icon

Volebný prieskum na Modrom koníku

20. sep 2023

Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?

simca06022011
22. sep 2023

@zafir01 super napad :D

erikavesela
22. sep 2023

@zahrajzlato poznam mnoho zivnostnikov, kt.ano...platia minimum...budu mat minimalny dochodok...vsetci vieme preco sa to robi...ale mnoho z nich si setri inym sposobom...lebo vie, ze zaplatenim 100€ do ciernej diery tejto krajiny dostanu nic cela nic z toho na dochodku...preco by to mali robit?...stat sa nevie postarat o dochodky ludi, tak to robia ludia svojim sposobom

erikavesela
22. sep 2023

@zahrajzlato ale maju pravdu, ci sa ti to paci, ci nie

sasanka605
22. sep 2023

@zafir01 nasrdila som dnes uz v robote, len tak pre zaujímavosť ktorá hviezda to ponúkala. Nemam na to dnes uz nervy.

zafir01
22. sep 2023

@sasanka605 strana " vlastenecký blok " bolo to dnes na Markíze .ale ono celá reakcia bola čo veta ,to perla . Za rómov tam bola strana Princíp . To bolo trápenie . Ten predseda nevedel povedať vetu ,ktorá mala viac než 4 slová . A potom kdesi slovenske hnutie Obrody . Aj nejaké SOS ,ktorí chcú povoliť nosenie zbrane ,resp zjednodušiť získanie zbrojného .
No môj ty Boh ... všetci chceli všetkým pridať ,lebo sme chudobní , všetci chceli zo Slovenska bohatú krajinu ... jeden z nich chcel pridať všetkým dôchodcom o 50% väčší dôchodok ako majú . Že štát na to peniaze má .

sasanka605
22. sep 2023

@zafir01 len robiť sa nechce nikomu 😅 som rada ze kandidujú sami experti, oni to druhé Švajčiarsko vybudujú, len celkom nevedia ako na to. Tu dobre nebude nikdy.

zafir01
22. sep 2023

@sasanka605 veru ... že to nikomu pred nimi nenapadlo . Každému pridať aspoň 500€ na hlavu a bude dobre . Ulavilo sa mi . 😂🙆🏻‍♀️

evivb
22. sep 2023

Demokrati! Mne su strasne sympaticki! 🫶 Chcela som progresivne slovensko, ale ja si myslim, ze maju dost volicov. Idem na stranu, ktora si zasluzi byt v parlamente, ale podla prieskumov su zatial vzadu. Ja im velmi drzim palce!

iv007
22. sep 2023

@evivb moja rec, presne medzi nimi som sa rozhodovala ale presvedcili ma sikovne zeny ktore tam maju a slusna odborna kampan. Dufam ze prelezu🍀

evivb
22. sep 2023

@iv007 A zeny su v tej strane druha kapitola. Brutal sikovne a mudre! Nas hlas s muzom maju urcite!

pleja
22. sep 2023

Tiež si myslím, že demokrati by si zaslúžili byť v parlamente. Vôbec nerozumiem tej podpore PS.

lenkasarka
22. sep 2023

@zafir01 tak toto bola naozaj jedna veľká tragikomédia. Nevedela som či sa smiať či plakať a radšej som to v polke vypla

chrumka333
22. sep 2023

V posledných voľbách ps, teraz repete

iv007
22. sep 2023

@pleja ludia chcu konecne zmenu..Smer rozkradol republiku a pomohol len svojim oligarchom, su nemoderna provychodna strana, ktora nas potiahne dozadu na uroven Bieloruska. Olano malo sancu ale sklamalo kvoli egu jedneho blazna. PS volit nebudem, ale robia slusnu neagresivnu kampan a vobec by mi nevadilo keby vyhrali a spojili sa s nejakou mensou demokratickou stranou vo vlade. Uvidime ako to vsetko dopadne..

thinna33
22. sep 2023

@iv007 druhou vetou si ma odrovnala 😂 a ta prva zacinala tak dobre. Ano pravda, ludia chcu zmenu. Tolko rokov sa pozerat a pocuvat tie kecy od Kollara, Sulika a Hegera, ze ako nas zachrania, a pritom sa vadia ci tam matovic je ci nie je, take mile fakturky budu chodit za energie a staci zavriet dvierka na trube. Fakt ich chces znova pocuvat? A neodisiel nahodou Sulik z druhej koalicie do opozicie? A on ma tu drzost od ludi pytat opat hlasy, opat tam chce ist? O co sa postarali prosim ta? A Olano ma iba jedneho blazna? To si robis srandu. Fakt chces zit v krajine kde ti vladne Olano? Matovic, Procko, Mikulec a cigani. Kazdy jeden nema co docinenia s normalnym slusnym spravanim hodneho politika a uz vobec nie rozhodovat o nas.
Len tolko moja mala uvaha v podobe vsuvky 😉

iv007
22. sep 2023

@thinna33 SAS nebudem volit, Sulik ma sklamal rovnako ako teba. Ale prepac, volit Smer alebo Hlas je uplne hlupe a spiatocnicke..Ja mam pocit ze keby ti pred ocami ukradnu aj dom, auto a penazenku, aj tak ich budes velebit.

mvis
22. sep 2023

@lucia851 ani ja..

thinna33
22. sep 2023

@iv007
To je blbost uplna nikoho nevelebim, chcem len pokojnu vladu a kradnut sa vzdy kradlo a bude, zlodej krici chytte zlodeja

sasanka605
22. sep 2023

https://www.aktuality.sk/clanok/jHFKHLF/predvol...
Oplatí sa ak sa chcete zasmiať a plakať zároveň.

