Ako dlho ste rodili?
Ahojte, ako dlho ste rodili? 😊 Kedy ste išli do nemocnice a ako ste vedeli, že už je čas?
@cakambabatko 15,30 praskla voda, o 16 som bola v nemocnici, o 22 prve kontrakcie, o 5 rano mala na svete 😊
@cakambabatko odisla mi plodova voda, cca o hodinu zacali kontrakcie to bolo 14:30 a dcera bola von 17:50 cize dokopy necele 3,5hodiny , ale kontrakcie boli od zaciatku kazde dve minuty
17:30 praskla voda ( ked ti odtece voda do 2 hodin sa musis dostaviť do nemocnie) o cca 20:00 zacali kontrakcie a syn sa narodil 01:55
Starsi syn 3 hod.,mladsia dcera 24 hod
50h po prasknuti vody a aj tak skoncilo akutnou sekciou
ja som bola už hospitalizovaná. Cca o 16-tej mi začali slabučké kontrakcie, o 22:00 odtiekla plodová voda a o 0:30 bol syn na svete.
Okolo 19 praskla voda, cca o 1v noci prve kontrakcie, 2:27 hotovo 😂
o 18h praskla voda a 21.40h bola dcéra na svete 🙂
@cakambabatko prve dieta cca 8 hodin od prasknutia plodovej vody (dost som sa trapila) a druhe dieta za dve hodiny a ja ze kolko mam este casu, po skusenostich z prveho porodu, ledva sme dosli do nemocnice 🙂
Pri oboch mi praskla voda...prvy sa narodil po 19 hodinach, druhy po 12 hodinach...
Síce som už bola v nemocnici...ale tak prva začala okolo 07.00 ...narodila sa 17,50..vodu mi prepichli ored tlacenim...
Druhá dcéra bolesti začali okolo 21,00 a narodila sa 09.35 ...taktiež vodu pichli pred tlacenim...
Prvý od 23:00-1:00
Druhý 5;10-5:55
Tretí od 8;30-8:55
Kontrakcie pri každom 2 h pred príchodom do nemocnice. 2x mi praskla voda pri vstupnom vyšetrení raz mi prepichovali počas pôrodu, nechcela prasknúť
@cakambabatko prvý porod bez kontrakcie, po pichnúť oxytocinu bola mala do hodiny na svete. Druhy porod mi doma odisla zátka, do cca.30 min.som bola v porodnici, do hodiny sa mala narodila.
Oba razy mi vodu pichali na sale, cize vobec ti nemusi prasknúť.
@cakambabatko ja som mala pri prvom celu noc kontrakcie... Zacali od polnoci, postupne boli pravidelnejsie a bolestivejsie. Obsiedmej rano sme isli na pohotovost a naridil sa 13:30. Druhy po vyvolavacke o 8:00 sa narodil o druhej poobede.
Bud ti praskne voda, alebo zacnu kontrakcie. To zistis. Kontrakcie zacnu byt si lnejsie a neprestavaju, skracuje sa interval. Ak budes mat pochybnosti, tak radsej chod na pohotovost. Aj keby si isla zbytocne...
Dva super porody, syna luxusne 4 hodiny od prvej kontrakcie a dceru 5 hodin od prvej kontrakcie 🙂
Bolesti začali o 3rano a z nemocnice ma vrátili naspäť a vrátila som sa 6:15 zo silnými bolesťami a porodila som o 7:45 ,rýchle ale bolestivé
Prvy porod prirodzene zacal a trval 10h, druhy porod vyvolany 3h.
Hmm..cisarsky akutne.. potom skoro 24h od odtoku plodovej vody...a potom 3 a polh od prichodu do nemocnice na kontrolu (uz 7cm otvorena)
@cakambabatko od prasknutia plodovej vody 9 hodín - prvé dieťa
Pri prvom to bolo strašné o 1 v noci kontrakcie o 3 rano som začala krvácať o 8 som začala vracať kazdu kontrakciu a dieta sa mi narodilo o 3 poobede.
Pri druhom krvacala celý deň od rána, o 10 vecer som sa zobudila mala som zimnicu a takú jemnú menstruacnu bolesť, prespala som do rána o 6 som sa zobudila na silnejšie bolesti o 7 som bola v nemocnici o 11 som porodila.
Mne pri obidvoch pôrodoch museli prepichovať plodovú vodu. Takže po prepichnutí prvý 3 hodiny, druhý 25 minút.
Prasknutie vody v sobotu večer o 21hod, porodila som v pondelok o pol druhej ráno.. Našťastie som na sále bola iba asi 5 hodín.. Dlhšie, neviem či by som to vydržala ležať na tom stole 🙈
Prvý pôrod 11 hodín od prvej kontrakcie, druhý pôrod 8 hodín od prvej kontrakcie 🙂
@cakambabatko O 3tej ráno mi praskla voda, o 6tej mi začali kontrakcie a o 10:00 bola dcérka na svete 😍
@cakambabatko viac ako 30h ....ťažký pôrod...dorezaná...ako u mäsiara....zošitá ako na kurze ručných prác 🤣 aaale...na druhý deň som už behala po nemocnici akokeby nič 😂 len sadnúť som si nemohla ešte aj rok po pôrode....ináč pekné spomienky ☺
O 1 ráno kontrakcie, o 2 poobede pôrod..
@cakambabatko Voda mi začala odtekať o 4 ráno, išla som do pôrodnice ale nič sa nedialo, bolesti začali večer o 11, porodila som až na druhý deň o 15:00 takže dlho

@cakambabatko 12 hodín od odtoku plodovej vody