icon

Epino a Aniball - skúsenosti

anarix
27. aug 2014

Ahojte dievcata, som nastavajuca mamicka a kupila som si Aniball...trosku ma udivilo ze aj ked je to nenafuknute, pride mi to velke, mam trosku strach si to dat dovnutra a nafukovat balonik..mate s tym skusenosti ? je to v pohode, nemoze to ublizit ? dakujem 🙂 - neviem ako zacat 🙂)

misella1288
4. okt 2018

Mam na predaj aniball.
Ak mate zaujem piste s.dakujem

lienka_89
4. okt 2018

ak by bol zaujem o aniball,tiez jeden mam...

waldosinka
Autor odpoveď zmazal
janka108
10. okt 2018

@waldosinka dobrý deň, mám na predaj aniball, 17,50 eur aj s poštovnym

diablito01
12. okt 2018

Mám na predaj Aniball v top stave, za 25€, pri rýchlom odbere sa na cene dohodnem. IP

waldosinka
2. nov 2018

Ahojte už som kúpila ale asi ho aj predam ... nestiham využiť... gynekolog mi dal čipky .... ak by mal niekto záujem píšte. Mám aj kondomy a lubrikant. 😁 cena spolu 35 plus posta.

ikina30
3. nov 2018

Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať, či ste sa niektorá počas cvičenia stretla s tým čo ja. Pri cvičení s aniball som pri vypudení balónika zazrela výtok. Bol však hrudkový, ale bez zápachu. Nič ma nesvrbí a ani nepáli, dokonca ani lekár pri vyšetrení nič nespozoroval. Začala som 38tt. Balónikom som začala cvičiť v polovici 37 tt. Cvičila som s ním 4 x a doteraz sa mi to vždy objavilo len počas cvičenia. Balónik pred každým použitím sterilizujem a po každom cvičení poriadne vyumývam intímnym gélom. Čím to môže byť?

waldosinka
4. nov 2018

To je normálne. Výrok v tehu . A už máš pokročili tehu sa začína uvoľňovať hlienova zátka.

majka31012
19. nov 2018

@waldosinka. Ešte aktualne ?používaný bol ? Dalujem 🙂

waldosinka
19. nov 2018

Aktuálne. Použitý asi 2x 😆.

lu4444
20. nov 2018

Ahojte prvý týždeň som sa dostala na 23 CM co je dosť mala som krvácanie po cvičení dala som si deň pauzu opatrne som začala znova s cvičením po 18cm dnes som začala po 18 CM a znova slabé krvácanie.....stretli ste sa s niecim podobným? Neviem či si mám dať pauzu viac dní ....

waldosinka
20. nov 2018

A nenatrhla si sa?

henka123123
20. nov 2018

Baby a naucili ste sa pri tom tlacit ze ste to aj vyuzili pri porode??a neporodili ste predcastne? A nie je to bolestive??? Lebo planujem druhe tehotenstvo a mam v plane si ho kupit ze to skusim lebo prvy porod som mala prirodzeny ale ukonceny vakuom.tak by som si to chcela tentokrat nacvicit

lu4444
21. nov 2018

@waldosinka asi musím si dat aspoň 2 dni pauzu a budem pokračovať..... zatial ho chcem len nafukovať bez tlačenia

kath1210
26. nov 2018

@henka123123 prosim vas, skuste to s anibalom. Je to neocenitelna pomocka. Nauci vas tlacit, pripravi vase svalstvo na porodne pohyby a finalne vytlacenie plodu ide nepomerne lahsie. Predcasny porod kvoli anibalu je nezmysel. Treba dpdrziavat vsetky pokyny a moze vam to len pomoct. Za seba som vdacna ze som sa rozhodla pre pripravu s anibalom a moj porod (samozrejme sa bavime o 3. Dobe porodnej!) bez nastrihu s 1 stehom bol bezchybny. Ak budem este niekedy rodit, urcite len s epinom/anibalom, a snazim sa to sirit co najdalej.

henka123123
27. nov 2018

@kath1210 dakujem krasne.tak ja to skusim a vy ste teda skusali od toho 36 tt a porodili ste na termin...za vyskysanie nic nedam urcite skusim dakujem

kath1210
27. nov 2018

@henka123123 od 34 som cvicila, nacvicene som mala 33 cm. Porodila som 38+3, ale od zaciatku mi predpovedala dr skorsi porod kvoli polohe plodu, takze s anibalom to nemalo nic spolocne.

waldosinka
27. nov 2018

Ahojte ja mám anibal stále na predaj ak by ste mali zaujem a cca 40 kondomov a nepouzitý lubrigacny gel. Cena spolu 45. Ale dohoda mozna

lu4444
29. nov 2018

Pripájam moju skúsenosť dostala som sa iba na 24cm ale opakovane už 3 krát sa mi stalo že na 24 CM mám malé krvácanie s prestávkou 1-2 dní a potom som cvičila dalej. S cvicenim prestávam keďže mám pred pôrodom. Držte palce. Skúsim masírovať hrádzu.

