icon

Som hrdá na nášho prezidenta

5. máj 2025

Pri sadení zemiakov je dôležité vedieť si poradiť aj s údržbou a byť schopný opraviť, čo treba 💪

Teší ma, že som si aj tento rok našiel čas na túto tradíciu. Všetkým, ktorí tiež sadia, pestujú alebo pracujú na poli či v záhrade, želám vydarenú úrodu. A vám ostatným pokojný víkend s tými, ktorých máte radi.

Ja som velmi hrda na nasho prezidenta, je to clovek ako jeden "z nas".

baumka
5. máj 2025

autorka ako vidím v poslednom odstavci sa ti trochu oči otvárajú, že tí vaši mieroví politici to trošku na vás hrali pred voľbami a zvíťazil predsa len biznis. S dovolením malé gramatické okienko, slove "šak" neexistuje, píše sa to však. Často sa to tu opakuje. Mne nevadí, ak ma niekto upozorní na chyby, tak hádam to tak aj ty vezmeš.
A ešte k Pellemu, ak je naozaj tak za mier, tak mal napísať tvrdý status, že v mene našej krajiny si nepraje cestu predsedu vlády do krajiny vraha detí, mal to odsúdiť ako chlap. Neurobil to, jeho slová sú ako 10x vylúhované vrecko čaju. A ani sadenie zemiakov na mojom názore nič nezmení.

natalka13
5. máj 2025
@momo00

@natalka13 nie som žiadna tinka.! A ak neviete čítať, tak mi vás je ľúto.
@baumka ja som písala o niečom inom. Niekedy si nestačí prečítať iba odpovede poniektorích užívateliek na mňa. Aktuálnu situáciu nesledujem. Moje zdravie je mi presnejšie. Vynechávam stresujúce podnety. Potom sa mi ani nechce žiť. Tak sa tu na mňa okolo momentálnej situácie nemusíte vyhrážať, kto je agresor. Ja viem kto napadol ktorú krajinu. Pointa môjho príspevku bola úplne iná.

@momo00 ty sa citas? Nesledujes momentalnu situaciu a ako vies ako to je?

natalka13
5. máj 2025
@anonym_autor

@momo00 suhlasim s tebou takmer vo vsetkom, sak na ukrajine to zacalo uz davno, som totalne za mier, len sa mi zda ze na tej Ukrajine zomiera nejako vela ludi a v Rusku nie...nezda sa ti? A to mi zacina dost vadit. Sak aj Pellegrini je za mier, aj ked je Zelensky zeleny. A Kalinak ma sklamal, sak posiela viac zbrani na UA jak ked boli zadarmo. Volajako mi to cele nesedi uz.

@autorka mozes nam objasnit ako a co zacalo na UA uz davno? Kedy a kto koho napadol?

momo00
5. máj 2025
@natalka13

@momo00 ty sa citas? Nesledujes momentalnu situaciu a ako vies ako to je?

@natalka13 ty si nedáš pokoj. Kôli takým agresorom ako ste vy tri by druhý nemohol vyjadriť svoj názor. A ak si to predtým nečítala, tak ti to zopakujem. Ale čítaj veľmi pozorne, aby si aj pochopila o čom píšem. Tak ešte raz. Vojna na Ukrajine bola už dávno predtým ako ju napadlo Rusko. A boli to samotný Ukrajinci ktorý utláčali vlastný národ ( pre obraz proti ukrajincom, ktorý hovorili aj po rusky. Preto som spomenula Hitlera. Na Ukrajine sú tí utlačovaní .a tí ktorí sa tam chovajú ako nacisti). A bolo viac bojov aj medzi Ruskom a Ukrajinu o ten Krym ale to som tu nespomínala. Tak si overte informácie a nie tu niekoho urážať .

breeen
5. máj 2025

Fuj! Toto nie je môj prezident. Je to herec, klamár a podvodník!

momo00
5. máj 2025
@baumka

autorka ako vidím v poslednom odstavci sa ti trochu oči otvárajú, že tí vaši mieroví politici to trošku na vás hrali pred voľbami a zvíťazil predsa len biznis. S dovolením malé gramatické okienko, slove "šak" neexistuje, píše sa to však. Často sa to tu opakuje. Mne nevadí, ak ma niekto upozorní na chyby, tak hádam to tak aj ty vezmeš.
A ešte k Pellemu, ak je naozaj tak za mier, tak mal napísať tvrdý status, že v mene našej krajiny si nepraje cestu predsedu vlády do krajiny vraha detí, mal to odsúdiť ako chlap. Neurobil to, jeho slová sú ako 10x vylúhované vrecko čaju. A ani sadenie zemiakov na mojom názore nič nezmení.