lucia851
22. sep 2023

@iv007 aj ja budem voliť smer a čo je na Tom?

pleja
23. sep 2023

@iv007 Súhlasím s tebou, len ľudia majú pocit, že jediná voľba proti smeru aspol. a oľano je PS. Ale myslím, že aj demokrati stoja na zamyslenie.

pleja
23. sep 2023

Ináč naozaj by si hlavne mladí ľudia mali uvedomiť, že istá východná "federácia" zlyhala politicky, ekonomicky aj morálne, hoci mala šancu. A voliť niekoho, kto na túto stranu vzhliada je znakom spiatočníctva, naozaj sa bojím že tu bude vládnuť niekto, kto túto krajinu podporuje. Stačí pozrieť na to s kým sa bratá prezident tohto štátu, naozaj chceme ísť ich smerom?

davido158
25. sep 2023

Zdravim. Zijem dlhe roky v norsku a samozrejme sa chcem vratit na Slovensko. V norsku sa cely C19 dodrziavala ustava a nikto nebol a nie je diskriminovany. Sledujem vsetky strany a to skoro kazdy den. Hlavne sledujem kto co hlasa a ako hlasuje v europarlamente. Jeden jediny clovek co stale hlasuje za zaujmy slovenska a nie za zaujmi inych statov je Milan Uhrik z Republiky. Pre vsetkych volicov Ps, sas,olano,kdh,sns,hlasi smeru- pozrite si co sa deje v usa pod progresivcami( woke kultura)... to nie je ze nenormalne ale chore - odporucam youtube canal grassrootarmy. Pan Simecka je cisty poskok zapadu a len slepy clovek to nevidi... jemu nejde o to co je najvyhodnejsie pre slovensko ale co je najlepsie pre nato eu a usa zaujmy. Hovori o agresii ruska ale nepovie preco rusko napadlo ukrainu. Obrovske pokrytectvo - plyn z usa je 4x drahsi a podla neho lepsi lebo usa ale prave usa napadlo vyse 50 krajin a len v iraqu zabili vyse 500 000 deti. V europarlamente pan simecka hlasoval aj za zrusenie prava veta = ak to prejde staneme sa cisto cistou koloniou bruselu. Rozmyslajte! To ze Caputova podpisala dalsiu zmluvu s who - v pripade pandemie o nas bude rozhodovat sialeny gates a nie my sami....je len ceresnickou na nechutnej torte od Progresivcov.

davido158
25. sep 2023

@mamickalisticka tradicne hodnoty, pozerajte hlasovania v europarlamente a pochopite ze republika je najlepsia volba

simca06022011
25. sep 2023

@pleja ktoré krajiny máš na mysli? 🙂

lenkasarka
25. sep 2023

@davido158 človek ktorý v minulosti popieral holokaust nie je pre mna dobrá voľba, ale svoj hlas daj komu chceš.

davido158
25. sep 2023

@lenkasarka slovensky mainstream nepozeram ale videl som video - myslim ze to bolo z medzeva kde sa nejaky obcan hadal s panom mazurekom pretoze si obcan stal za tym ze holokaust je vymysel. Odporucam sledovat vsetky strany a hlavne hlasovania v europarlamente. Nalepkovanie je to najprimitivnejsie- to ze pan mazurek vystupuje tak razantne voci romom len chvalim... zakon a trestnopravna zodpovednost sa u nich ignoruje..a vela napadnuti, kradezi...sa doslova tutla- krasny priklad bol ked sa stala ta vrazda dvoch homosexualov( boli toho plne noviny) ale to ze rom podrezal sestricku na ulici - matku - o tom bola len jedna reportaz( stalo sa to myslim ze v ten isty den)- viem o tom lebo ma na to upozornil moj otec. A pre mna osobne je na prvom mieste dieta a matka ( proti homosexualom nemam nic)...

jarmila2010
25. sep 2023

byvas dlhe roky v Norsku a kvoli volbam si sa teraz zaregistroval na konika,hej?!uplne mienkotvorna stranka pre chlapa😅

paradajkova
25. sep 2023

@davido158 jasne profil zalozeny 9/2023 co prisiel ospevovat Republiku. Nie, dakujem.

Uhrik ked vyhrala LSNS volby v BBSK, tak bol riaditel uradu. BBSK dostavala pokuty, prisla o eurofondy. Boli sme druhy najhorsi kraj v hospodareni. Ked kandidovali do NRSR slubovali, ze statny prispevok rozdaju - jasne, ze nerozdali 😅 Kupili si nehnutelnosti za to. V europarlamente su vsetkym na smiech, nik sa s nimi nechce rozpravat. Republika si len vsimla, ze politici dobre zarabaju aj ked nic nerobia, staci tocit videjka a publikum ich zvoli.

iwesska
25. sep 2023

@davido158 Myslis toho "pana" Mazureka co na hlavnej stanici vykrikoval na plnu hubu so zavretou pastou pred matkami a detmi inej narodnosti (tusim Arabi to boli) "je*at Vasho Alaha! Slovensko Slovakom! A hadzali po nich kamene? Vravis,ze na prvom mieste je dieta a matka. Teda myslis biele dieta s bielou matkou? Matka tmavsej pleti s dietatom si uz zasluzi kamenom do hlavy a dehonestovanie jej viery? Zaujimave zmyslanie🤔