icon

Dali by ste si podviazať vaječníky pri tretej sekcii?

pataja
19. jan 2022

Ahojte, chcela by som sa spýtať žien, ktoré su/boli v rovnakej situácii ako ste riešili antikoncepciu po 3detoch. O par mesiacov ma čaká plánovaná 3tia sekcia. Mam už skoro 40r. Uvažujem, čo ďalej. Ci si nedať rovno podviazat vaječníky, keď už budem na operačnom stole, alebo radšej dávať antikoncepciu. Co to spraví s hormónmi, čo je lepšie? Diky za rady

Strana
z2
johnnyboi
Odpoveď bola odstránená
pataja
autor
19. jan 2022

Ach jaj, to je ale dilema...ďakujem ale dievčatá za vaše názory, mam nad čím uvažovať.

romea
19. jan 2022

@pataja keď takto jedny hovoria ze rakovina potom, druhý nie, opýtaj sa doktora na jeho pohľad, alebo dobre nastuduj

johnnyboi
Odpoveď bola odstránená
romea
19. jan 2022

@johnnyboi nie všetci dr sú taki

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
amelie2017
19. jan 2022

@anjelicek26 v Spanielsku, co sme volali tak riadne ceny. Ale kukam teraz, ze v BCN su lepsie ceny. Tiez okolo 500. Tak si asi spravi muz vylet.

matkahelka
Autor odpoveď zmazal
ivangeline
19. jan 2022

Ja by som sla.. alebo teda velmi vazne o tom uvazovala.

svetlonos
1. feb 2022

@liljana Ahoj, mama mojej spoluziacky (49 rocna) si tiez myslela ze jej zacina menopauza… Nakoniec porodila skoro v rovnakom termine aj s nevestou 😁

tl999
13. nov 2025
@pataja

Ach jaj, to je ale dilema...ďakujem ale dievčatá za vaše názory, mam nad čím uvažovať.

@pataja ahoj! Ako si sa rozhodla nakoniec?

pataja
autor
14. nov 2025
@tl999

@pataja ahoj! Ako si sa rozhodla nakoniec?

@tl999 nebola som 😄 A pri tých 3 detoch, mame toľko sexu, ze aj ta antikonc.by bola zbytočná 🤣

tl999
15. nov 2025
@pataja

@tl999 nebola som 😄 A pri tých 3 detoch, mame toľko sexu, ze aj ta antikonc.by bola zbytočná 🤣

@pataja poznam to 🤣....

Strana
z2