hejterka
4. dec 2018

Ahojte, predam aniball komplet balenie, vysterilizovany, kupovany koniec Sept 2018, v zaruke s blockom za 20€ (plus postovne, v ramci Ba a Malacky doveziem). Je cistucky, plne funkcny. Odporucam s nim cvicit, mne to velmi pomohlo, som bez nastrihu a sitia. Farba aniballu je svetlo ruzova.

fischerkax
20. feb 2019

Mam na predaj aniball - novy, komplet balenie, cena 25 EUR + postovne. Pripadne osobny odber Hviezdoslavov, Samorin.

hejterka
21. feb 2019

@fischerkax dobry den, mam zaujem, je to este aktualne?

fischerkax
22. feb 2019

@hejterka ano este je volny, napiste mi prosim do spravy, ci pridete osobne alebo sa dohodneme na poste...

lienka155
26. feb 2019

ahojte aj ja mam na predaj aniball, cena 25 eur + postovne

slnecnica2018
8. máj 2019

Ja som mala Aniball ale kvôli silnej zlatej žile som ho na 2x musela prestať používať a tak som ho reálne pouzila asi 7x a nacvičila asi 22cm. Poslednýkrát som cvičila hodinu predtým ako mi odtiekla voda. Nemyslím si že mi Aniball pôrod spustil ale aj keby bola som už v termíne (posledný deň 39tt) a bola som rada že som už rodila. Na moje prekvapenie a nikde na nete som sa to nedočítala ja som mala problém si Aniball vôbec zaviesť. Nafúknutý vôbec a vyfúknutý ťažko. Prvýkrát som ho vôbec nezaviedla. Ale ak máte podobný problém odporúčam vydržať, ukľudniť sa a ono sa to potom už zlepšovalo... Takisto vytláčať som ho nevedela. Nech som robila čokoľvek stále ostal balónik dnu. Musela som ho jemne vyťahovať až kým sám nezačal vychádzať von. Napriek všetkému si myslím že mi pomohol. Aspoň som zistila aký je to pocit a aspoň kúsok namasirovala hrádzu. (Masírovanie hrádze je podľa mna naozaj dôležite). Porodila som nakoniec úžasne na 1 kontrakciu doktorka chválila že som skvele tlačila (pritom balónik som sama vytlačiť nevedela). Síce som sa máličko natrhla (asi 3stehy) ale dr povedala že to preto lebo hlavička vďaka môjmu extrémnemu tlaceniu doslova vystrelila cez hrádzu. Tak či tak som bola po pôrode okamžite fit, nič ma nebolelo mohla som si sadnúť a stehy som pomaly necítila. Aniball odporúčam a netreba sa báť keď nenacvicite rekordných 30cm.(menej je niekdy viac) A ani malého nastrihu či natrhnutia by som sa dnes už nebála. Pri pôrode to žena ani náhodou necíti a keď nejde o nástrih až po zadok tak určite aj hojenie bude super. Mna nakoniec oveľa viac potrápila zlata žila ktorú som si samozrejme pri pôrode vytlačila. Aniball bol super (mala som požičany len balónik som si samozrejme kúpila svoj) ale aj keď ho žena nemá stačí podľa mna ak si bude masírovať hrádzu návod nájde na internete. Ja som si masírovaná sama (chudáka manžela som nechcela do týchto veci ťahať, samej mi to bolo nepríjemne tak som ho chcela toho ušetriť) a samotný pôrod (teda vytláčanie) považujem za pozitívnu časť pôrodu a s úsmevom na ňho spomínam.

alenakov
20. jún 2019

@slnecnica2018 ahoj, ak sa ta môžem opýtať, čo ti pomohlo na zlatú žilu po pôrode ? lekári zlatú žilu pred pôrodom neriešia, však ?

slnecnica2018
20. jún 2019

@alenakov ahoj. Brala som Detralex aj pred aj po pôrode. Už v pôrodnici mi Dr povedal že mám brat. Inak som používala len Avenoc kvôli malej ale myslím že aj procto-glyvenol sa môže. Mne ešte pomáhali obklady Hemoral a obklad z dubovej kôry. Ku koncu som sa dostala k masti miešanej v lekárni z dubovej kôry ale to už bolo na konci tak neviem či to zabralo. No liečila som to snáď aj mesiac.

slnecnica2018
20. jún 2019

@alenakov a ešte doplním práveže v tehotenstve ti skôr dajú liečbu ako po pôrode. Moja obvodná mi práveže napísala detralex práve preto že už pred pôrodom som mala problémy so zlatou žilou a vravela že lepšie v tehotenstve ešte “posilnit” žily ako potom....

alenakov
20. jún 2019

@slnecnica2018 ďakujem za odpoveď, ja chvála pánu Bohu počas tehotenstva problémy nemám, len tlakmi pri pôrode sa to môže prejaviť, tak ako pri predošlom.ďakujem za rady

alenakov
20. jún 2019

@slnecnica2018 homeopatika v žiadnom prípade neužívaj !