Som hrdá na nášho prezidenta
Pri sadení zemiakov je dôležité vedieť si poradiť aj s údržbou a byť schopný opraviť, čo treba 💪
Teší ma, že som si aj tento rok našiel čas na túto tradíciu. Všetkým, ktorí tiež sadia, pestujú alebo pracujú na poli či v záhrade, želám vydarenú úrodu. A vám ostatným pokojný víkend s tými, ktorých máte radi.
Ja som velmi hrda na nasho prezidenta, je to clovek ako jeden "z nas".
Modry konik, portal venovany materstvu a rodicovstvu, a bum ho - politicka tema na rozduchanie “debaty”. Nerozumiem, preco toto admini nemazu, absolutne to sem nepatri
@janababana politika a politické rozhodnutia sa dotýkajú každého z nás. Politici tvoria zákony, ktoré ovplyvňujú život mamičiek a nie len ich. Čiže nie, nie je možné sa tu baviť len o tom čo obliecť deťom do škôlky alebo ako vyriešiť domáce úlohy. Aj o politike je treba hovoriť. Samozrejme na slušnej úrovni
@noisemaniac a už ako typický ruský trolli tahaš sem rodiny? Keď už dojdu argumenty? 😏 Ja ešte čakám,čo vypotiš,vravia mi,buď múdra,ustúp pomyleným,ale niekedy sa to ozaj nedá a ani nechcem. Ustupovalo sa v minulosti dosť a dopadlo to na? Na 3 bodky 😤.
@zuzanita1609 argumenty akoze na co, na to co tu len opakujes stale dookola ako zaseknuta platna? na to staci zapnut iba mute 🙂 a uz som pochopil, ty si ta mudra, vyvolena a pravda je len to, co ty povies...co tu este robis, mala by si nastupit do politiky, lebo tam idu len ti, co hovoria pravdu...
@zuzanita1609 ty kolko platis Zelenskemu za to, ze je sexi? 🙂 a dufam, ze ty aj tvoja rodina sa z toho dobre najete...a hej je neskutocny, kebyze si dam jeho matros, tak sa mi z neho urcite aj postavi :D
@noisemaniac Mňa by zaujímalo, keby bol Zelený mužíček prezidentom RuSSka a Putin Ukrajiny. Či aj vtedy by si prskal síru na Putina ako braniaceho sa prezidenta napadnutej krajiny. Niečo mi hovorí, že nie.
Škoda, že tým trpia len deti. Vo vojne vždy trpia nevinní.
@zuzanita1609 argumenty akoze na co, na to co tu len opakujes stale dookola ako zaseknuta platna? na to staci zapnut iba mute 🙂 a uz som pochopil, ty si ta mudra, vyvolena a pravda je len to, co ty povies...co tu este robis, mala by si nastupit do politiky, lebo tam idu len ti, co hovoria pravdu...
@noisemaniac Veď do nej nastúp ty, tiež tu máš jediný pravdu😉
@noisemaniac Mňa by zaujímalo, keby bol Zelený mužíček prezidentom RuSSka a Putin Ukrajiny. Či aj vtedy by si prskal síru na Putina ako braniaceho sa prezidenta napadnutej krajiny. Niečo mi hovorí, že nie.
Škoda, že tým trpia len deti. Vo vojne vždy trpia nevinní.
@enmery povedal som ti, ze nie som ani na jednej strane, ked nevies citat, ja uz za to nemozem 🙂 vojna nie je nic ine iba biznis pre tich hore...a v com som klamal? ved to co som tu uviedol si najdes aj v tom tvojom pravdovravnom mainstreame....
Peťo, si to ty?
@noisemaniac dočkaj času,ako husa klasu 😁 a máš po "ftákoch",putinovskych bludoch 😉
Ale vráťme sa k téme "prezidenta" terajšieho našeho slovenskieho 😁. Keby mi mal posadiť zemiaky, pokosiť krovinorezom, zavesiť záclony,pošlem ho radšej do búdy a Geriho na "trón". Pretože,my prezidenta nemáme,iba šaša a to Igor,ako ho volali ,šašek, mal aspoň charakter ,za svojím si stál,Ficovi neustupoval 😜.
@noisemaniac to muselo byt uz ine zufalstvo, ze ta na novom case nepocuvaju a na topkach diskutujuci rovno uz ignoruju, ze si siel "robit politiku na MK". 🙂
@noisemaniac dočkaj času,ako husa klasu 😁 a máš po "ftákoch",putinovskych bludoch 😉
@zuzanita1609 len dufam, ze si sa z SPP odhlasila hned dalsi den po tom, ako zacala vojna a odoberas uz len ne-rusky v plnej sume bez dotacii na zaklade cien na Lipskej burze...ty hrdinka...