@natalka13 a ešte ty premúdrelá ja som príspevky zmazala až na ten posledný a aj tak si si nemohla odpustiť zase komentár. Nesledujem vôbec čo sa deje tam. Je mi to momentálne jedno. A ani našich politikov nesledujem. Hrabať pre seba, Slovensko ide do záhuby a tu na koníku to tiež ide do kytek. Len samé urážky, ponižovanie žien a niektoré ani nevedia čítať a robia zo seba dokonalé. Niekedy si aspoň prečítajte komentáre autorov diskusií a nie hneď bez rozmyslu písať. Presne kvôli takýmto postojom vznikajú konflikty, ktoré môžu viesť k nepokojom a nezmyselným vojnám. Dobrú noc vy dokonalosti
@natalka13
@baumka ,@viesta...

natalka13
5. máj 2025
@momo00

@natalka13 a ešte ty premúdrelá ja som príspevky zmazala až na ten posledný a aj tak si si nemohla odpustiť zase komentár. Nesledujem vôbec čo sa deje tam. Je mi to momentálne jedno. A ani našich politikov nesledujem. Hrabať pre seba, Slovensko ide do záhuby a tu na koníku to tiež ide do kytek. Len samé urážky, ponižovanie žien a niektoré ani nevedia čítať a robia zo seba dokonalé. Niekedy si aspoň prečítajte komentáre autorov diskusií a nie hneď bez rozmyslu písať. Presne kvôli takýmto postojom vznikajú konflikty, ktoré môžu viesť k nepokojom a nezmyselným vojnám. Dobrú noc vy dokonalosti
@natalka13
@baumka ,@viesta...

@momo00 ty nemozes byt skutocna.🙈🫣

noisemaniac
5. máj 2025
@baumka

@noisemaniac píšeš, že ťa štve, že sa vyhadzujú miliardy na zbrojenie. Toto treba napísať Kaliňákovi,lebo on má prsty v tom, že sme top vo výrobe munície. Ale samozrejme toto FIcovi stúpenci nechcú vidieť ani počuť. Možno Kaliňákovi kamoši vyrábajú "mierové" náboje a samozrejme Česi a ostatní dodávajú tie fuj "vojnové" náboje a zbrane, čo zabíjajú.

Ale podľa stúpencov našej mierovej vlády máme dopomôcť odovzdať Ukrajinu do rúk Putina. Dúfam, že si nepodpísal odmietnutie bojovať za svoju krajinu, lebo možno o 5-10 rokov potiahne Putin aj cez nás. Stačí sledovať poslancov a vojnových štváčov Ruskej federácie a ich výroky a túžby. Som zvedavá, či RUsov budeš vítať mierovými holubicami, keď prekročia hranicu, ale možno už budeš za kopečkami ako mnohí naši "vraj"chlapi viď chudák poslanec Gluck, čo to podpísali.

@baumka ano, toto bol sprosty podraz na volicov od Fica a jeho bandy, takze neboj sa ja toto vidim a davam ti v tomto za pravdu

