icon

Epino a Aniball - skúsenosti

anarix
27. aug 2014

Ahojte dievcata, som nastavajuca mamicka a kupila som si Aniball...trosku ma udivilo ze aj ked je to nenafuknute, pride mi to velke, mam trosku strach si to dat dovnutra a nafukovat balonik..mate s tym skusenosti ? je to v pohode, nemoze to ublizit ? dakujem 🙂 - neviem ako zacat 🙂)

lienka_89
19. feb 2018

@zanas cena? Mam zaujem. 👍

zanas
19. feb 2018

@lienka_89 pisem IP

kikuss_k
20. feb 2018

Je tu niekto kto aktualne cvici s aniball balonikom?

yankaas
23. feb 2018

@kikuss_k ahoj, ja cvicim momentalne...pri prvom porode som cvicila a teraz tiez cvicim...co treba? 🙂

sara22
25. feb 2018

@kikuss_k je tu skupina, kde su baby cviciace a aj uz odrodene 🙂

solene
27. feb 2018

@kikuss_k ja tiež cvičím.

olgierd
24. mar 2018

Dobry den, predam aniball v top stave za 20 €. Pouzivany pri 2 tehotenstvach, vzdy s kondomom. Aniball mozem len odporucit, 2 porody bez nastrihu ci stehov.

krepes
24. mar 2018

Ahojte, pri prvom tehotenstve som necvicila s balonikom, bola som nastrihnuta. Myslite, ze pri druhom porode by mi pomohol balonik aby ma nemuseli nastrihnut?

kikuss_k
24. mar 2018

Ahojte, tak ja uz som po... Nacvicenych 26,7 cm a porod bez nastrihu a sitia... Za mna odporucam 😉

lienka_89
25. mar 2018

@krepes ja tak isto.... Som zvedava,uz ho mam zakupeny. 👍👍👍

danana
26. mar 2018

Baby,mam doma Anibal. Pouzivala som ho necele 2 tyzdne. Bohuzial neviem dat recenziu ci to pomohlo,sla som nakoniec cisarskym. Ozvite sa mi do posty. Je s origonalnym balenim

olgierd
26. mar 2018

Mam na predaj aj Weleda olej na masaz hradze. Pouzite je menej ako 1/4 balenia. Datum spotreby 10/2020. PC 11.5 eur, predam za 7. Osobny odber BA.

Pouzivala som ho popri aniball a porod bez nastrihu ci sitia. Nacvicene som mala 30 cm, hlavicka 35 cm.

Aniball + olej spolu 25 eur; alebo samostatne aniball 20 eur, olej 7 eur.

monique77
16. apr 2018

@olgierd ešte máš aniball a olej? Zobrala by som ho

denisa1284
Autor odpoveď zmazal
borka33
16. apr 2018

Ja som cvičila s Aniball, porodila som bez nastrihu alebo natrhnuia, aj porodnik sa divil že ma netreba šiť, pretože balóniku moc neveril 😃 ...ak by mal niekto záujem tak tiež predávam aj spolu s olejcekom na masáž hrádze 🙂

borka33
16. apr 2018

...A ešte som zabudla povedať že sa pri tom cvičení žena prirodzene naučí ako tlačiť, ja som s tým pri pôrode nemala vôbec problém 🙂

monique77
16. apr 2018

@borka33 za koľko ho predavas? Mala by som záujem

borka33
16. apr 2018

@monique77 za 15€

monique77
16. apr 2018

@borka33 neviem no stále rozmýšľam či kúpiť takto použitý alebo nový, či nemôže byť nejaká infekcia lebo nieco

borka33
17. apr 2018

@monique77 ten balónik sa dá sterilizovať a používany bol len s kondómom. Pozrite na môj inzerát, tam mám o ňom popísané a porozmýšľajte 🙂

olgierd
20. apr 2018

@monique77 aniball uz predany, ale olej mam.

leenkaa2708
21. apr 2018

@krepes urcite sto pro precitaj si skusenosti aj dozadu ja som mala pri prvom hroznu ranu a mensie dieta a pri druhom som cvicila vacsie dieta este aj rodene kp a nemala som ani tuk 😉

zumasi
13. jún 2018

Ahojte, neviem ci niekto bude vedieť, ale opýtam sa- je nejako limitované pri koľkých tehotenstvach sa dá epino používať resp. Aké staré môže byť? Kupovala som nový pred 6 rokmi a cvičila na dva pôrody, teraz som tehotná a chcem isto znova cvičiť len neviem ci je bezpečné znova tým istým alebo potrebujem nový? Nevybuchne to vo mne alebo co? 🤦

dastudastu
8. júl 2018

@zumasi ahoj, ja som to riesila tiez.myslim ze oficialne odporucaju balonik vymenit-da sa kupit aj len samostatne. Ja som sa nakoniec pre istotu pre tuto variantu rozhodla ;)

malula
30. júl 2018

Baby civicili ste niektora aj po odideni hlienovej zatky? Mne odchadza postupne uz tyzden prestala som koli tomu cvicit - ked uz tam nie je ta ochrana aby som si fakt nezaviedla nejaku infekciu ale mrzi ma to lebo pri prvom porode som cvicila poctivo a porodila som bez nasteihu roztrhnitia a sitia a vobec nemam zle spomoenky na porod tak by som chcela aby aj tento druhy bol taky bezproblemovy.

mpet
6. aug 2018

@borka33 dobry den, ake kondomy Ste pouzivala? Je lepsie pouzivat kondomy alebo gel?

malula
7. aug 2018

Baby ak by ste mali zaujem predavam epino. Pouzivane cca 10 dni s kondomami.

kath1210
8. aug 2018

@malula ja by som uz necvicila, dr mi vysvetlovala ze ak zatka odide nie je uz prekazka k porodnemu vaku a teda k babetku zvonka, je tam riziko infekcie

natalia137
Odpoveď bola odstránená
lucia4412
26. sep 2018

Mam na predaj aniball, IP