icon

Hroziaci predčasný pôrod

nikusa317
6. okt 2013

Cavte dievcata...od 25.tt lezim v nemocnici koli hroziacemu predcasnemu porodu,momentalne mi bezi 33.tyzden ....hrdlo na 50percent 2 az 1.5cm,presiakle,vonkajsia brsnka pre spic prsta..lezim dolu hlavou uz treti mesiaf pomaly...kortikoidy uz mame davno pichnute...neviete mi iekto poradit kto ma skusenost s predcasnym porodom alebo niekoho poznate kto mal predcasnh porod ake to bolo??malo bh babetko sancu prezit? Dakujem

nikusa317
autor
2. nov 2013

@lucifuk27 tak teraz ma vydrali do sprchy s postele..ta to boli tlaky....som mala pocit ze mi puknu vsetky stehy na zadku...tak ok..ale mohol by mi niektomprist nieco o nom povedat... 😉

lucifuk27
2. nov 2013

@nikusa317 no ved oni pridu neboj za chvilu bude aj vizita tak urcite ti povedia podla mna je len na pozorovani aj moj maly tak bol pol dna a potom mi ho priniesli zatial oddychuj lebo uz potom nebudes mat cas a aj ja som bola tak pozasivana nemohla som ani sedet len som sa opierala ale to sa rychlo zahoji neboj o par dni si na to ani nespomenes 😉

mamacamca
2. nov 2013

@nikusa317 no Vitaj v klube mamiciek horalka moja 🙂 😉

jesi25
2. nov 2013

@nikusa317 Ahoooj srdecne gratulujem krasne miery ma Adamko,veru oddychuj kym sa ti da🙂.Prajem hlavne vela zdravicka a nech vas rychlo pustia domkov.

moni244
2. nov 2013

@nikusa317 jej, to má nádherné mieri, gratulujem 🙂

moni244
2. nov 2013

@nikusa317 no to ti mohli, ale fakt zatiaľ oddychuj, mne malú doniesli strašne rýchlo, nestihla som si ani oddýchnuť, už 3 hodiny po pôrode som ju mala pri sebe 😉

grelu
2. nov 2013

@nikusa317 aj ja blahoželám. Môj maly sa narodil v 37+4 a mal len o 40g viac🙂
Drobcovi prajem vela zdravia a tebe rychle zotavenie a dobre babo🙂

pa_mi
2. nov 2013

@nikusa317 aj ja gratulujem ku krasnemu syncekovi! nech rastie ako valibuk a robi vam len radost! si velmi statocna, drzala som vam palce, zmakla si to na vybornu! 😵

nikusa317
autor
2. nov 2013

Nas adamko....tak vsetko ma zo spodu stipe....posita som az po zadok...ked sa postavim na vecko ta mam pocit ze mi vsetky stehy puknu aky tlak citim na zadku

moni244
2. nov 2013

@nikusa317 ten je nádherný. Neboj to prejde, ja som síce bola len nastrihnutá ale po 5 dňoch sa mi posunul steh a vtedy som si nevedela ľahnúť, nič, našťastie mi mama pomohla s malou, ja som len kojila 🙂

kveta
2. nov 2013

@nikusa317 Povedz o tom tlaku na zadok lekarom. Moze ist o poporodnu komplikaciu..

nikusa317
autor
2. nov 2013

Nooo to som im vravela...tak je to cerstve a zosita som az po zadok tak to preto

jesi25
2. nov 2013

@nikusa317 kraaasny je Adamko,tak hlavne,ze uz to mas za sebou a budete uz spolu,neboj prdelka sa zahoji😉

lucifuk27
2. nov 2013

@nikusa317 jaj aky je zlatkucky chrustik maly uz aj ja by som sla ale musim vydrzat ja som bola presne tak ako ty na tom s tym sitim dost mi pomohol sprej teky zeleny bol, neviem uz presne ako sa volal ale vzdy som si ho sprejovala na vlozku to oporucila jedna sestricka v porodnici 🙂

standhal
2. nov 2013

@nikusa317 ahoj, blahozelam, Adamko je krasny, valibuk, zelam Vam obom veeela zdravicka. Si statocna, uspesne ste to obaja zvladli. Pytaj si ho co najskor prisat na prsnik, aby sa ti rozbehlo mliecko.

mamacamca
2. nov 2013

@nikusa317 jaaaaj jaky je zlatucky 🙂 samozrejme po mamicke 😉 tak sa drzte obaja 🙂

nikusa317
autor
2. nov 2013

Nooo dufam ze bude okik...aj napriek vsetkej bolesti tam dole som za nim na chvilku bola ....bol taky krasny a nevinny...tak si spinka v tom inkubatore...som zvedava kedy mi ho vyberu von...dufam ze bude ok...vsetky orga y su v poriadku...ale nejaky zapal.marker vysiel trosku vyssi ta mj davaju antibiotikum....a papa umele mliecko a plus ja od zajtra mam nosit odstriekane mliecko...ale tak ma zo spodu stipe kazdy jeden steh...a tak krvacam ze az..