a na tie dristy ohladne toho, ze nas tu rusi obsadia, tak doteraz mi ani jeden z vas, co to tu neustale omielate dookola nevysvetlil, co tu mame take uzasne, ze to rusi tak velmi potrebuju, co je to? uved aspon jeden jediny dovod...krajina, ktora ma prakticky neobmedzene zdroje potrebuje napadnut krachujuci kontinent, ktory nema absolutne nic, vsetko musi dovadzat, zivi tu miliony darmozracskych migrantov, je zadlzeny az po usi a je absolutne nekonkurencie schopny aj vdaka choremu greendealu a tomu, ze dovazame suroviny spoza velkej mlaky niekolkonasobne drahsie (tankery zrazu green magorom nevadia)...takze Putin tu nepotrebuje vypalit ani jednu jedinu raketu, lebo my sa tu znicime sami...a ked si zapnem nas mainstream alebo pozriem tie vase komentare, tak necitam nic ine len to, ako Rusko uz 10x skrachovalo, ze tam nemaju ani len latriny, jazdia na somaroch, vysmievate sa celej krajine, aki tam su chudaci, ze nedokazu za 3 roky dobit ani dedinu na UA a vzapati na to ma tu idete presviedcat, aka to je nebezpecna krajina a ze zrazu dobiju cely kontinent...nehnevajte sa, ale toto uz zavana schizofreniou

zuzanita1609
5. máj 2025
@noisemaniac

@baumka ano, toto bol sprosty podraz na volicov od Fica a jeho bandy, takze neboj sa ja toto vidim a davam ti v tomto za pravdu

a na tie dristy ohladne toho, ze nas tu rusi obsadia, tak doteraz mi ani jeden z vas, co to tu neustale omielate dookola nevysvetlil, co tu mame take uzasne, ze to rusi tak velmi potrebuju, co je to? uved aspon jeden jediny dovod...krajina, ktora ma prakticky neobmedzene zdroje potrebuje napadnut krachujuci kontinent, ktory nema absolutne nic, vsetko musi dovadzat, zivi tu miliony darmozracskych migrantov, je zadlzeny az po usi a je absolutne nekonkurencie schopny aj vdaka choremu greendealu a tomu, ze dovazame suroviny spoza velkej mlaky niekolkonasobne drahsie (tankery zrazu green magorom nevadia)...takze Putin tu nepotrebuje vypalit ani jednu jedinu raketu, lebo my sa tu znicime sami...a ked si zapnem nas mainstream alebo pozriem tie vase komentare, tak necitam nic ine len to, ako Rusko uz 10x skrachovalo, ze tam nemaju ani len latriny, jazdia na somaroch, vysmievate sa celej krajine, aki tam su chudaci, ze nedokazu za 3 roky dobit ani dedinu na UA a vzapati na to ma tu idete presviedcat, aka to je nebezpecna krajina a ze zrazu dobiju cely kontinent...nehnevajte sa, ale toto uz zavana schizofreniou

@noisemaniac Rusi majú radi nadvlády nad blbými národmi. Rusi sa doteraz "nespamätali" z toho,že ich veľká soviecka matička Rus sa rozpadla. -v tomto vidím komplex od USA, štáty asi 50 spojených a fungujúcich stale po kope. (Stále ich je 50, že? Neviem 🤭). Ale ešte raz. Rus sa nezmieril,že sa ZSSR rozpadlo 😁.

noisemaniac
5. máj 2025
@zuzanita1609

@noisemaniac Rusi majú radi nadvlády nad blbými národmi. Rusi sa doteraz "nespamätali" z toho,že ich veľká soviecka matička Rus sa rozpadla. -v tomto vidím komplex od USA, štáty asi 50 spojených a fungujúcich stale po kope. (Stále ich je 50, že? Neviem 🤭). Ale ešte raz. Rus sa nezmieril,že sa ZSSR rozpadlo 😁.

@zuzanita1609 to mas odkial, ze Rus sa nezmierili z rozpadom ZSSR? nejaky legitimny zdroj? pretoze jedine, o com Putin snad tisikrat hovoril este pred vypuknutim vojny (a bolo to pravidelne vysielane aj v mainstreame) bolo iba to, aby sa NATO nerozsirovalo k ruskym hraniciam a prestalo vyzbrojovat UA, inak dojde ku konfliktu, takze kazdy, kto sledoval dianie na UA uz predtym vedel, ze k tomu urcite dojde...rovnako, ako ked sa pred 3 rokmi hovorilo o tom, ze na UA ide o nerastne suroviny, ale vtedy to bol hoax a konspiracia, dnes sa k tomu USA uz verejne priznavaju a idu si ich vziat...a na to, aby si ich mohli vziat, potrebovali co?

