Hroziaci predčasný pôrod
Cavte dievcata...od 25.tt lezim v nemocnici koli hroziacemu predcasnemu porodu,momentalne mi bezi 33.tyzden ....hrdlo na 50percent 2 az 1.5cm,presiakle,vonkajsia brsnka pre spic prsta..lezim dolu hlavou uz treti mesiaf pomaly...kortikoidy uz mame davno pichnute...neviete mi iekto poradit kto ma skusenost s predcasnym porodom alebo niekoho poznate kto mal predcasnh porod ake to bolo??malo bh babetko sancu prezit? Dakujem
@nikusa317 no ved oni pridu neboj za chvilu bude aj vizita tak urcite ti povedia podla mna je len na pozorovani aj moj maly tak bol pol dna a potom mi ho priniesli zatial oddychuj lebo uz potom nebudes mat cas a aj ja som bola tak pozasivana nemohla som ani sedet len som sa opierala ale to sa rychlo zahoji neboj o par dni si na to ani nespomenes 😉
Nooo to som im vravela...tak je to cerstve a zosita som az po zadok tak to preto
@nikusa317 jaj aky je zlatkucky chrustik maly uz aj ja by som sla ale musim vydrzat ja som bola presne tak ako ty na tom s tym sitim dost mi pomohol sprej teky zeleny bol, neviem uz presne ako sa volal ale vzdy som si ho sprejovala na vlozku to oporucila jedna sestricka v porodnici 🙂
Nooo dufam ze bude okik...aj napriek vsetkej bolesti tam dole som za nim na chvilku bola ....bol taky krasny a nevinny...tak si spinka v tom inkubatore...som zvedava kedy mi ho vyberu von...dufam ze bude ok...vsetky orga y su v poriadku...ale nejaky zapal.marker vysiel trosku vyssi ta mj davaju antibiotikum....a papa umele mliecko a plus ja od zajtra mam nosit odstriekane mliecko...ale tak ma zo spodu stipe kazdy jeden steh...a tak krvacam ze az..
@nikusa317 GRATULUJEM 🙂 ku krásnemu chlapčekovi Adamkovi 🙂 . Prajem Adamkovi veľa zdravia, nech pekne papá, rastie, maminke skoré zotavenie po pôrode a veľa mliečka a tatovi veľa radosti z rodinky 🙂 . A pekne si ho vykŕmila 🙂 . A vyzerá byť veľký. Neboj, všetko bude v poriadku. A ked mu dávajú aj ATB, tak asi ich potrebuje. Nech ste čím skôr v poriadku. Teraz si aj Ty oddýchni, pretože ako čítam, dosť ťa pozašívali. Tak zrelaxuj, kým ste v pôrodnici. Viem, že je to už pre Teba dlho, ale na zotavenie po pôrode, je to dobre, pretože sa nemusíš o nič starať. Iba o seba a o Adamka. Ešte raz gratulujem. No a predsa ste to vydržali takmer do ukončeného 36 tt 🙂 .
@bocianka123 dnes sa citim trosku lepsie...tak jmnic ine si neprajem len mat adamka pri sebe....nechcem aby bol dlho v inkubatore....dufam ze ho coskoro vyberu a budem si ho moct pritulit.... B-)
Tak adamko je este v inkubatore...ale uz druhy den bez pomocneho dychania...krasne dycha sam a zltacka mu uz tiez presla...dnes mu vybrali aj sondicku na papanie a od zajtra alebo pozajtra ho zacneme prikladat k prsniku vravela lekarka....tak dnes povedala lekarka ze maly je uz v pohode ze uz len dobre bude..ze je silny.....a ja za nim chodim pocas navstevnych hodin stale aspon na polhodku az hodku....ale chodim kazde 3 hodiny odsavat ,tak stale sa nanho skocim opytat a ked mi dovolia tak nanho aj jednym ockom pozriem..je krasny a dokonaly..zo dna na den krajsi..milujem ho ..je to bezhranicne velka laska...taky moj pampusik... 😉
@nikusa317 super správy 🙂 . A nemôžeš byť pri ňom už nastálo? Už s doma z pôrodnice, alebo ešte nie?
@bocianka123 noo ja chodim za nim stale....ale ja som este stale v porodnici...zajtra by ma mali prelozit na jeho oddelenie...tak som zvedava...ale je uzasny.....milujem ho....este je v inkubatore ale verim ze coskoro ho vyberu....uz dycha pekne sam a asi aj papa lebo uz nema sondicku v puse... 😉 a tie grimasky ake hadze zo spanku.....lubim ho..je nadherny a je moj
@nikusa317 Gratulujem ešte raz 🙂 . Ty tak krásne píšeš o svojom synčekovi, naozaj cítiť z Tvojich riadkov, že ho bezhranične ľúbiš a že si šťastná 🙂. Zo ♥ Ti to prajem. Tie odležané týždne v nemocnici priniesli svoje ovocie v podobe krásneho synčeka 🙂 . Užívaj si ho plnými dúškami. A hlavne,teraz , kým si ešte v nemocnici, aj Ty si "oddýchni". Nemusíš sa o nič starať, iba o synčeka a o seba 🙂 .
@bocianka123 veru ti poviem ze sa oplatilo lezat....a keby som mala tak lezat este raz tak by som to prenho urobila znovu....je krasny a velmi ho milujem...je to moj syncek,moja laska....uzivam si ho ale najviac si budem ked ho uz budem moct mat v naruci ;dat mu boztek....dufam ze ho uz vyberu z inkubatora nech je uz len a len pri mne.... stale ked nie som pri nom nanho v kuse myslim,,,,snazim sa oddychovat a dat sa poriadne dokopy;ale ked nie je pri mne nie som to ja a tak nanho stale myslim a tesim sa az bude pri mne a budeme spolu doma....kazdy den si predstavujem ze co budeme vsetko robit az budeme doma....milujem ho este viac ako mojho muza....je to moja laska....a nikomu ho v zivote nedam 😉 a dakujem panu bohi ze stoji pri nas a pomaha nam (ze maly dycha sam;ze mu klesol bilirubin;ze je zivy a zdravy)...dakujem mu za vsetko....

@lucifuk27 tak teraz ma vydrali do sprchy s postele..ta to boli tlaky....som mala pocit ze mi puknu vsetky stehy na zadku...tak ok..ale mohol by mi niektomprist nieco o nom povedat... 😉