčnej dani. Jasné, že nie je svätec. Ale má aj v sebe niečo dobré. A dal jasný signál ľudom, že má svoje hodnoty.

o nerastne bohatstvo, ktore sa nachadza na vychode UA
@noisemaniac A Putin tam prečo strčil nos?Jaj, ochraňovať Rusov, ktorých sťahovali z kože za živa.Vy ste akí mentálni atléti.