icon

Ako to vyzerá, keď praskne voda?

evazhoufova
5. nov 2025

Ako to vyzera
Keď vám praskne voda?

mikitilik29
5. nov 2025

@evazhoufova v mojom prípade to bolo tak ze večer pred tým ako mi praskla voda má bolel trochu chrbát, ale ze v kuse. A na ďalší deň keď som ležala na gauči som zacítila ako keby mala ma veľmi silno kopla a vytiekla zo mňa voda. Ale zase nie ako vo filmoch ze až podlaha sa ti rozmoci z toho 😃

petamich
5. nov 2025
@mikitilik29

@evazhoufova v mojom prípade to bolo tak ze večer pred tým ako mi praskla voda má bolel trochu chrbát, ale ze v kuse. A na ďalší deň keď som ležala na gauči som zacítila ako keby mala ma veľmi silno kopla a vytiekla zo mňa voda. Ale zase nie ako vo filmoch ze až podlaha sa ti rozmoci z toho 😃

@mikitilik29 no a ja som to mala ako v tych filmoch, lezala som v posteli (v nemocnici) normalne som pocula puknutie a vlhkost, postavila som sa z postele a mlaka, nocna kosela mokra 😂 kooopec vody sa zo mna vyvalilo, som sa tiez zamyslala pred tym, ze ci to vobec rozoznam a ako vo filme

mojvlk
5. nov 2025

@evazhoufova mne večer pískalo v ušiach neviem či to má súvis 🤣🤣🤣 a v noci som sa zobudila šla som na wc cikať a ľahla som si a ako ležím zrazu som počula zvláštny zvuk niečo neviem to opísať aj zacítila ako črevo keď sa hýbe a o sekundu už mokro ...

cimage
5. nov 2025

Ja som akurat isla z wc a ako som sa postavila, tak praskla. Mne tiekla vkuse po troskach.

evazhoufova
autor
5. nov 2025

Mne práve príde že to je malo na prasknutie vody ….

krasneleto
5. nov 2025

puk a voda... niekomu litre naraz, niekomu po castiach pomaly...

viestta
5. nov 2025
@evazhoufova

@evazhoufova niekomu vytecie naraz, niekomu len tak pomalicky odkvapkava. Ked si nie si ista, tak chod do porodnice, otestuju. Daj si cistu obycajnu vlozku a chid. Ked zacina porod je cas, ked este nezacina, tak treba ist tak ci tak, pretoze moze dojst k infekcii (samozrejme nie hned, ale treba to skontrolovat)

titla
5. nov 2025

Mne zacala odtekat po kvapkach, prvych par hodin som myslela, ze mam len silnejsi vytok. Ked som si 3 nohavicky vlhke za poobedie menila, uz som spozornela a sla do nemocnice na test ci je to podova voda. Bola. Porodila som az o dalsich 43 hodin a odtekala po celu dobu s roznou intenzitou.

adri266
5. nov 2025
@evazhoufova

@evazhoufova Daj si vlozku, ked sme sli do porodnice, tam robili test, ci je to plodova voda. Ak nie je, poslu Ta domov.

ariannazara
5. nov 2025

Mala som pocit ako keby som sa pocurala ale nedalo sa to zastavit ako moc..islo to samo

martinka13
5. nov 2025

Mne tiekla postupne. Nie naraz veľká mlaka

margaretka_
5. nov 2025

Ja som vstala zo stolicky, puklo a tieklo. Ale nie naraz, tak akurat fajne otravne, ze v kuse. A pri kontrakcii striekala 🤣

banalu
5. nov 2025

Ja som to mala tiez ako z filmu. Lezala som - prislo na mna, ze potrebujem strasne na malu. Postavila som sa presla dva kroky a praaaask kopa vody na zemi. Nemala som ziadne bolesti, ani poslickov, zamknuta na sto zamkov, akurat dve hodiny predtym spravila dr. hamiltona lebo som uz prenasala.

cucoriedka133
5. nov 2025

@evazhoufova pri prvom pôrode mi praskla doma v posteli keď som sa pretacala, bolo počuť ako keď balón praskne a zaliala ma voda a postupne odtekala 😊 pri druhom mi ju praskli az na boxe a necítila a nepočula som nič a ani som nevedela kedy odtiekla 😊

hradnapani
5. nov 2025

mne nepuklo nic, len proste zacalo tiect. Neda sa to zastavit, len trochu pribrzdit, ked si sadnes, ale proste to ide stale, ci uz po kvapkach alebo viac.

sszuzu8
5. nov 2025

Vždy som to chcela zažiť ako vo filme 🤣 ale nieee mne ju museli 2x prebiť 🤣sama ani kvapka

dixitka
5. nov 2025

Ja som ráno po zobudení ešte vylihovala v posteli, bola som na boku a zrazu som zacítila, ako zo mňa vytieklo troška tekutiny. Išla som to pre skontrolovať na wc a bolo jasné, že je to plodovka. Tieklo to po troške (na cestu do pôrodnice mi v pohode stačila 1 popôrodná vložka), až kým som neporodila.

