icon

Ako dlho ste rodili?

cakambabatko
7. okt 2022

Ahojte, ako dlho ste rodili? 😊 Kedy ste išli do nemocnice a ako ste vedeli, že už je čas?

Strana
z4
sonka18
9. okt 2022

Prvý po odtečení vody do 1 hodiny rýchlo ani kontrakcie pravidelné neboli... A druhý ešte rýchlejší, neodtiekla mi voda (našťastie 😉 inak by vypadol) len jemné bolesti a nestihla som ani na pôrodnú sálu ísť tak na súkromnej izbe, ktorú som mala tým pádom zdarma 😂

barbora18
9. okt 2022

@greta2017 napodobne

romana564
9. okt 2022

Prvorodicka. Kontrakcie zacali okolo polnoci, ale boli mierne a nepravidelne, okolo 7 rano uz muz stresoval nech sa chystame do nemocky, kontrakcie mierne no kratsi interval, teraz uz neviem ci okolo 8 ci 9 sme teda sli do nemocky, bola nedela, ticho, klud. Vo chvili ked som vstupila do ordinacie mi praskla voda. Dali ma na monitor, kontrakcie stale mierne, este som sa vo vnutri rehotala a bavila s personalom, mamina s muzom ma az na chodbu poculi, a ze reku v ten den isto neporodim ked mi ,,nic neni,, a smejem sa. Okolo 10:30 az 11 vysetrenie, klystir a vtedy zacala ta zabava, najdlhsi cas v zivote, hodina bola ako rok 😅 a maly bol vonku 12:05…. Cize od zaciatku kontrakcii 12hodin, od prasknutia vody 3-4 hodky, od ozajstnych bolesti- od klystiru 🙈 cize cca hodka,

baska163
10. okt 2022

@cakambabatko 4:30 som sa zobudila na to, že mám všade teplo a mokro, o 5tej začali slabšie kontrakcie, stále som si myslela, že mám kopec času ako prvorodička, takže ešte sprcha a holenie, no kontrakcie trvali len 7-8 minút, tak sme pre istotu šli hneď do nemocnice, kde som už ledva vyšla z auta (cesta 25min), keď ma pozreli, tuším bolo 6:00, doktorka nakázala rovno na sál a tlačiť a malý bol 6:08 na svete 🙈 doteraz nerozumiem čomu vďačím za tak rýchly prvý pôrod, nestihla som ani cvičiť s anibalom, ani piť nejaké čaje, vôbec nič, zrovna mi začínal 38tt..

zuzinka888
10. okt 2022

Mne dali vzdy oxytocin a do 3 hodin som vzdy porodila. Ale bol to brutal - kontrakcie hned po 5 minutach a menej.

danko85
10. okt 2022

Ja to rátam od prvej kontrakcie, ktorú som musela predýchať, takže 6 a pól hodiny 🙂 šla som do nemocnice s kontrakciami každých 6min a kým som prišla už boli každé 3min (nemocnicu mám 8 minút autom, ale pri jazde mojej sestri to bolo asi 5 minút + cca 10 minút pešo na oddelenie😂)

arasidka123
10. okt 2022

@cakambabatko pri prvom do dvoch hodín od prasknutia vody, pri druhom za 10 minút s tým, že vodu prepichovali pri pôrode, pri treťom za 10 minút s tým, že skoro som porodila v nemocnici na wc 🙈 a teraz štvrté za 10 minút od prasknutia vody 😂

edien
10. okt 2022

@cakambabatko cca o 23.30 mi praskla voda a o 5.20 bol malý na svete

monika553
10. okt 2022

V nedeľu od rána slabučké kontrakcie. K večeru sa už stupnovali, cca každých 15 minút. Stiahla som si aplikáciu a merala čas. Večer som dala sprchu, a prišli každých 6 minút. Pre pokoj sme o 20:00 vyrazili do pôrodnice (radšej ako v noci). Najskôr ma chceli poslať domov, no keď som povedala, že v pondelok ma nebude mať kto doviesť, tak si ma tam nechali. Malý sa narodil ešte v nedeľu o 23:52 🙂

barbye
10. okt 2022

@cakambabatko no mne povedal dr ze ked mi odtecie voda nech sa doma v klude osprchujem a zavolam mu ze ideme do nemocnice 🙈 keby mi odtecie voda doma a riadim sa nim tak porodim v sprche 🤣 Mne zacali take čudne stahy v sobotu okolo obeda a mala som zvlastny pocit tak som šla do nemocnice okolo 16-17. Dr mi povedal ze to nevyzera na porod ze mam ist domov. Druha dr ale so sestrickou ma zacali presviedcat ze vsak zostante, oddychnete si a ked to do pondelka nepride, pomozeme vam. A tak som zostala. O 3hodky po ubytovaní mi praskla voda, rychlo som volala mojmu dr ktory nastastie byva oproti nemocnice. Sestricka ma chcela brat na pasy ale som povedala ze nejdem nikam iba na sálu ze ja uz rodim. A poviem Ti ze dr ledva dobehol 🙈 od odtecenia vody to trvalo presne 16minut a mala bola na svete.
Prvy porod bol predcasny tam som bola na 7cm otvorena tyzden. A vodu mi praskli ked som bola na 9.

mamusa123456789
10. okt 2022

1. Bolo sekciou koli zdravotným problémom, druhé 19,50 začali kontrakcie a 0,40 bol na svete a tretie okolo 18 ,00 začali kontrakcie a 19,25 bolo na svete... Takže celkom rýchle pôrody som mala

lillien123
12. okt 2022

@juliana2255 v kolkom TT si rodila?

juliana2255
12. okt 2022

@lillien123 rodila som v 35tt ale malý nezodpovedal tomu týždňu, povedali mi, že nebol už vyživovaný placentou. Narodil sa s hmotnosťou 1700g.

lillien123
12. okt 2022

@juliana2255 to ma mrzí a všetko dobre dopadlo?

att123
Odpoveď bola odstránená
juliana2255
12. okt 2022

@lillien123 boli sme 20dni v nemocnici, ale našťastie je to zdravý a sikovny 3 ročný škôlkar 🙂 je stále trošku menší od rovesníkov ale to je aj dcéra, ktorá sa narodila na termín a mala 3500g.

Strana
z4