icon

Ako prebieha vyvolanie pôrodu pri uzavretom krčku?

30. nov 2024

Ako vám začali vyvolávať porod keď ste neboli vôbec otvorené a krcok držal???

simona20201309
30. nov 2024

Nijak. Cisarak.

simona109
30. nov 2024

Balonik a potom tabletky zo spodu

autor
30. nov 2024

@simona109 a mali ste potom rýchly porod ?

anjelicek26
30. nov 2024

Balonik a potom gel.. kontrakcie strasne silné, malý to zle znášal, tak nakoniec cisársky...

svetlonos
30. nov 2024

Presne tiez tabletku zo spodu, prvé dieťa a od prvej bolestivej kontrakcie po dieťa v náručí preslo 6 hodín.

petraivet
30. nov 2024

2 krát akútna sekcia nie a nie otvorit

angeli121212
30. nov 2024

Balónik potom spravili oxytocínový test a potom prostaglandínový čípok toto celé v priebehu troch dní postupne. Nakoniec po čípku to začalo pôrod som mala na prvorodičku vraj fajn za 6 hodín som porodila. Kontrakcie síce boli bolestivé ale nejak som ich zvládla a nakoniec som si dala pichnúť epi a to bola už potom paráda

iwesska
30. nov 2024

@petraivet Ja to iste,ani po 3 cipkoch. Bohvie,cim to je. Bola si v strese pocas porodu?

simona109
30. nov 2024

Ano. Do 2 hodin od kedy zacali kontrakcie bol maly vonku

petraivet
30. nov 2024

@iwesska nie absolútne nie ja som aj prenášala 9dni syna keď som mala rodiť to som mala od pol 4rana kontrakcie a nakoniec o pol 3 sekcia keby nebolo primara že by ma tak nechali do 2 dňa

3petka
30. nov 2024

Ja som rodila predčasne, pôrod vyvolávali tabletkou. Od zavedenia som do 4 hodín porodila.

martinafilip
30. nov 2024

Balónik.. ďalší deň tabletka a o dve hodiny znova tabletka.. tretí deň tabletka, potom radšej dali dve a ,,prepichli vodu"..

oblecenie99
30. nov 2024

Skúšali vyvolavackou, ale so mnou to nepohlo vôbec. Ani ťuk. Otvorená na nula celá nula nič, kontrakcie neviem čo sú a malému už klesali ozvy, tak išiel von sekciou. A to som už prenášala.

kiki68
30. nov 2024

Mne skusali vyvolat snurkou zavedenou do krcka, ta je napustena v prostaglandine. No islo to pomerne rychlo by som povedala. Rychly porod, otvorila som sa komplet za hodinu a pol a ako prve odtiekla na hned druhu kontrakciu voda.

lenuska9999
30. nov 2024

Tabletkou zo spodu. Kontrakcie sa dostavili. Ale porod nepostupoval, tak nakoniec cisarskx

tinka308
1. dec 2024

Tabletky nezabrali tak mi praskli vodu a do 3h bol na svete.

smejkuskaa
1. dec 2024

tabletka zo spodu, bolesti prišli cca za hodinu , ale pre nepostupujúci pôrod som skončila akútnym cisárskym

ivka2112
2. dec 2024

Mne praskla voda a nic sa nedialo... dali mi dvw vyvolvacie tabletky (nic sa nedialo), potom oxytocin (po 30 hod. Som sa otvorioa asi na 2cm) a nakoniec mi pichli epidural a do tristvrte hodiny som rodila. Epidural vraj niekedy uvolni porodne cesty a krcok🤷🏼‍♀️ ale uz bol nachystany zalozny plan na sekciu

domcavesel
2. dec 2024

Oxytocín, tabletka zo spodu, boli to hrozne bolesti ....

kiki68
9. dec 2024

V Rakusku zavadzaju snurku namocenu v prostaglandine, ten krcok to pusti zjavne a viac menej to potom iba vypadne, ked uz zacnu silne kontrakcie. Ale teda ta smrst kontrakcii potom bola supa, za hod a pol otvorena na 10 😂