icon

Hroziaci predčasný pôrod

nikusa317
6. okt 2013

Cavte dievcata...od 25.tt lezim v nemocnici koli hroziacemu predcasnemu porodu,momentalne mi bezi 33.tyzden ....hrdlo na 50percent 2 az 1.5cm,presiakle,vonkajsia brsnka pre spic prsta..lezim dolu hlavou uz treti mesiaf pomaly...kortikoidy uz mame davno pichnute...neviete mi iekto poradit kto ma skusenost s predcasnym porodom alebo niekoho poznate kto mal predcasnh porod ake to bolo??malo bh babetko sancu prezit? Dakujem

Strana
z11
nikusa317
autor
8. nov 2013

Tak toto je moj adamko...dnes ma tyzden...najjlepsie sa spi pri mamine

timik79
10. nov 2013

Ahoj Nikus, srdecne Ti blahozelam k Adamkovi, obom vam prajem vela stastia zdravia a lasky, drobcek je nadherny. Malinky sa Ti narodil v den, ked nas pustili s Natalkou domov 🙂 🙂 🙂 . Drzte sa a davajte na seba pozor. 🙂

lubka1987
12. dec 2013

Ahojte som na začiatku 30tt. Včera som bola v poradni u gynekológ a poslal má do nemocnice, pre nízko položenú hlavičku dieťatka +++ a hroziaci predčasný pôrod. Išla som včera na príjem do nemocnice kde ma vyšetrili a nález je hrdlo 1,5 cm a vonkajšia bránka slabá špička. Povedali, že mám prísť zajtra teda dnes na príjem. Išla som, ale ma poslali domov pre plné lôžka, všetko majú obsadené. Poslali ma s tým že mám ležať hore nohami a jesť magnezium pre tehotné. A keby niečo prísť ihneď a ak nie tak v pondelok na kontrolu. Keď som sa opýtala doktora na nález tak povedal, že to také vážne nie je. Že to by som ležala v nemocnici len na pozorovani. Čo si o tom myslíte mám sa obávať, že skoršie porodim. Ďakujem

jeemima
12. dec 2013

@lubka1987 hlavne skus byt kludna a pocuvaj rady dr naozaj lahnut a lezat a oddychovat ziadne behanie po dome lahnut na gauc al do postele a tak jedine na zachod a naspat lahnut ten klud na lozku vie naozaj robit duvy....drzim palce

lubka1987
16. dec 2013

Ahojte, takže od dnes režim v nemocnici. Dnes mi robili sono a cervikometriu a cervix skóre mám 3,9. Som v 30 týždni. Myslíte, že je to cervix skóre vážne. Ďakujem

nikusa317
autor
9. máj 2014

Nas adamko 😉 uz ma 6.mesiace ...ani nepravda ze bol taky maly...

jesi25
9. máj 2014

@nikusa317 Ahoj krasny je🙂 aj my uz mame takmer 2 mesacneho chlapceka,vydrzala som menej ako ty,porodila som v 34.tyzdni,Sebastianko mal 2660g a 49 cm🙂

nikusa317
autor
9. máj 2014

@jesi25 juuuj a jak sa mate???ako maly???adamko uz zacina lozit a teraz sa nam zubky pustili... 🙂

jesi25
9. máj 2014

@nikusa317 napisem IP🙂

nikusa317
autor
9. máj 2014

@jesi25 okik..budeme cakat 😉a posli foto maleho ak mozes

nikusa317
autor
26. mar 2015

@jesi25 ahojik..ako sa mate??ako sa ma maly??

niha62
27. dec 2017

Tak dievčatá .... Môj Adamko ma už 4 roky a ha som opäť tehotná... Momentálne som 23/4 a len ležím lebo som na rizikovom... Krcok 3,8 cm vonkajšia bránka pre spic prsta a vnútorná uzavretá... Snáď vydržím co najdlhšie 2v 1 🙂

Strana
z11