Ako je to so sexuálnym životom ženy po pôrode?
Caute mamicky, rada by som sa od vas dozvedela ako citite milovanie po porode. Od mami som totiz vzdy pocuvala, ze ked raz porodim, tak to uz nikdy nebude ako pred tym. Potvrdite, alebo vyvratite mi toto tvrdenie? Da sa vagina raz do "normalneho" predporodneho stavu, alebo ostane uz na stalo uvolnenejsia? Vopred dakujem za odpovede ;)
Tu temu asi premenoval admin 😉
@irriss - nevidim rozdiel ci v prvom, druhom piatom prispevku, ale asi je to jedno. Nocna hodina, to ma byt argument "vymysleneho" nicku 😖 Väcsina zien je pocas dna v praci, nie ako my na materskej, vecer, vari, dohana domacnost a na net sa dostane az vecer... citala som cely sled. Mozno mas pravdu, mozno nie... ja osobne... je tu popisanych 5 stran... a odpovedalo na otazku vlastne len 5-6 zien 😖 Ostatne su len plky okolo 😖
Ale ak to treba, tak prepac, nie - ty si ju prva neoznacila za chlapa.
Nevím mě to téma přijde zvláštní, možná z toho důvodu že mě nenapadlo nad tím nikdy přemýšlet (před porodem, v těhu)... 😅 Ale ať tak u nás to bylo lepší po... Je to individuální, ale přijde mi dost divné aby matka říkala své dceři jak už si potom sex nikdy neužije, však to je dost kontraproduktivní a vyvolává to zbytečnou obavu... Když nastane nějaký problém, tak ho budu řešit v tu chvíli a ne se stresovat jak dlouho dopředu 😉
@mataharyy - no moja mama mala tuto prednasku, ale o poprsi, ze poriadne podprsenky nosit, najlepsie nekojit, preväzovat na noc uz v tehotenstve, nech sa nezvesia, lebo budu take, ako ich ma ona po troch detoch 😅 😅 No na chvilu ma tym vydesila 😅 😅 😅 O situacii tam dole nas rozpravat fakt nenapadlo, ale cert vie, ja s mamou fakt nemam boh vie aky vztah 🤐
mamy mavaju taketo reci..... 😒 a inak mna sa teda kamaratky napr. pytali, ci je rozdiel pred porodom a po ......
@mahalo inak si nic z toho nerob, polka z tych, co tu ma take uzasne reci, ich ma aj v inych temach....a kludne mozes povedat, ze aj ony sa tu chodia odbavovat;) (a to nie su ani muzi;))
@anjelicek26 No to je taky názor za stovku 😅
@mahalo Nevím, myslím že stejně to nijak neovlivníš, má teta cvičila a bylo jí to prd platné, známá rodila doma volila si polohu a bylo jí to prd platné (teda po sexuální stránce nevím, narážím na ostatní potíže), no já rodila v nemocnici, na zádech necvičila jsem a nemám problém jak s únikem moči, tak se sexem... Takže na tvém místě tohle prostě teď neřeším a řeším něco jako například co za barvu bude mít povlečení do postýlky, nebo něco podobně veselého a věci které dopředu nelze řešit, opravdu neřešit, pač sugesce je hrozná svině, když se teď budeš bát, tak si pak vsugeruješ že už to není ono... 😉
@sisaha jaj a není úplně jedno jestli je chlap, ženská, mužatka nebo mimozemšťan 😅 Jako představa jak se někdo ukájí na vytahané vagíně mi přijde spíš opravdu vtipná než že by mě to nějak extra pohoršovalo... To je tu podstatně více témat které jsou horší a přitom klamné a hádáme se v nich do krve, tohle je pro mě celkem vtipná téma, minimálně její začátek mě v noci fakt bavil 😉 Tak nač rejpat a řešit nesmrtelnost chrousta?
@sorciera24 ja sa snazim poradit v inych temach kazdemu ak mam nejaku vedomost o tom, o com ten druhy nie..nemam potrebu riesit take invektivy ako ty teraz...ja som svoj nazor vyjadrila, ak sa s nim nestotoznujes, tak nereaguj, alebo preskoč.. ak si mahalo prida fotku urobenu dnes z mobilu, alebo fotaku, ktora nie je stiahnuta z verejnych fotiek FB, tak som ochotna uverit,ze je to ta ista zena...Inak nie..