lentilka46
5. nov 2025

Pri prvom som prisla z dlhsej prechadzky, bolo horuco, lahla som si na postel oddychnut,zrazu cosi prasklo, akoby si luskla prstami a mna zaliala tepla voda, mala som pocit,ze na mna vyliali vedro 🤣 vlozka mi nepomohla,esteze sme mali do auta nepremokavu podlozku..tieklo to strasne, do nemocnice som prisla ako docurana...pri druhom som sa po sprche utierala a furt cosi kvapkalo, tak sme isli..vlozku cimsi nastriekali,zmenila sa na modru, nechali si ma tam...pri druhom inak mi ani voda neodisla cela,iba takto pokvapkavala

gab1sol
5. nov 2025

@evazhoufova pri prvej mi odtekala postupne. Nevedela som rozoznať, či mi len tlačí malá na mechúr a mne uniká moč - tak som to vnímala, ale bola to plodová voda. Na presun do pôrodnice stačila vložka. Pri druhej to bolo ako v Priateľoch s Phoebe - zrazu niečo puklo a zo mňa doslova vyšpliechla voda. Kvantum. Muž použil 3 uteráky, aby to z podlahy utrel.

sorciera24
5. nov 2025

pri prvom, som prisla z Tesca a vykladala tasky, ako som sa zohla tak puk....a uz to bolo, musela som sediet na WCku, lebo lialo zo mna litre vody.....pri druhom, som sa rano zobudla, vsatala z postele a tiez puk.....ale taky slabsi....odtekala pomaly a obcas (v nemocke zistili, ze synacik pustil vodu,a le potom hlavickou zastoploval krcok, tak preto tak malo odtieklo, vsetka zvysna vysla az potom s nim von....🙂

blumie
5. nov 2025

Pri prvej mi museli az pri porode prasknut, ju som aj rodila 9dni po termine. Pri druhej som uz bola v porodnici, 4 dni pred terminom, sestricka ma poslala na wc, idem si po chodbe, puk a vsade litre vody po celej chodbe v porodnici. Este som sa upratovacke ospravedlnovala, ktora tu podlahu tesne predtym umyla. 🫣

amelie2017
5. nov 2025

Isla som s dcerou z ihriska domov, ked som dostala strasne silny krc do brucha a uz sa len vyvalila voda 😂🙈 ja som dostala taky zachvat smiechu, aj radost, ze uz, aj hanba, ze na ulici. 3 rocna si myslela, ze som sa pocikala..voda dalej po troche odtekala a ja som to mala domov cca 20 minut 😂.

kiki68
5. nov 2025

@evazhoufova je to ako keby pustis kohutik s vodou. Niekto na samozrejme malo a moze to byt ako vytok, len total vodove a niekto ako ja to normal pocuje lupnut. Ja som ten pripad ako z filmov, ze zrazu voda vsade na zemi. Dva porody takto. Ale oba razy mi bolo jasne, co to je. Ze to je voda. A taky zvuk ako ked prasknes bublinu.

deedol
5. nov 2025

Vstala som zo stolicky a bolo to, ako ked cikas a nevies to zastavit, tenky prud, ale stale. Nepocula som ziadne puknutie ani ine zvuky.

anonym_8742f6
5. nov 2025

@evazhoufova Mne pri oboch deťoch praskla v noci a bola mokrá celá posteľ.Bola som pri oboch týždne pred termínom. Nič som si nevšimla predtým čo by nasvedčovalo, že sa blíži pôrod. Dokonca pri druhom som deň predtým mala poradňu a lekár mi povedal, že skôr to určite nebude.

maryetta
6. nov 2025

U mna to bolo ako cikanie. Proste islo a islo. Len som to nevedela "zastavit".

anonym_7fbbec
6. nov 2025

Lezala som a zrazu puk ,litre vody😅

iwesska
6. nov 2025

Ja som isla na WC v noci a zrazu len prask,ako ked stupel z umyvadla vyberies a na supu zo mna vyletel asi liter😂

anonym_df3107
10. nov 2025

@evazhoufova ja to mám ešte v živej pamäti lebo som rodila pred 10 mesiacmi. Najprv to bolo len viac vlhko v nohavičkách. Išla som teda do pôrodnice s podozrením. A v nemocnici som šla na WC a keď som si obliekala už legíny, tak zo mňa vytieklo tak pol litra. Legíny mokré v topánkach mokro, na podlahe mláčka. Slušne som im to poutierala a keď som ležala na koze v ambulancii, tak sme sa bavili so sestričkou o niečom vtipnom a keď som sa zasmiala tak to zo mňa znova vyšplechlo a spravila som znova mláku. Začala som sa ospravedlňovať a sestrička na to že oni sú zvyknutí.