noisemaniac
5. máj 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 nechcem sa tu s Tebou opat hadat, tak som sa opytal, co si mysli o tvojej odpovedi aj americky ChatGPT (ktory asi nebude natrenovany na ruskej propagande) a koniec koncov, svoj prispevok si tam mozes skopirovat aj sama 🙂

zuzanita1609
5. máj 2025
@noisemaniac

@zuzanita1609 to mas odkial, ze Rus sa nezmierili z rozpadom ZSSR? nejaky legitimny zdroj? pretoze jedine, o com Putin snad tisikrat hovoril este pred vypuknutim vojny (a bolo to pravidelne vysielane aj v mainstreame) bolo iba to, aby sa NATO nerozsirovalo k ruskym hraniciam a prestalo vyzbrojovat UA, inak dojde ku konfliktu, takze kazdy, kto sledoval dianie na UA uz predtym vedel, ze k tomu urcite dojde...rovnako, ako ked sa pred 3 rokmi hovorilo o tom, ze na UA ide o nerastne suroviny, ale vtedy to bol hoax a konspiracia, dnes sa k tomu USA uz verejne priznavaju a idu si ich vziat...a na to, aby si ich mohli vziat, potrebovali co?

@noisemaniac veď to stále hovorí sám ujo Putin a čo hovorí Putin,asi si myslí aj taký Rus 😉. A ja sa nehadam,ja len vravím,že Rusi tu boli a každý vie,ako to dopadlo. Nech sa hrajú na svojom a nech tiahnu aj z Ukrajiny,potom bude konečne ten mier. (Mňa by len zaujímalo,čo by robil taký typický Slovák,keby mu Rus zbombarduje dom a maštaľ,len preto,že kkt sa raz ráno zobudil,že napadne susedný štát).

zuzanita1609
5. máj 2025
@noisemaniac

@zuzanita1609 nechcem sa tu s Tebou opat hadat, tak som sa opytal, co si mysli o tvojej odpovedi aj americky ChatGPT (ktory asi nebude natrenovany na ruskej propagande) a koniec koncov, svoj prispevok si tam mozes skopirovat aj sama 🙂

@noisemaniac ale súhlasím s AI,v celku to vyjadrila podobne,ale sofistikovanejšie 😉. (Ešteže stále je bez emócií) 😌.

noisemaniac
5. máj 2025
@zuzanita1609

@noisemaniac veď to stále hovorí sám ujo Putin a čo hovorí Putin,asi si myslí aj taký Rus 😉. A ja sa nehadam,ja len vravím,že Rusi tu boli a každý vie,ako to dopadlo. Nech sa hrajú na svojom a nech tiahnu aj z Ukrajiny,potom bude konečne ten mier. (Mňa by len zaujímalo,čo by robil taký typický Slovák,keby mu Rus zbombarduje dom a maštaľ,len preto,že kkt sa raz ráno zobudil,že napadne susedný štát).

@zuzanita1609 tak nehnevaj sa, ale urcite to nebolo len preto, lebo sa rus raz rano zobudil...dianie na UA som sledoval uz pred konfliktom, nakolko mam odtial aj klienta a info z prvej ruky, preto len tak nezeriem tu propagandu, ktora bezi na oboch stranach a UA v tom nie tak nevinne, ako sa to tu vsade prezentuje...kludne ta s nim aj zoznamim, nech ti porozprava (abo mozes ist s nim sa aj pozriet), ako "uzasne" sa tam zije a podnika pri vsetkej tej mafii, korupcii...az po konflikt medzi ukrainskou armadou (ktoru vyzbrojoval zapad) a separatistami na vychode, ktory tam prebiehal uz od roku 2014...ale ked si das tu namahu, tak o tom najdes clanky aj v mainstreame, pretoze pred vojnou sa o tom casto pisalo, robili aj reportaze a bojova technika tam prudila aj od nas (najdem ti nejake fotky s tankami napr. z Ciernej nad tisou?)

