icon

Hroziaci predčasný pôrod

nikusa317
6. okt 2013

Cavte dievcata...od 25.tt lezim v nemocnici koli hroziacemu predcasnemu porodu,momentalne mi bezi 33.tyzden ....hrdlo na 50percent 2 az 1.5cm,presiakle,vonkajsia brsnka pre spic prsta..lezim dolu hlavou uz treti mesiaf pomaly...kortikoidy uz mame davno pichnute...neviete mi iekto poradit kto ma skusenost s predcasnym porodom alebo niekoho poznate kto mal predcasnh porod ake to bolo??malo bh babetko sancu prezit? Dakujem

nikusa317
autor
15. okt 2013

@lucifuk27 ahojik...no dnes sa mam celkom dobre....ale bolo uz aj lepsie.... v kuse lezim a lezim a pretacam sa z boka na bok... 😉 ale piatok uz zacinam 35tt taze zas o trosku lepsie... 😉v takom tyzdni som sa narodila ja.. 😉... ta tebe fajne....ja som otvorena....vonkajsia branka na jeden volny palec a vnutorna branka pre spic prsta vraj....a krcok 1cm ale nepacil sa mu uz....takze neviem... a chytila som tu v nemocnici este aj staphilococa a e-coli ...tak som nervozna s toho...bo prisla som zdrava a chytila som tu taku plagu....

lucifuk27
16. okt 2013

tak a dalsi den pred nami este 3tt a sme za vodou 😀

nikusa317
autor
16. okt 2013

@lucifuk27 mne piatok zacina bezat 35tt a lekarka vravela ze uz som za vodou..takze som uz kludnejsia..maly ma okolo 2100 az 2200g .....tento tyzden menej pribral lebo mi uz zacins prezierst placenta.....typ 2 az 3... tak dufam ze este aspon do konca 35tt vydrzime...a tvarila sa nejak zvlastne tak dufam ze vsetko v poriadku...plus dnes mi robili peedoperacne a interne vysetrenie..dost som sa dnes nastala a tak teraz uz poctivo lezim na izbe.... verim ze mi to statie neposkodilo..bo mam take zvlastne bolesti...

nikusa317
autor
16. okt 2013

mne piatok zacina bezat 35tt a lekarka vravela ze uz som za vodou..takze som uz kludnejsia..maly ma okolo 2100 az 2200g .....tento tyzden menej pribral lebo mi uz zacins prezierst placenta.....typ 2 az 3... tak dufam ze este aspon do konca 35tt vydrzime...a tvarila sa nejak zvlastne tak dufam ze vsetko v poriadku...plus dnes mi robili peedoperacne a interne vysetrenie..dost som sa dnes nastala a tak teraz uz poctivo lezim na izbe.... verim ze mi to statie neposkodilo..bo mam take zvlastne bolesti...

jesi25
17. okt 2013

@nikusa317 ahoj moja ako sa mas?dnes si este nepisala,dufam,ze je vsetko v poriadku

nikusa317
autor
17. okt 2013

@jesi25 ahoj...no zatial vsetko v poriadku...ale mam trosku take slabsie bolesti a tlaky az tam dole ale da sa to.... tak dufam ze uz len dobre by bolo aj keby nedajboze sme museli vonku.... dnes som 33/6tazke koncim 34tt a zacneme krasny 35tt..... 😉

jesi25
17. okt 2013

@nikusa317 super🙂 my zaciname zajtra 14tt😉

nikusa317
autor
17. okt 2013

@jesi25 juuujky....tak blahozelam.... teraz vlastne rozmyslam ci akm vedela alebo j
nevedela ze si tehotna.... tak este raz blahozelam a nech nemas ziadne probpemy,nech mas krasne ukazkove tehotenstvo,plne pohody...... 😉

nikusa317
autor
18. okt 2013

Cavte baby..tak ani neviem ako ten bolestivy tyzden zbehol a predomnou je dalsi....vdaka vasej podpore a milym a povzbudivym slovam zacina mi dnes bezat 35tt.....takze ako sa povie uz smw asi za vodou..aspon tak trvdila lekarka..... tak dufam ze este par dni vydrzime 2 v 1 aj ked uz mam semtam take predmenstruacne bolesti...a hlavne teraz ked to pisem....

jesi25
18. okt 2013

@nikusa317 ahoj,ano vedela si uz sme si o tom pisali🙂,aj tak dakujem este raz😉,no dufam,ze tentokrat vydrzi babo dlhsie v brusku,este ma trapia ranne nevolnosti,aj teraz som musela utekat:-/,este si pojdem pospat🙂

nikusa317
autor
18. okt 2013

@jesi25 moja zlata.....rada by som ti povedala ze to poznam..ape nepoznam lebo mne vobec nebolo zle.....za cele tehotenstvo som asi len raz vracala ..... 😉...tak nejako som na to zabudla....ved predsa tehotenska skleroza... 😉

lucifuk27
18. okt 2013

Ahojte tak a som v35tt zatial sa mam dobre klop klop tak dufam ze vydrzime do toho 37tt a bude vsetko v poriadku ... dufam ze aj vy sa mate dobre

jesi25
19. okt 2013

@nikusa317 ahoj vsetko ok?