A preco teda anonym? Ked si tak strasne hrda? Tfuj.
@zuzanita1609 len dufam, ze si sa z SPP odhlasila hned dalsi den po tom, ako zacala vojna a odoberas uz len ne-rusky v plnej sume bez dotacii na zaklade cien na Lipskej burze...ty hrdinka...
@noisemaniac ale ty uz ozaj splietas vsetko mozne cez zeleneho muzicka a jeho matrosu az po rusky plyn a urazas diskutujuce. Aj volici tejto koalicie a prezidenta mozu byt predsa slusni, tak sa snaz.
@noisemaniac zaťala som do živého 😜. Už sem tahaš aj SPP,tak ho rovno doj,ten plyn ruský,sa vy niektorí idete zblázniť bez neho. Doteraz nám ho škrtili,pladby pridávali a čušali ste. 😉
@viestta Ako môže byť prezident predsedom strany? To sa úplne vylučuje. Takisto je proti transaskčnej dani. Jasné, že nie je svätec. Ale má aj v sebe niečo dobré. A dal jasný signál ľudom, že má svoje hodnoty.
@bloger ty mas problem citat. Je cestnym predsdom strany. Takze obisli vychcanci ustavu, aj koza cela aj vlk nazraty. Ty to nevidis? No ale hlavne, ze ma v sebe nieco dobre. Aj by ma zaujimalo co... Jaj, vie krumple sadit aj mamke zaclony vesia.🙄 No a ano, dal ldom jasny signal, ze ma svoje hodnoty. Radsej nepisem ake, lebo by si aj tak nepochopil...
@janababana ak ti to doteraz nedoslo, tak politika sa tyka aj teba, a velke prekvapenie sa tyka aj mamiciek, deti a aj mamickovskych tem. Lebo napriklad danovy bonus "skonsolidovali" politici, ktori teraz vladnu. Ti isti politici, ktori sa nechali na futbal odviez vladnym specialom za nase dane a ti isti politici, ktori neboli schopni najst peniaze na rekonstrukciu kosickej neonatologie a ta neonatologia sa tyka presne toho co je nosnou temou tejto stranky, deti a mamiciek, tak ako sa deti a mamiciek tykaju "skonsolidovane" DB.
by som ťa opravila, je jeden z " vás" nie " nás".
preto platí aj pokutu za " kóšer" predvolebnú kampaň. Peťulo.
@mondolina o o to naozaj zacina zavanat jeho prítomnosťou
Aj “poriadneho chlapa” spomenul,
Aj sa pýtal,či mu niekto závidí plat
Aj poľnohospodárske práce sa mu páčia
Aj sa snaží napomínat neslušne’ a agresívne vyjadrovanie ,ved on je predsa ICH prezidentom mieru
Dobre vravím?
@noisemaniac to muselo byt uz ine zufalstvo, ze ta na novom case nepocuvaju a na topkach diskutujuci rovno uz ignoruju, ze si siel "robit politiku na MK". 🙂
@moonlight1210 zavidis, ze som tam dostal viac lajkov, ako ty? 🙂 ale jasne a preto ku kazdemu jednemu pribudla aj reakcia, ale aspon pekna ukazka toho, ako viete klamat a prekrucat si fakty tak, ako vam to vyhovuje...takze koncim debatu, strata casu
@zuzanita1609 mysliet si to mozes :D
@moonlight1210 zavidis, ze som tam dostal viac lajkov, ako ty? 🙂 ale jasne a preto ku kazdemu jednemu pribudla aj reakcia, ale aspon pekna ukazka toho, ako viete klamat a prekrucat si fakty tak, ako vam to vyhovuje...takze koncim debatu, strata casu
@noisemaniac huraaaa!!!!
@noisemaniac povedz mi úprimne, prečo nie si už dávno v Rusku? Ja by som tam chcela,týždeň by mi asi stačil, mám rada výzvy a pozrieť sa "do nemého pekla". (Pretože tam si nemôžeš povedať,tak ako tu) 😉. Veď tam aj ženy v modrých sukniach a žltých tričkách berú do "tam" na ulici. Vedel si to?