noisemaniac
5. máj 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 a ked nas okupoval Rus, tak nam tu rozkradli fabriky, znicili skolstvo, hospodarstvo, zakazovali nam doma pestovat alebo chovat kravy sliepky? ano, mozeme sa teraz slobodne pohybovat, cestovat, ale vacsina moze sediet akurat tak doma na zadku, lebo su radi, ked vobec vyziju, nakolko ceny mame zapadne, ale platy na urovni Bulharska...stali sme sa koloniou zapadu, ktory si z post-soviestskych krajin spravil svojich otrokov a vy im za to este tlieskate...takze ja tu nechcem ani rusov ale ani ten prehnity zdegenerovany zapad, ktory mi tu prikazuje, na akom aute smiem jazdit, kolko plynov mozem vypustat, co mozem jest, pestovat, kolko mam zaplatit za energie (podla zlodejskej burzy), kolko migrantov musime prijat atd...

baumka
6. máj 2025
@noisemaniac

@zuzanita1609 a ked nas okupoval Rus, tak nam tu rozkradli fabriky, znicili skolstvo, hospodarstvo, zakazovali nam doma pestovat alebo chovat kravy sliepky? ano, mozeme sa teraz slobodne pohybovat, cestovat, ale vacsina moze sediet akurat tak doma na zadku, lebo su radi, ked vobec vyziju, nakolko ceny mame zapadne, ale platy na urovni Bulharska...stali sme sa koloniou zapadu, ktory si z post-soviestskych krajin spravil svojich otrokov a vy im za to este tlieskate...takze ja tu nechcem ani rusov ale ani ten prehnity zdegenerovany zapad, ktory mi tu prikazuje, na akom aute smiem jazdit, kolko plynov mozem vypustat, co mozem jest, pestovat, kolko mam zaplatit za energie (podla zlodejskej burzy), kolko migrantov musime prijat atd...

@noisemaniac keďže nechceš byť pod Ruskom ani pod zhnitým západom, tak pravdepodobne chceš, aby sme vystúpili z EU a boli samostatní. Ty teda budeš z Republiky, od Kotlebu, SNS alebo Huliakovcov a podobných nacionalistov. No poteš Pánboh, ten rýchly krach našej krajiny si ani neviem predstaviť. Budeme samostatní, no ale hladné deti pošleme miesto raňajok pásť sa na lúku. Hlavne že na tej lúke bude slovenská zástava a žiadna iná. 👏

baumka
6. máj 2025
@momo00

@natalka13 ty si nedáš pokoj. Kôli takým agresorom ako ste vy tri by druhý nemohol vyjadriť svoj názor. A ak si to predtým nečítala, tak ti to zopakujem. Ale čítaj veľmi pozorne, aby si aj pochopila o čom píšem. Tak ešte raz. Vojna na Ukrajine bola už dávno predtým ako ju napadlo Rusko. A boli to samotný Ukrajinci ktorý utláčali vlastný národ ( pre obraz proti ukrajincom, ktorý hovorili aj po rusky. Preto som spomenula Hitlera. Na Ukrajine sú tí utlačovaní .a tí ktorí sa tam chovajú ako nacisti). A bolo viac bojov aj medzi Ruskom a Ukrajinu o ten Krym ale to som tu nespomínala. Tak si overte informácie a nie tu niekoho urážať .

@momo00 keďže ťa nikto nepresvedčí o opaku a naďalej tvrdíš, že na UA sú nacisti utláčajúci rusky hovoriacich, tak tým pádom na kerú Máriu bombardujú Rusi domy obyčajných ľudí v Chersone a Kyjeve, prečo vyzabíjali obyvateľov Buče a prečo zabili 9
deti hrajúcich sa na ihrisku?? Boli to malí fašisti? A nepíš, že sa pomýlili. Lebo za tie tri roky sa im to potom stalo X krát, také slávne vojsko je to. Kto čo i len slovom obhajuje vraha detí, je spolupáchateľom. https://news.sky.com/video/share-13342513

natalka13
6. máj 2025
@noisemaniac

@noisemaniac vdaka tej zhnitej "zapadnej" unii zijeme akotak dobre a to ze sme uz pod urovnou Bulharska moze Fico. Tam chod plakat, ci dakovat?
Ale to ty nepochopis.

