Tomáš Drucker
Aky mate nanho nazor?
Rovnaký politik ako všetci ostatní.
Mala som tu "cest" spoznat aj p. Druckera, aj jeho brata. Egocentrizmus, zameranie na peniaze, nulova sebakritika, zbabelec.
Ako manazer urobil par rozhodnuti, ktore chapem. Ale jeho osobnost sa mne neskutocne prieci.
Napriek kritike si myslím, že si svoj rezort zastáva a vedie dobre.
@bloger je to asi jediný minister, ktorý je akceptovateľný z tejto vlády. A ešte možno Ráž...
Nie dobrý.
@elanor https://www.facebook.com/DruckerTomas/posts/116... samozrejme nic viac nie je ... urcite to riesi s odbornikmi ako vsetky zakony, ktore tato vlada predlozila ...
@andreakotesova Raz? Cim? Ze prehlasi vsetky "investicie" za strategicke? Aby mohli vsetko obchadzat? Ak doteraz takmer s nicim nepohli, tak teraz ak "vsetko" bude strategicke, tak urcite pohnu. Je to len odrb na zalepenie oci "volicom", v skutocnosti tam iba opat presustruju miliardy a nespravi sa nic. Navyse o tom teraz vobec nemusia s nikym diskutovat.
@aalt mne pride sympos,jeho by som volila kebyze ma stranu.Pekny na pohlad ale aj prijemny
@abbey1 v com nie dobry?
Podľa mňa je on dobrý manažér a je vhodný aj pre školstvo. Len to nejde urobiť veľa zmien za rok-dva.
Aytorka, Fakt idealne vlastnosti na politika ... na Slovensku
@aalt Ale on pred tym ako sa dostal do politiky vraj nol aj dobry manager.
@bloger v čom?
Kde bol ten dobrý manažér?
Jaj no keď je pekný tak všetko v poriadku. Politik nemá dobré vyzerať ale mať rozum a schopnosti.
keď chce zaviesť povinnú skolskú - materskú dochádzku od 3 rokov
@aalt píšem "možno"... Nie som ich volič.
Poslusny psik, bauuu 🐶
Nic a nikto z tejto koalicie nie je dobry. Su tu len na rabovacku, destabilizaciu krajiny a rozostvavanie ludi. Nie na riesenie veci. A ty autorka si bud troll, alebo ☆☆☆☆ ( nemozem napisat, lebo ma bloknu), ked pred kvalitativnymi predpokladmi preferujes, ze je niekto sympaticky. Aj jamkaty je sympaticky a je to pritom bezcharakterny, uplatny haj..l.
je velmi schopny risk manazer, cielavedomy...
zial, v sucasnej politickej situacii su mu tieto vlastnosti na dve veci - refroma cohokolvek je niekde na chvoste zaujmov nasej vlady.
Umieram zvedavosťou kde bol dobrým managerom?
od roku 2012 do roku 2016
@nyusika mas pravdu

A ty? Skolstvo vdaka nemu uz konecne bude za vodou, prave sa chysta spravit zasadnu reformu ... ospravedlnovania.