@noisemaniac My prekrúcame fakty?Pobavilo. Čiže Zelenský sa napadol sám, Putin je svätec a USA fuj, prečo už nedovolenkuješ v matičke?Danko dával fajne videjká z obchodu, lacno si tam nakúpiš a WC misu a pravdu si tam vezmi so sebou☺️
@janababana ak ti to doteraz nedoslo, tak politika sa tyka aj teba, a velke prekvapenie sa tyka aj mamiciek, deti a aj mamickovskych tem. Lebo napriklad danovy bonus "skonsolidovali" politici, ktori teraz vladnu. Ti isti politici, ktori sa nechali na futbal odviez vladnym specialom za nase dane a ti isti politici, ktori neboli schopni najst peniaze na rekonstrukciu kosickej neonatologie a ta neonatologia sa tyka presne toho co je nosnou temou tejto stranky, deti a mamiciek, tak ako sa deti a mamiciek tykaju "skonsolidovane" DB.
@viestta ano presne tak, tyka sa aj mna a neskutocne ma stve, ze sa tu vyhadzuju miliardy na nezmyselne zbrojenie, na ktorom zarabaju jedine politici a zbrojarske firmy pod zamienkou vymyslenej hrozby, za ktore by sa dalo postavit aj niekolko novych nemocnic...tak si kludne dajte do zbrani dalsich 800 miliard aj s tvojim Petrom Pavlom a schvalte aj dalsie protiruske sankcie, nech zacnu krachovat firmy este rychlejsie ako doteraz, mozno sa konecne preberete, ked tu budeme vsetci okusovat narazniky zo skrachovanych automobiliek...
a viete co, velmi si zelam, nech v dalsich volbach vyhra opozicia, potom si tu pridem precitat tie komentare, ked nam tu zacnu konecne padat pecene holuby do ust, ked nam tu zacnu vladnut politici, ktori vratia danove bonusy, nebudu sa vozit vladnym specialom za nase peniaze, zrusia konsolidaciu, dane, odvody, nebudu kradnut...
@noisemaniac My prekrúcame fakty?Pobavilo. Čiže Zelenský sa napadol sám, Putin je svätec a USA fuj, prečo už nedovolenkuješ v matičke?Danko dával fajne videjká z obchodu, lacno si tam nakúpiš a WC misu a pravdu si tam vezmi so sebou☺️
@enmery teraz už ani boh netuší,ako to majú všetko pomýlené niektorí pomýlení. Strácam sa tiež v tých ich "presvedčeniach". Teraz je USA fajn,keď je tam,no tiež úplný ..., jeden ...na východe,teraz podobný na západe a všetci nevedia čo a ako a kde,s kým 🤭. Zmätený celý svet,ale Zelensky, ktorý bráni svoje,je akože najväčšie zlo. Vravím, ľuďom,tak ako aj medveďom šibe (ináč medveď je vzor Ruska a ruskí kamoši ho lovia). Tiež paradox 😁
Jasné, zase opozícia, hlavne tá, ktorá ešte nikdy nevládla. A to je zároveň aj univerzálna odpoveď, prečo radšej voliť teda túto demoličnú zberu dookola. Nech si nakradnú ešte viac. Pečene holuby máte už 4 volebné obdobie pri Precedovi.To už rozum zostáva stáť.
@viestta ano presne tak, tyka sa aj mna a neskutocne ma stve, ze sa tu vyhadzuju miliardy na nezmyselne zbrojenie, na ktorom zarabaju jedine politici a zbrojarske firmy pod zamienkou vymyslenej hrozby, za ktore by sa dalo postavit aj niekolko novych nemocnic...tak si kludne dajte do zbrani dalsich 800 miliard aj s tvojim Petrom Pavlom a schvalte aj dalsie protiruske sankcie, nech zacnu krachovat firmy este rychlejsie ako doteraz, mozno sa konecne preberete, ked tu budeme vsetci okusovat narazniky zo skrachovanych automobiliek...
a viete co, velmi si zelam, nech v dalsich volbach vyhra opozicia, potom si tu pridem precitat tie komentare, ked nam tu zacnu konecne padat pecene holuby do ust, ked nam tu zacnu vladnut politici, ktori vratia danove bonusy, nebudu sa vozit vladnym specialom za nase peniaze, zrusia konsolidaciu, dane, odvody, nebudu kradnut...
@noisemaniac vsak si sa uz rozlucil s touto debatou... Ci?
rozpravočka pre poddanych...za tolko penazi by som aj ten traktor opravila 😉
Inak nie je to moj prezident, hanbim sa zanho...
@katkaseiner presne tak, ja tiež nemám prezidenta. Je to falošný človek, fuuj