icon

Tomáš Drucker

19. feb 2025

Aky mate nanho nazor?

Strana
z6
aalt
19. feb 2025

A ty? Skolstvo vdaka nemu uz konecne bude za vodou, prave sa chysta spravit zasadnu reformu ... ospravedlnovania.

januska12323
19. feb 2025

Rovnaký politik ako všetci ostatní.

belle_vie
19. feb 2025

Mala som tu "cest" spoznat aj p. Druckera, aj jeho brata. Egocentrizmus, zameranie na peniaze, nulova sebakritika, zbabelec.
Ako manazer urobil par rozhodnuti, ktore chapem. Ale jeho osobnost sa mne neskutocne prieci.

bloger
19. feb 2025

Napriek kritike si myslím, že si svoj rezort zastáva a vedie dobre.

andreakotesova
19. feb 2025

@bloger je to asi jediný minister, ktorý je akceptovateľný z tejto vlády. A ešte možno Ráž...

elanor
19. feb 2025

@aalt nieco viac k tomu? len tak zo zvedavosti.

abbey1
19. feb 2025

Nie dobrý.

aalt
19. feb 2025

@elanor https://www.facebook.com/DruckerTomas/posts/116... samozrejme nic viac nie je ... urcite to riesi s odbornikmi ako vsetky zakony, ktore tato vlada predlozila ...

aalt
19. feb 2025

@andreakotesova Raz? Cim? Ze prehlasi vsetky "investicie" za strategicke? Aby mohli vsetko obchadzat? Ak doteraz takmer s nicim nepohli, tak teraz ak "vsetko" bude strategicke, tak urcite pohnu. Je to len odrb na zalepenie oci "volicom", v skutocnosti tam iba opat presustruju miliardy a nespravi sa nic. Navyse o tom teraz vobec nemusia s nikym diskutovat.

autor
19. feb 2025

@aalt mne pride sympos,jeho by som volila kebyze ma stranu.Pekny na pohlad ale aj prijemny

autor
19. feb 2025

@abbey1 v com nie dobry?

petronelag
19. feb 2025

Podľa mňa je on dobrý manažér a je vhodný aj pre školstvo. Len to nejde urobiť veľa zmien za rok-dva.

aalt
19. feb 2025

Aytorka, Fakt idealne vlastnosti na politika ... na Slovensku

autor
19. feb 2025

@aalt Ale on pred tym ako sa dostal do politiky vraj nol aj dobry manager.

markusrasford
19. feb 2025

@bloger v čom?

markusrasford
19. feb 2025

Kde bol ten dobrý manažér?

januska12323
19. feb 2025

Jaj no keď je pekný tak všetko v poriadku. Politik nemá dobré vyzerať ale mať rozum a schopnosti.

anaj_janka
19. feb 2025

keď chce zaviesť povinnú skolskú - materskú dochádzku od 3 rokov

andreakotesova
19. feb 2025

@aalt píšem "možno"... Nie som ich volič.

iwesska
19. feb 2025

Poslusny psik, bauuu 🐶

stanulienkat
19. feb 2025

Nic a nikto z tejto koalicie nie je dobry. Su tu len na rabovacku, destabilizaciu krajiny a rozostvavanie ludi. Nie na riesenie veci. A ty autorka si bud troll, alebo ☆☆☆☆ ( nemozem napisat, lebo ma bloknu), ked pred kvalitativnymi predpokladmi preferujes, ze je niekto sympaticky. Aj jamkaty je sympaticky a je to pritom bezcharakterny, uplatny haj..l.

nyusika
19. feb 2025

je velmi schopny risk manazer, cielavedomy...
zial, v sucasnej politickej situacii su mu tieto vlastnosti na dve veci - refroma cohokolvek je niekde na chvoste zaujmov nasej vlady.

nyusika
19. feb 2025

@aalt ved idealne vlastnosti, preto sme v takych sra.kach
lebo hlupaci volia odla statusov na FB a vzhladu....politiku nesleduju, lebo ich nezaujima

pribinak
19. feb 2025

Umieram zvedavosťou kde bol dobrým managerom?

nyusika
19. feb 2025

@pribinak napriklad dal celkom do poriadku (samozrejme, v ramci moznosti) Slovensku postu - ekonomicky, myslim.
u nas tiez patril k tycm schopnym 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
19. feb 2025

od roku 2012 do roku 2016

pribinak
19. feb 2025

@nyusika dal do poriadku Slovensku postu? 😳😳😳😳😳 Srandujes že?

autor
19. feb 2025

@nyusika mas pravdu

nyusika
19. feb 2025

@pribinak nie, nesrandujem.
v tych casoch ju dal do poriadku

Strana
z6