Epino a Aniball - skúsenosti
Ahojte dievcata, som nastavajuca mamicka a kupila som si Aniball...trosku ma udivilo ze aj ked je to nenafuknute, pride mi to velke, mam trosku strach si to dat dovnutra a nafukovat balonik..mate s tym skusenosti ? je to v pohode, nemoze to ublizit ? dakujem 🙂 - neviem ako zacat 🙂)
@alenakov prečo by som nemala? Veď aj v lekárni aj doktorka mi povedali že homeopatika môžem. 🤷♀️
@efka_k ja tiez netlaci...tlacit nadychom a udrzat vydychom...ono sa to da...asi mysli netlacit bruchom a svalmi (to nefunguje) teda dufam...ale vraj kontrakcia prirodzene tlaci za teba...dufam ze to robim dobre...ale viem ho stiahnut aj vytlacit len nadychom a vydychom..
baby vy trenujete aj rychlost?na kolko nadychov ho dostat von? alebo vobec?
@anarix ahoj zacni na 18 cm a drz si to ked pojde von ..budes citit ze to ide vystrelit ja to robim kym sa da a ked uz je to prilis rychlo vytiahnem a super....ja verim ze dnu sa zmesti cokolvek..skor bol problem dostat to dnu😊 ale ja uz mam svoj sposob😉
@prinzesz vraj sa to s epinom neda - povedal mi to proktolog (odbornik na hemeroidy😊), skor to vznika z hnacky alebo tvrdej stolice.
Nech skusi 5 dni dietu aj pocas tehu...pripadne mne dal masticku na hemeroidy ktore aj tak vdaka diete zmizli (a vriacom kupeli zmizli-neodporuca sa ale.mne pomohol 2krat denne)...a mast to umrtvila.
@slnecnica2018 ahoj, homeopatika v žiadnom prípade, v lekárni ti predajú všetko, je to biznis, ale za homeopatikami sa skrýva niečo viac, sú aj prednášky na internete, prečo ich neužívať (-:
@rcas ahoj, ja by som mala zaujem. mozeme sa skontaktovat? dakujem
@kvetoslavav mám na predaj 2x použitý aniball aj s veľkým balenim lubrigacneho gélu a sterilizacnym pohárikom, máte ešte záujem ? Na cene sa určite dohodneme . Pošta alebo osobný odber Ružinov Bratislava
Predám 2x použitý aniball balónik aj s 500 ml lubrigacneho gélu na vodnej báze + sterilizacny poharik . Cena dohodou, bol by záujem ?
@zuzka2345 ahoj. zatial som sa dohodla s inym dievcatom. ak nahodou by mi neposlala aniball do konca tyzdna, tak sa pripomeniem a dohodneme sa. tiez som z ruzinova 🙂
@kvetoslavav v poriadku 🙂 potom sa ozvi čím skôr , v nedeľu odchádzame na dovolenku tak by sme sa mohli na sobotu dohodnúť ;)
@bobozoziliny ahoj mám záujem o aniball
Mam na predaj aniball, sterilizacny poharik a gel.
Ahojte, môžem len odporučiť, mne Aniball pomohol. Mám za sebou 2 pôrody a oba bez akychkolvek vonkajších alebo vnútorných poranení. Ak by ste mali záujem posuniem Aniball+ náhradný balónik+sterilizačný pohárik+gél. Cenu dohodneme.
Môžem cvičiť s aniballom aj keď som už na jeden prst otvorená..? Trochu sa bojím aby som si neublížila alebo nevyvoláva pôrod
@levika26 po 38 tt. Ano

Ahojte, mam na predaj Aniball. Pouzivany asi 2x (viac sme nestihli). Cena 25e + postovne. Pridam aj vhodny lubrikacny gel. V pripade zaujmu ma kontaktujte. Osobny odber mozny v Stupave.