Ako prebieha vyvolanie pôrodu pri uzavretom krčku?
Ako vám začali vyvolávať porod keď ste neboli vôbec otvorené a krcok držal???
Balonik a potom tabletky zo spodu
@simona109 a mali ste potom rýchly porod ?
Balonik a potom gel.. kontrakcie strasne silné, malý to zle znášal, tak nakoniec cisársky...
Presne tiez tabletku zo spodu, prvé dieťa a od prvej bolestivej kontrakcie po dieťa v náručí preslo 6 hodín.
2 krát akútna sekcia nie a nie otvorit
Balónik potom spravili oxytocínový test a potom prostaglandínový čípok toto celé v priebehu troch dní postupne. Nakoniec po čípku to začalo pôrod som mala na prvorodičku vraj fajn za 6 hodín som porodila. Kontrakcie síce boli bolestivé ale nejak som ich zvládla a nakoniec som si dala pichnúť epi a to bola už potom paráda
Ano. Do 2 hodin od kedy zacali kontrakcie bol maly vonku
Ja som rodila predčasne, pôrod vyvolávali tabletkou. Od zavedenia som do 4 hodín porodila.
Balónik.. ďalší deň tabletka a o dve hodiny znova tabletka.. tretí deň tabletka, potom radšej dali dve a ,,prepichli vodu"..
Skúšali vyvolavackou, ale so mnou to nepohlo vôbec. Ani ťuk. Otvorená na nula celá nula nič, kontrakcie neviem čo sú a malému už klesali ozvy, tak išiel von sekciou. A to som už prenášala.
Mne skusali vyvolat snurkou zavedenou do krcka, ta je napustena v prostaglandine. No islo to pomerne rychlo by som povedala. Rychly porod, otvorila som sa komplet za hodinu a pol a ako prve odtiekla na hned druhu kontrakciu voda.
Tabletkou zo spodu. Kontrakcie sa dostavili. Ale porod nepostupoval, tak nakoniec cisarskx
Tabletky nezabrali tak mi praskli vodu a do 3h bol na svete.
tabletka zo spodu, bolesti prišli cca za hodinu , ale pre nepostupujúci pôrod som skončila akútnym cisárskym
Mne praskla voda a nic sa nedialo... dali mi dvw vyvolvacie tabletky (nic sa nedialo), potom oxytocin (po 30 hod. Som sa otvorioa asi na 2cm) a nakoniec mi pichli epidural a do tristvrte hodiny som rodila. Epidural vraj niekedy uvolni porodne cesty a krcok🤷🏼♀️ ale uz bol nachystany zalozny plan na sekciu
Oxytocín, tabletka zo spodu, boli to hrozne bolesti ....
V Rakusku zavadzaju snurku namocenu v prostaglandine, ten krcok to pusti zjavne a viac menej to potom iba vypadne, ked uz zacnu silne kontrakcie. Ale teda ta smrst kontrakcii potom bola supa, za hod a pol otvorena na 10 😂

Nijak. Cisarak.