Som hrdá na nášho prezidenta
Pri sadení zemiakov je dôležité vedieť si poradiť aj s údržbou a byť schopný opraviť, čo treba 💪
Teší ma, že som si aj tento rok našiel čas na túto tradíciu. Všetkým, ktorí tiež sadia, pestujú alebo pracujú na poli či v záhrade, želám vydarenú úrodu. A vám ostatným pokojný víkend s tými, ktorých máte radi.
Ja som velmi hrda na nasho prezidenta, je to clovek ako jeden "z nas".
Tak podľa mňa prezident skutočne prejavil ľudskosť. Nemyslím pri sadení zemiakov. Ale konkrétne tým, že odmietol podpísať zákon o kovid odškodnení pre tých čo pravidlá porušovali. Nie so všetkými jeho krokmi súhlasím. Ale v určitých veciach naozaj koná nestranne a podľa svedomia.
@bloger opravim ta. v určitých veciach naozaj koná podla prieskumov, ktore si da vopred spravit. ten clovek nikdy nemal vlastny nazor, minimalne nie v politike.
@zarrinka takze podla tohto clanku teda staci, aby sem prislo este aspon milion ukrajincov a predbehneme aj Svajciarsko :D
@noisemaniac a tie tri dni, za ktore Trump ukonci vojnu, sa odkedy rataju? Lebo na neho som sa spoliehala, a furt nic, sklamana som.
Sklamaný trolli ,faajn 🤣 aspoň v niečom pokrok 😁
@viestta Ako môže byť prezident predsedom strany? To sa úplne vylučuje. Takisto je proti transaskčnej dani. Jasné, že nie je svätec. Ale má aj v sebe niečo dobré. A dal jasný signál ľudom, že má svoje hodnoty.
@bloger ano, on je stale cestny predseda strany Hlas, da sa to, on to dokaze. Aj Estok je super predseda, dobre zastal jeho poziciu, taky riadny chlap je to.
Aj špeciálna vojenská operácia mala byť hotová za 3 dni. A už sú to 3 roky. Čo bude Trump horší ako najsamlepší Cár Voloďa?
Riadny chlap - estok
🤣🤣🤣🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Troll jednoznacne
Riadny chlap - estok
🤣🤣🤣🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Troll jednoznacne
@nini1978 preco, ved aj dobre vyzera, aj Simecku vie upratat.
Podľa nej by prezident mal mat 1500...
Len keby toľko neslintal a nepreglgal svoje sliny toľko a to vždy,keď sa zavzdušný 😉. Budeme osobní,trolli?
ved alzak nechce, aby vojna skoncila...a preco by aj mal chciet, ak mu tecu miliardy do vrecka a este sa najde aj kopec tupcov, co ho za to povazuju za hrdinu...
@nini1978 No vieš ako, môže byt zároveň aj zlý a dobrý. Síce je Šukaj zlý predseda aj minister, ale zato je ako človek dobrý cct😄
@enmery tak presne
To,že je hoaxer,pateticky zavadzac už roky,to predsa nebude kaziť jeho šmrnc a vie upratať simecku,tak to je ohromný sex appeal
Hej,ved Trump by bol najlepším pápežom sveta-tak pravda !
by som ťa opravila, je jeden z " vás" nie " nás".
preto platí aj pokutu za " kóšer" predvolebnú kampaň. Peťulo.
ved alzak nechce, aby vojna skoncila...a preco by aj mal chciet, ak mu tecu miliardy do vrecka a este sa najde aj kopec tupcov, co ho za to povazuju za hrdinu...
@noisemaniac teba sa ešte raz pýtam, koľko ti platia? Vieš,že Zelensky je aj sexi? Veľa takým "slovenským hejlovákom" chýba ten šmrnc a odvaha a proste sú geroji už iba na sieťach?. Plus erekcia 0 bodov 😏.
Tak toto je to, čo je dôležité pre náš štát? Že prezident má už nasadené zemiaky?
Gŕŕŕciam
Veď ja čakám,čo ešte adminom chýba,aby zrušili túto diskusiu. Zrušili úprimné a pravdu hovoriace ženy,ale nevadí,že sa tu už uráža. Môžem nadávať, hovoriť ako Fico a spol na Čifároch chate? 😁 Toľká sloboda? 🙄
Veď ja čakám,čo ešte adminom chýba,aby zrušili túto diskusiu. Zrušili úprimné a pravdu hovoriace ženy,ale nevadí,že sa tu už uráža. Môžem nadávať, hovoriť ako Fico a spol na Čifároch chate? 😁 Toľká sloboda? 🙄
@zuzanita1609 No oni môžu používať také slová explicitné na každého. Od bežného občana až po prezidentku. Ale ty ked také slovo použiješ, urážaš.😄
Modry konik, portal venovany materstvu a rodicovstvu, a bum ho - politicka tema na rozduchanie “debaty”. Nerozumiem, preco toto admini nemazu, absolutne to sem nepatri
@noisemaniac teba sa ešte raz pýtam, koľko ti platia? Vieš,že Zelensky je aj sexi? Veľa takým "slovenským hejlovákom" chýba ten šmrnc a odvaha a proste sú geroji už iba na sieťach?. Plus erekcia 0 bodov 😏.
@zuzanita1609 ty kolko platis Zelenskemu za to, ze je sexi? 🙂 a dufam, ze ty aj tvoja rodina sa z toho dobre najete...a hej je neskutocny, kebyze si dam jeho matros, tak sa mi z neho urcite aj postavi :D
@zuzanita1609 ty kolko platis Zelenskemu za to, ze je sexi? 🙂 a dufam, ze ty aj tvoja rodina sa z toho dobre najete...a hej je neskutocny, kebyze si dam jeho matros, tak sa mi z neho urcite aj postavi :D
@noisemaniac a už ako typický ruský trolli tahaš sem rodiny? Keď už dojdu argumenty? 😏 Ja ešte čakám,čo vypotiš,vravia mi,buď múdra,ustúp pomyleným,ale niekedy sa to ozaj nedá a ani nechcem. Ustupovalo sa v minulosti dosť a dopadlo to na? Na 3 bodky 😤.
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️