zuzanita1609
6. máj 2025
@noisemaniac

@noisemaniac neutralita je somarina. Príde čas,keď sa každý bude musieť rozhodnúť,za koho chce byť a za koho sa chce biť. Pochopí to aj také Švajčiarsko. Pretože Fínsku a Švédsku to pomerne rýchlo došlo tiež. A to len "vďaka" svojej hlúposti-putinovej, pričom nechcel,aby sa NATO rozširovalo 😏. Cize nám,ako maličkej republike,krajine,by bola neutralita rozsudkom konca.

renesance80
6. máj 2025

my name prezidenta ,lamavu haluz ,kam zafuka tam sa zlomi

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
momo00
6. máj 2025
@natalka13

@momo00 ty nemozes byt skutocna.🙈🫣

@baumka
@natalka13. vy neviete asi čítať! Ste vy normálne? Ja nehovorím o tejto vojne. Spamätajte sa!

dora281
Autor odpoveď zmazal
autor
6. máj 2025
@momo00

@baumka
@natalka13. vy neviete asi čítať! Ste vy normálne? Ja nehovorím o tejto vojne. Spamätajte sa!

@momo00 a o ktorej vojne teda hovoris? Lebo nech uz naozaj zacala hocikedy, v roku pana neviemakeho, naozaj tam, na Ukrajine, zomieraju deti, ludia, a v tom Rusku nie. A ziadny normalny clovek nemoze schvalovat to, ze niekto napadne inu krajinu z akychkolvek dovodov v 21. storoci a denne to tam bombarduje. Kto je tu normalny?

viestta
6. máj 2025
@momo00

@baumka

@momo00 o ktorej vojne hovoris? O Krymskej v 19. storoci, ci o vyhnani Krymskych kozakov Stalinom? Alebo o ktorej? Lebo to, ze na uzemi Ukrajiny bolo tolko rusky hovoriaceho obyvatelstva je dosledok hladomoru na Ukrajine v tridsiatych rokoch minuleho storocia, ked na vyludnene uzemia bolo z prikazu Stalina deportovane rusky hovoriace obyvatelstvo od Uralu, pretoze na Dombase musel niekto dolovat uhlie a Krivom Rogu zeleznu rudu.

dora281
Autor odpoveď zmazal
momo00
6. máj 2025

Asi nevie nikto čítať. Ja neobhajujem žiadnu vojnu. Ja sa neprikláňam ani k jednej strane. Samozrejme, že Rusko nemalo napadnúť Ukrajinu! Putin je blb! Ale ani Zelenský nie je neviniatko! Jeho správanie je podľa mňa nevhodné. Nie ako prezident. On nežiada pomoc! On len chce a chce a uráža ostatné krajiny, a iba vyžaduje. Podľa mňa diplomacia v takýchto vyhrotených situáciách by mala byť najdôležitejšia. Ukrajina to nerobí pre nás ako to spomenul Zelenský. O tom vravím celú dobu. No ako tu na MK býva zvykom, tak poniektoré si prečítajú iba jednu vetu a už im stačilo.

jana_eyre_2
6. máj 2025
@momo00

Asi nevie nikto čítať. Ja neobhajujem žiadnu vojnu. Ja sa neprikláňam ani k jednej strane. Samozrejme, že Rusko nemalo napadnúť Ukrajinu! Putin je blb! Ale ani Zelenský nie je neviniatko! Jeho správanie je podľa mňa nevhodné. Nie ako prezident. On nežiada pomoc! On len chce a chce a uráža ostatné krajiny, a iba vyžaduje. Podľa mňa diplomacia v takýchto vyhrotených situáciách by mala byť najdôležitejšia. Ukrajina to nerobí pre nás ako to spomenul Zelenský. O tom vravím celú dobu. No ako tu na MK býva zvykom, tak poniektoré si prečítajú iba jednu vetu a už im stačilo.

@momo00 a čo by si robila ty na jeho mieste? Len tak by si sa vzdala? Ako sa môže robiť diplomacia, keď ti zabíjajú civilných občanov? Toto sú argumenty totálne absurdné prepáč..