Som hrdá na nášho prezidenta
Pri sadení zemiakov je dôležité vedieť si poradiť aj s údržbou a byť schopný opraviť, čo treba 💪
Teší ma, že som si aj tento rok našiel čas na túto tradíciu. Všetkým, ktorí tiež sadia, pestujú alebo pracujú na poli či v záhrade, želám vydarenú úrodu. A vám ostatným pokojný víkend s tými, ktorých máte radi.
Ja som velmi hrda na nasho prezidenta, je to clovek ako jeden "z nas".
Jasné, zase opozícia, hlavne tá, ktorá ešte nikdy nevládla. A to je zároveň aj univerzálna odpoveď, prečo radšej voliť teda túto demoličnú zberu dookola. Nech si nakradnú ešte viac. Pečene holuby máte už 4 volebné obdobie pri Precedovi.To už rozum zostáva stáť.
@enmery tak najblizsie ked budu volby, tak mi kludne napis, koho volit, ak v tom mas tak jasno a si si ista, ze vdaka nim to tu bude konecne lepsie...ja som nevolill ani tuto zberbu, pre mna su vsetci jedna banda...verit tomu, ze sa najde aspon jeden politik, ktory nebude kradnut je ako verit tomu, ze ked budem sediet v garazi, tak sa zo mna stane auto
@viestta ano uz koncim, uz len tuto poslednu vec som dodal a tesim sa na tvoje komenty, ked tu budu vladnut tvoji favoriti ;)
@viestta ano presne tak, tyka sa aj mna a neskutocne ma stve, ze sa tu vyhadzuju miliardy na nezmyselne zbrojenie, na ktorom zarabaju jedine politici a zbrojarske firmy pod zamienkou vymyslenej hrozby, za ktore by sa dalo postavit aj niekolko novych nemocnic...tak si kludne dajte do zbrani dalsich 800 miliard aj s tvojim Petrom Pavlom a schvalte aj dalsie protiruske sankcie, nech zacnu krachovat firmy este rychlejsie ako doteraz, mozno sa konecne preberete, ked tu budeme vsetci okusovat narazniky zo skrachovanych automobiliek...
a viete co, velmi si zelam, nech v dalsich volbach vyhra opozicia, potom si tu pridem precitat tie komentare, ked nam tu zacnu konecne padat pecene holuby do ust, ked nam tu zacnu vladnut politici, ktori vratia danove bonusy, nebudu sa vozit vladnym specialom za nase peniaze, zrusia konsolidaciu, dane, odvody, nebudu kradnut...
@noisemaniac stve ta, ze sa vyhadzuju miliardy na zbrojenie, ale obvinujes z vojny napadnutu krajinu, ja uz nicomu nerozumiem fakt :D
Cim pripel prezident mieru k mieru? Kde zabezpecil mier?
ČTJB?? som si telefón opľula 🤦♀️
ČTJB?? som si telefón opľula 🤦♀️
@midori123 čo je ČTJB? 🤭 nejaký nový odboj či kieho 🤣
@midori123 čo je ČTJB? 🤭 nejaký nový odboj či kieho 🤣
@zuzanita1609 "Čo Ti Je.e"😂
Ja som hrda na každého človeka ktorý vypískal Huliaka a Martinu . Som hrdá na každého človeka ktorý stal na námestí a dával najavo tejto vláde,že s ňou nesúhlasí. Som hrdá na každého psychológa a psychiatra,ktorý sa podpísal pod otvorený list premiérovi. A teda na tvojho prezidenta som všetko,len nie hrda.
@zuzanita1609 "Čo Ti Je.e"😂
@enmery 🤣🤣 ale môže to byť aj nový odboj 😁🤣
Ja som hrda na každého človeka ktorý vypískal Huliaka a Martinu . Som hrdá na každého človeka ktorý stal na námestí a dával najavo tejto vláde,že s ňou nesúhlasí. Som hrdá na každého psychológa a psychiatra,ktorý sa podpísal pod otvorený list premiérovi. A teda na tvojho prezidenta som všetko,len nie hrda.
@lenkasarka krásne a dokonca aj Bernolák,so Štúrom a Sládkovičom by to brali ako dielo 👍😊
@janababana ak ti to doteraz nedoslo, tak politika sa tyka aj teba, a velke prekvapenie sa tyka aj mamiciek, deti a aj mamickovskych tem. Lebo napriklad danovy bonus "skonsolidovali" politici, ktori teraz vladnu. Ti isti politici, ktori sa nechali na futbal odviez vladnym specialom za nase dane a ti isti politici, ktori neboli schopni najst peniaze na rekonstrukciu kosickej neonatologie a ta neonatologia sa tyka presne toho co je nosnou temou tejto stranky, deti a mamiciek, tak ako sa deti a mamiciek tykaju "skonsolidovane" DB.
@viestta cize co ocakavas od takychto tem na MK? Ze sa ludia dovzdelaju? Ze sa naucia kritickemu mysleniu? Ze si rozsiria obzory? Reagujem na tu odpoved, co si mi dala…
@viestta cize co ocakavas od takychto tem na MK? Ze sa ludia dovzdelaju? Ze sa naucia kritickemu mysleniu? Ze si rozsiria obzory? Reagujem na tu odpoved, co si mi dala…
@janababana neocakavam takmer nic, ale vzdy v tych temach prispievam s nadejou, ze mozno sa najde niekto, komu to oci otvori.