bocianka123
3. nov 2013

@nikusa317 GRATULUJEM 🙂 ku krásnemu chlapčekovi Adamkovi 🙂 . Prajem Adamkovi veľa zdravia, nech pekne papá, rastie, maminke skoré zotavenie po pôrode a veľa mliečka a tatovi veľa radosti z rodinky 🙂 . A pekne si ho vykŕmila 🙂 . A vyzerá byť veľký. Neboj, všetko bude v poriadku. A ked mu dávajú aj ATB, tak asi ich potrebuje. Nech ste čím skôr v poriadku. Teraz si aj Ty oddýchni, pretože ako čítam, dosť ťa pozašívali. Tak zrelaxuj, kým ste v pôrodnici. Viem, že je to už pre Teba dlho, ale na zotavenie po pôrode, je to dobre, pretože sa nemusíš o nič starať. Iba o seba a o Adamka. Ešte raz gratulujem. No a predsa ste to vydržali takmer do ukončeného 36 tt 🙂 .

nikusa317
autor
3. nov 2013

@bocianka123 dnes sa citim trosku lepsie...tak jmnic ine si neprajem len mat adamka pri sebe....nechcem aby bol dlho v inkubatore....dufam ze ho coskoro vyberu a budem si ho moct pritulit.... B-)

jaja018
3. nov 2013

Ahoj prosím ta v ktorom týždni sa malí presne narodil?
@nikusa317

nikusa317
autor
3. nov 2013

@jaja018 na zaciatku 37 tt...ciza 36/1

jaja018
3. nov 2013

@nikusa317 jeeej to ste krásne dotiahli. Gratulujem ku krásnemu chlapcekovi.

nikusa317
autor
3. nov 2013

@jaja018 dskujeme....

standhal
6. nov 2013

@nikusa317 ahoj, ako sa mate, uz si uzivas Adamka pri sebe?

erina098
6. nov 2013

@nikusa317 moja Nelka sa narodila v 35 týždni a nebola dlho v inkubátore,asi desať dní,hlavne pre silnú žltačku no a teraz už má 3 rôčky ...nebojte sa

nikusa317
autor
6. nov 2013

Tak adamko je este v inkubatore...ale uz druhy den bez pomocneho dychania...krasne dycha sam a zltacka mu uz tiez presla...dnes mu vybrali aj sondicku na papanie a od zajtra alebo pozajtra ho zacneme prikladat k prsniku vravela lekarka....tak dnes povedala lekarka ze maly je uz v pohode ze uz len dobre bude..ze je silny.....a ja za nim chodim pocas navstevnych hodin stale aspon na polhodku az hodku....ale chodim kazde 3 hodiny odsavat ,tak stale sa nanho skocim opytat a ked mi dovolia tak nanho aj jednym ockom pozriem..je krasny a dokonaly..zo dna na den krajsi..milujem ho ..je to bezhranicne velka laska...taky moj pampusik... 😉

bocianka123
6. nov 2013

@nikusa317 super správy 🙂 . A nemôžeš byť pri ňom už nastálo? Už s doma z pôrodnice, alebo ešte nie?

nikusa317
autor
6. nov 2013

@bocianka123 noo ja chodim za nim stale....ale ja som este stale v porodnici...zajtra by ma mali prelozit na jeho oddelenie...tak som zvedava...ale je uzasny.....milujem ho....este je v inkubatore ale verim ze coskoro ho vyberu....uz dycha pekne sam a asi aj papa lebo uz nema sondicku v puse... 😉 a tie grimasky ake hadze zo spanku.....lubim ho..je nadherny a je moj

bocianka123
6. nov 2013

@nikusa317 Gratulujem ešte raz 🙂 . Ty tak krásne píšeš o svojom synčekovi, naozaj cítiť z Tvojich riadkov, že ho bezhranične ľúbiš a že si šťastná 🙂. Zo ♥ Ti to prajem. Tie odležané týždne v nemocnici priniesli svoje ovocie v podobe krásneho synčeka 🙂 . Užívaj si ho plnými dúškami. A hlavne,teraz , kým si ešte v nemocnici, aj Ty si "oddýchni". Nemusíš sa o nič starať, iba o synčeka a o seba 🙂 .

nikusa317
autor
6. nov 2013

@bocianka123 veru ti poviem ze sa oplatilo lezat....a keby som mala tak lezat este raz tak by som to prenho urobila znovu....je krasny a velmi ho milujem...je to moj syncek,moja laska....uzivam si ho ale najviac si budem ked ho uz budem moct mat v naruci ;dat mu boztek....dufam ze ho uz vyberu z inkubatora nech je uz len a len pri mne.... stale ked nie som pri nom nanho v kuse myslim,,,,snazim sa oddychovat a dat sa poriadne dokopy;ale ked nie je pri mne nie som to ja a tak nanho stale myslim a tesim sa az bude pri mne a budeme spolu doma....kazdy den si predstavujem ze co budeme vsetko robit az budeme doma....milujem ho este viac ako mojho muza....je to moja laska....a nikomu ho v zivote nedam 😉 a dakujem panu bohi ze stoji pri nas a pomaha nam (ze maly dycha sam;ze mu klesol bilirubin;ze je zivy a zdravy)...dakujem mu za vsetko....