Epino a Aniball - skúsenosti
Ahojte dievcata, som nastavajuca mamicka a kupila som si Aniball...trosku ma udivilo ze aj ked je to nenafuknute, pride mi to velke, mam trosku strach si to dat dovnutra a nafukovat balonik..mate s tym skusenosti ? je to v pohode, nemoze to ublizit ? dakujem 🙂 - neviem ako zacat 🙂)
@alenakov prečo by som nemala? Veď aj v lekárni aj doktorka mi povedali že homeopatika môžem. 🤷♀️
@efka_k ja tiez netlaci...tlacit nadychom a udrzat vydychom...ono sa to da...asi mysli netlacit bruchom a svalmi (to nefunguje) teda dufam...ale vraj kontrakcia prirodzene tlaci za teba...dufam ze to robim dobre...ale viem ho stiahnut aj vytlacit len nadychom a vydychom..
baby vy trenujete aj rychlost?na kolko nadychov ho dostat von? alebo vobec?
@anarix ahoj zacni na 18 cm a drz si to ked pojde von ..budes citit ze to ide vystrelit ja to robim kym sa da a ked uz je to prilis rychlo vytiahnem a super....ja verim ze dnu sa zmesti cokolvek..skor bol problem dostat to dnu😊 ale ja uz mam svoj sposob😉
@prinzesz vraj sa to s epinom neda - povedal mi to proktolog (odbornik na hemeroidy😊), skor to vznika z hnacky alebo tvrdej stolice.
Nech skusi 5 dni dietu aj pocas tehu...pripadne mne dal masticku na hemeroidy ktore aj tak vdaka diete zmizli (a vriacom kupeli zmizli-neodporuca sa ale.mne pomohol 2krat denne)...a mast to umrtvila.
@slnecnica2018 ahoj, homeopatika v žiadnom prípade, v lekárni ti predajú všetko, je to biznis, ale za homeopatikami sa skrýva niečo viac, sú aj prednášky na internete, prečo ich neužívať (-:
@kvetoslavav mám na predaj 2x použitý aniball aj s veľkým balenim lubrigacneho gélu a sterilizacnym pohárikom, máte ešte záujem ? Na cene sa určite dohodneme . Pošta alebo osobný odber Ružinov Bratislava
Predám 2x použitý aniball balónik aj s 500 ml lubrigacneho gélu na vodnej báze + sterilizacny poharik . Cena dohodou, bol by záujem ?
@zuzka2345 ahoj. zatial som sa dohodla s inym dievcatom. ak nahodou by mi neposlala aniball do konca tyzdna, tak sa pripomeniem a dohodneme sa. tiez som z ruzinova 🙂
@kvetoslavav v poriadku 🙂 potom sa ozvi čím skôr , v nedeľu odchádzame na dovolenku tak by sme sa mohli na sobotu dohodnúť ;)
Ahojte, môžem len odporučiť, mne Aniball pomohol. Mám za sebou 2 pôrody a oba bez akychkolvek vonkajších alebo vnútorných poranení. Ak by ste mali záujem posuniem Aniball+ náhradný balónik+sterilizačný pohárik+gél. Cenu dohodneme.
Môžem cvičiť s aniballom aj keď som už na jeden prst otvorená..? Trochu sa bojím aby som si neublížila alebo nevyvoláva pôrod

Ahojte, mam na predaj Aniball. Pouzivany asi 2x (viac sme nestihli). Cena 25e + postovne. Pridam aj vhodny lubrikacny gel. V pripade zaujmu ma kontaktujte. Osobny odber mozny v Stupave.