icon

Ako dlho ste rodili?

anitamiliant
Dnes o 20:31

Ako dlho ste rodili?
Ja syna 32 hodín v Anglicku a dcéru 4 h v Prešove: obe deti bez jediného stehu. Ako ste to mali vy?

anonym_1143e7
Dnes o 20:36

@anitamiliant obe deti celú vecnosť a zašita az na chrbte 🙄
Neviem len ako ti tato info pomôže

kkovacovak
Dnes o 20:37

@anitamiliant od úplne prvej malej kontrakcie 3 hodiny. Inak 20-30min od príchodu do nemocnice

anonym_af8139
Dnes o 21:19

prisla si sa pochvalit? ok, gratulujeme

anonym_68c927
Dnes o 21:22
@anonym_1143e7

@anitamiliant obe deti celú vecnosť a zašita az na chrbte 🙄
Neviem len ako ti tato info pomôže

@anonym_1143e7 To je ako z hororu 😲😵

anonym_72714a
Dnes o 21:23

To je sutaz o najdlhsi porod? To je taka otazka, kedze je to tak individualne akoby si sa pytala "kolko vam trvalo postavit dom?
Prve dieta 43 hodin a par stehov, druhe uz "iba" 18 a bez stehu. Mozno tretie bude uz len pol dna a stvrte za 5hodin vonku 😁

Kazdopadne nie je to nieco, co ovplyvnis. Takze taketo porovnavacky su uplne zbytocne. Hlavny je vysledok - ziva a zdrava matka aj dieta. A podla moznosti dobre spomienky na porod, ktory je samo o narocny, takze na to zle treba zabudnut a spominat na to pekne...

Dlzka porodu a ani stav po nom naozaj nie je vec zasluh. Ani kondicie, ani nastavenia, ani pripravy. Darmo mas vsetko zvladnute, ak sa dieta blbo stoci, pridusi, vopcha Ti ruku ku hlavicke a mnoho mnoho inych veci, co sa proste mozu zvrtnut.

anonym_795708
Dnes o 21:43

Chcem sa opýtať odkedy sa počíta pôrod? Lebo ja som mala kontrakcie od soboty, porodila som v pondelok ráno. Jeden lekár povedal že som mala falošné kopntrakcie druhý niç