Epino a Aniball - skúsenosti
Ahojte dievcata, som nastavajuca mamicka a kupila som si Aniball...trosku ma udivilo ze aj ked je to nenafuknute, pride mi to velke, mam trosku strach si to dat dovnutra a nafukovat balonik..mate s tym skusenosti ? je to v pohode, nemoze to ublizit ? dakujem 🙂 - neviem ako zacat 🙂)
Je tu niekto kto aktualne cvici s aniball balonikom?
Dobry den, predam aniball v top stave za 20 €. Pouzivany pri 2 tehotenstvach, vzdy s kondomom. Aniball mozem len odporucit, 2 porody bez nastrihu ci stehov.
Ahojte, pri prvom tehotenstve som necvicila s balonikom, bola som nastrihnuta. Myslite, ze pri druhom porode by mi pomohol balonik aby ma nemuseli nastrihnut?
Ahojte, tak ja uz som po... Nacvicenych 26,7 cm a porod bez nastrihu a sitia... Za mna odporucam 😉
Baby,mam doma Anibal. Pouzivala som ho necele 2 tyzdne. Bohuzial neviem dat recenziu ci to pomohlo,sla som nakoniec cisarskym. Ozvite sa mi do posty. Je s origonalnym balenim
Mam na predaj aj Weleda olej na masaz hradze. Pouzite je menej ako 1/4 balenia. Datum spotreby 10/2020. PC 11.5 eur, predam za 7. Osobny odber BA.
Pouzivala som ho popri aniball a porod bez nastrihu ci sitia. Nacvicene som mala 30 cm, hlavicka 35 cm.
Aniball + olej spolu 25 eur; alebo samostatne aniball 20 eur, olej 7 eur.
Ja som cvičila s Aniball, porodila som bez nastrihu alebo natrhnuia, aj porodnik sa divil že ma netreba šiť, pretože balóniku moc neveril 😃 ...ak by mal niekto záujem tak tiež predávam aj spolu s olejcekom na masáž hrádze 🙂
...A ešte som zabudla povedať že sa pri tom cvičení žena prirodzene naučí ako tlačiť, ja som s tým pri pôrode nemala vôbec problém 🙂
@krepes urcite sto pro precitaj si skusenosti aj dozadu ja som mala pri prvom hroznu ranu a mensie dieta a pri druhom som cvicila vacsie dieta este aj rodene kp a nemala som ani tuk 😉
Ahojte, neviem ci niekto bude vedieť, ale opýtam sa- je nejako limitované pri koľkých tehotenstvach sa dá epino používať resp. Aké staré môže byť? Kupovala som nový pred 6 rokmi a cvičila na dva pôrody, teraz som tehotná a chcem isto znova cvičiť len neviem ci je bezpečné znova tým istým alebo potrebujem nový? Nevybuchne to vo mne alebo co? 🤦
@zumasi ahoj, ja som to riesila tiez.myslim ze oficialne odporucaju balonik vymenit-da sa kupit aj len samostatne. Ja som sa nakoniec pre istotu pre tuto variantu rozhodla ;)
Baby civicili ste niektora aj po odideni hlienovej zatky? Mne odchadza postupne uz tyzden prestala som koli tomu cvicit - ked uz tam nie je ta ochrana aby som si fakt nezaviedla nejaku infekciu ale mrzi ma to lebo pri prvom porode som cvicila poctivo a porodila som bez nasteihu roztrhnitia a sitia a vobec nemam zle spomoenky na porod tak by som chcela aby aj tento druhy bol taky bezproblemovy.
Baby ak by ste mali zaujem predavam epino. Pouzivane cca 10 dni s kondomami.
Mam na predaj aniball, IP

@zanas cena? Mam zaujem. 👍