Hroziaci predčasný pôrod
Cavte dievcata...od 25.tt lezim v nemocnici koli hroziacemu predcasnemu porodu,momentalne mi bezi 33.tyzden ....hrdlo na 50percent 2 az 1.5cm,presiakle,vonkajsia brsnka pre spic prsta..lezim dolu hlavou uz treti mesiaf pomaly...kortikoidy uz mame davno pichnute...neviete mi iekto poradit kto ma skusenost s predcasnym porodom alebo niekoho poznate kto mal predcasnh porod ake to bolo??malo bh babetko sancu prezit? Dakujem
Ahoj Nikus, srdecne Ti blahozelam k Adamkovi, obom vam prajem vela stastia zdravia a lasky, drobcek je nadherny. Malinky sa Ti narodil v den, ked nas pustili s Natalkou domov 🙂 🙂 🙂 . Drzte sa a davajte na seba pozor. 🙂
Ahojte som na začiatku 30tt. Včera som bola v poradni u gynekológ a poslal má do nemocnice, pre nízko položenú hlavičku dieťatka +++ a hroziaci predčasný pôrod. Išla som včera na príjem do nemocnice kde ma vyšetrili a nález je hrdlo 1,5 cm a vonkajšia bránka slabá špička. Povedali, že mám prísť zajtra teda dnes na príjem. Išla som, ale ma poslali domov pre plné lôžka, všetko majú obsadené. Poslali ma s tým že mám ležať hore nohami a jesť magnezium pre tehotné. A keby niečo prísť ihneď a ak nie tak v pondelok na kontrolu. Keď som sa opýtala doktora na nález tak povedal, že to také vážne nie je. Že to by som ležala v nemocnici len na pozorovani. Čo si o tom myslíte mám sa obávať, že skoršie porodim. Ďakujem
Ahojte, takže od dnes režim v nemocnici. Dnes mi robili sono a cervikometriu a cervix skóre mám 3,9. Som v 30 týždni. Myslíte, že je to cervix skóre vážne. Ďakujem

Tak toto je moj adamko...dnes ma tyzden...najjlepsie sa spi pri mamine