@janababana neocakavam takmer nic, ale vzdy v tych temach prispievam s nadejou, ze mozno sa najde niekto, komu to oci otvori.
@viestta 🤞👍
@moonlight1210 zavidis, ze som tam dostal viac lajkov, ako ty? 🙂 ale jasne a preto ku kazdemu jednemu pribudla aj reakcia, ale aspon pekna ukazka toho, ako viete klamat a prekrucat si fakty tak, ako vam to vyhovuje...takze koncim debatu, strata casu
@zuzanita1609 mysliet si to mozes :D
@noisemaniac Ty sa este hras na lajky? Mas 16, zlatko?
@lenkasarka krásne a dokonca aj Bernolák,so Štúrom a Sládkovičom by to brali ako dielo 👍😊
@zuzanita1609 Najviac sa mi páči, ako si Robo a spol berú do huby Štefánika. Ten by ich ani neopľul, keby žil. Bol stelesnením všetkého, proti čomu huckajú zámerne jednoduchých ľudí bez myslenia, aby zakryli, čo reálne vyvádzajú s týmto zomierajúcim štátom.
Vyťahovali by ho ako teraz zakaždým Šimečku a len by ho urážali.
Ešte som len začala čítať túto diskusiu, som na 1.strane,ale veľmi mi to pripomína post doriis, či aký nick má tá pani. Ona hneď po voľbách písala, že sa teší, že konečne už bude pokoj a mier a že je rada, že vyhral Pelle.
No asi sa to trošku otočilo a s novým prezidentom prišiel len taký fejkový mier a pokoj
v za ten rok.
Tak ale ako vidím, teraz pre ten pokoj jeho voličov v krajine stačí zasadiť zemiaky.
Ešte som len začala čítať túto diskusiu, som na 1.strane,ale veľmi mi to pripomína post doriis, či aký nick má tá pani. Ona hneď po voľbách písala, že sa teší, že konečne už bude pokoj a mier a že je rada, že vyhral Pelle.
No asi sa to trošku otočilo a s novým prezidentom prišiel len taký fejkový mier a pokoj
v za ten rok.
Tak ale ako vidím, teraz pre ten pokoj jeho voličov v krajine stačí zasadiť zemiaky.
@baumka ona je stale presvedcena o svojej pravde. Fico a Pele su jej hrdinovia. Jej sa tu dobre zije.
@zuzanita1609 Najviac sa mi páči, ako si Robo a spol berú do huby Štefánika. Ten by ich ani neopľul, keby žil. Bol stelesnením všetkého, proti čomu huckajú zámerne jednoduchých ľudí bez myslenia, aby zakryli, čo reálne vyvádzajú s týmto zomierajúcim štátom.
Vyťahovali by ho ako teraz zakaždým Šimečku a len by ho urážali.
@enmery pravda,ale mr. pán Lasica už bol dnes v tejto téme spomenutý...on by to vedel vyjadriť tak,ako treba (celá táto situácia v tomto štáte), možno aj mr. pán Jožko Króner by od srdca povedal. Ľudia ktorí zabudli na svoju minulosť,si nezaslúžia budúcnosť a budú sa točiť v kruhu. Niekedy naozaj,niekto, niekedy potrebuje buď preplesk,alebo iba obyčajný bozk 😊
Modry konik, portal venovany materstvu a rodicovstvu, a bum ho - politicka tema na rozduchanie “debaty”. Nerozumiem, preco toto admini nemazu, absolutne to sem nepatri
@janababana admini nikdy nezmazu takuto temu. To si si doteraz nevsimla?
@enmery pravda,ale mr. pán Lasica už bol dnes v tejto téme spomenutý...on by to vedel vyjadriť tak,ako treba (celá táto situácia v tomto štáte), možno aj mr. pán Jožko Króner by od srdca povedal. Ľudia ktorí zabudli na svoju minulosť,si nezaslúžia budúcnosť a budú sa točiť v kruhu. Niekedy naozaj,niekto, niekedy potrebuje buď preplesk,alebo iba obyčajný bozk 😊
@natalka13 keby bola len tá jedna jediná spokojná to by bolo super. Zle je,že jej podobnych je stále veľa.
@zuzanita1609 ten preplesk dostane cela naša krajina a to taký,že sa nikdy nespamätá poprípade sa bude spamätávať desaťročia. Desivé..
v za ten rok.
@baumka vidis ake to je jednoduche? jeden sa vymaca v Dunaji, druhy krumple vysadi a volici spokojni, stastni, vsetko v najlepsom poriadku.
@baumka vidis ake to je jednoduche? jeden sa vymaca v Dunaji, druhy krumple vysadi a volici spokojni, stastni, vsetko v najlepsom poriadku.
@viestta tak toto bol sarkazmus 😉. No nie vždy, každý pochopí...tak ako to sadenie "švabky".. 😁 Tiež by som ho chcela vidieť celý ten čas a naživo,a bez mužov v čiernom (bez videa a Faceboou pre jupítety)🤣. Či on vôbec vie,ako sa zemiaky prekrajovali a zatlácali, RUČNE do pôdy? 🤭😁
Si vadna
@janababana admini nikdy nezmazu takuto temu. To si si doteraz nevsimla?
@natalka13 jasne, ze nezmazu, lebo je to vyzivna tema… a som si viac nez ista, ze tuto temu tu nezalozil nejaky stupenec nasho sucasneho prezidenta, ale akor niekto za uplne odlisnym ucelom