@sisaha fuu...a ako vies, ze som myslela na teba?????....hmm...trafena hus zagaga;)
@sisaha No a ty by jsi to přiznala, však by tím pokazila srandu 😎 Navíc je vědecky dokáznáno (pokud je to chla, mimozemšťana zatím vynechám, tam těch studií moc není), že chlap má z těhotenství a jeho následků mnohem větší strach než žena samotná a nejde jen o změnu tělesné schránky, ale všeobecně se s novou situací (většinou) sžívají hůř, pomaleji a s většíma obavama, protože ty máš devět měsíců na to se s tím srovnat a těch devět měsíců prožíváš intenzivněji, chlap se těší, je šťastnej, ale zároveň má strach z toho co bude, zda to zvládne, zda neselže v něčem... Proto u některých páru je sex po porodu tabu a ne kvůli ženě, ale muž se bojí, aby neublížil atp. 😉
babule, musite tu riesit take veci, ako ci je/nie je nick a osoba pod nim vystupujuca, skutocna? 🙄
tema je normalna, dokonca mna samu trapi a to ani netusim, kedy bude u mna snazenie aktualne... chcem si precitat daco k teme, namiesto toho je tu x prispevkov o zakladatelkinom nicku... 😝 este ok, ak je tema vazna, x-krat tu take bolo, ale teraz nevidim zmysel v patrani po pravde 🙄
Prečo by mala byť chlap? Aj mňa zaujíma odpoveď na túto otázku, keďže sex je pre mňa rovnako dôležitý ako všetko ostatné v mojom manželstve.....
Jináč je to internet, virtuální realita, ve které každý může být každám a přitom je anonimní, tedy je nutné to tak brát. Každý jeden z nás může kecat, stejně jako každý jeden z nás může říkat pravdu, nebo být mimozemšťanem... Pokud někdo žije pouze ve virtuálním světe, bere to vše moc vážne a osobně, pokud si je každý vědom toho že je to jen "jako" svět, tak se odosobní a má svatej pokoj, netřeba řešit zda je to on, ona, či to 😉
@sisaha ja som to dala len na teraz verejne dostupne 😉 teraz su uz zase nedostupne 😉 . Cez moj mobil sa neda fotit :D nemam ani farebny displej :D mam aj videa na youtube..mam aj webkameru..ozaj co takto si zavolat na skype hmm????? Som zvedava 😉 co som ale chcela povedat, ze aj tento link na moj fb som ti poslala len z recesie..ja hoci mam pravdepodobne menej rokov ako ty, sa citim ako zrela zena a presviedcat tu nejaku cudziu neveriacu Tomasku..no neviem, ci sa mi chce vracat sa na zakladnu skolu.. 😉 peace
@kokorunecka
@riana12 kazda zena je individualna a teda aj jej telo je indivindi. Takze to co je jedna ako vrece, druha moze byt ako skumavka na krv.. 😉. Osobne,nevidim velmi zmysel rozoberanie tejto temy, prave z dovodu jedinecnosti kazdej z nas...A ako sa hovori, kazdy si to musi potom vyskusat a co sa nepodari - na to existuje plasticka chirurgia.. Ale kludne teda diskutujte, ja z temy odchadzam 🙂
@mataharyy - sväta pravda. Pokial ide o obycajnu otazku, niekedy by fakt pomohlo na nu odpovedat a nezamyslat sa nad kto, s kym, preco, ako, za co, ved to je ako dedinsky drbnik 😉 Mne tiez niekeddy vadia vymyslene otazky, kde si zena vymysli tehotenstvo, chore dieta, chudobu, ocakava podporu, virtualnu masaz ega a boh vie co este... ale toto? Chcelo to odpoved na par viet. Je tu tema na par stran - o niecom uplne inom.
@kokorunecka aj teba to zaujima? Tak si pavedepodobne tiez chlap :DDDD
@sisaha Pozri, omnoho nezmyselnejšie témy sa tu rozoberajú a keď práve v tejto téme TY nevidíš zmysel, neviem prečo prispievaš 😀 Snáď len, aby si sa tu hádala so zakladateľkou, alebo ako? Veď si dospelá žena s rozumom, tak prečo zrazu ten pokles na dieťa v MŠ?
@riana12 tema o cvikoch na posilnenie panvoveho dna je tu https://www.modrykonik.sk/forum/aktivity-pre-tehotne/kde-najst-konkretne-postupy-kegelovych-cvikov/
@mahalo Ale ja sa tak občas vážne cítim 😀 😀
@anjelicek26 veru, presne toto som mala namysli, co si pisala v prispevku 12:49