nikusa317
autor
19. okt 2013

@jesi25 ahojik...zatial vsetko ok aj ked som sa vcera bala lebo som cely den necitila pohyby..ale to si len maly adamko sladko spinkal v brusku...monitor bol ok..tak a dnes som presne 34/1 teda aj mne uz zacal 35tt.....takze snad este co to vydrzime...ale aj ked nie tak obaja uz mame najhorsie za sebou a uz len dobre by bolo 😉

lucifuk27
20. okt 2013

@nikusa317 ahoj tak ako sa mavas... ja som dnes v noci mala trochu bolesti aj rano ale potom to prestalo uz som myslela ze pojdem na pohotovost dufam ze to este vydrzime 2v1 dnes som 34/4 pomaly sa konci dalsi tyzden som rada za kazdy den co prezijeme spolu...niekedy mam pocit ze to nevydrzime uz dlho len sa bojim ze keby nieco ci by vedel dychat sam lebo mi sme nemali pichnute kortikoidy tak neviem...

nikusa317
autor
20. okt 2013

@lucifuk27 ahoj....ja od kedy mi dali antibiotika a liecia tie bakterie tak celkom ok....ale mavam semtam take tlaky a bolesti...tiez mam pocit ze uz to dlho nevydrzime.... ja som dnes 34/2....ale verim ze tyzden zbehne ako voda a zacnem 36tt.... ale semtam mam strach ze to uz dlho nevydrzime v brusku,ale tak uvidime co bude sajtra na velkej vizite...ale aj tak som vdacna panu bohu za kazdy den;ktory prezijeme 2v1...stale sa k nemu modlim a verim ze nam pomoze a ze vydrzime aj kee niekedy vaham a premoze ma strach...tak vraj po 34tt su uz plucka vyvinute a ide cisto len o priberanie...takze neboj sa...ale inac aj ja mam semtam taky strach ze co hy bolo;ci kortikoidy pomohli a tak.....

nikusa317
autor
21. okt 2013

Cavte baby....neviem ci sa tesit alebo sa kusa bat ale dnes mi primar povedal ze ak mi bude so zajtra bez ginipralu(liekov) dobre,tak ma pustia domov....krcok stale 1cm a vonkajsia branka pre jeden palec...lenze zo mna vytiekol kusa taky vodnaty vytok tak dufam ze sa to uz nezopakuje a ze to nic neznamena....ale tak sa tesim domou ze sa az bojim aby do zajtra sa nic nestalo...

lucifuk27
21. okt 2013

@nikusa317 ahoj no to sa tesim s tebou doma je to predsa lepsie aj ked asi este budes musiet lezat 😀 mne je dnes lepsie ale bojim sa dufam ze vydrzime este neaky ten tyzden zajtra koncim 35tt tak uz sa blizim ku koncu tehu... dufam ze to vsetko dobre dopadne 😉

nikusa317
autor
21. okt 2013

@lucifuk27 neboj sa urcote este vydrzis...a aj ked nie tak sme uz za vodou... 😉...inac bola som teraz este na prietoky tak maly ma okolo 2100 az 2200g vravela...ale ti stie vravela aj pred tyzdnom tak dufam ze vsetko ok... 😉...ale gerim ze hej sak keby nieco tak mi povie a nepustili by ma domou.... 😉

lucifuk27
21. okt 2013

@nikusa317 to urcite keby bolo nieco zle tak ti to povedia no ja som mala prave take mensie bolesti dufam ze to prejde... ved uvidis zajtra uz budes hadam doma ja idem do poradni az 29 tak dufam nebudem muset ist skor

jeemima
21. okt 2013

@nikusa317 no ja som bez gynipralu vydrzala len 24 hodin ;/

nikusa317
autor
21. okt 2013

@lucifuk27 ta verim tomu ze je vsetko okik a maly ma omnoho viacej g nez mi dnes na ultrazvuku povedala... 😉 takze som spokojna a kludna...zajtra pridem domou;vylozim nohy a budem poctivo lezat a oddychovat ...... dufajme ze este aspon tyzden vydrzim ...ja mam iat o tyzden v pondelok na kontrolu....a piatok zacinam 36tt

nikusa317
autor
21. okt 2013

@jeemima noo ja som bez ginipralu vydrzala aj dve tyzdne ale potom opet problemy....ale tak mala som zo spodu nejake bakterie tak vraj to to sposobovalo

lucifuk27
22. okt 2013

@nikusa317 dobre ranko prajem takze dnes koncim 35tt hura... len neviem ci ukoncime aj 36tt 2v1 lebo uz treti den mam sem tam bolesti a niekedy su dost velke bojim sa ale dufam ze to zvladneme... a vy ako sa mavate uz asi len cakas na prepustaciu spravu... dnes si asi dobalim tasku preistotu... bolia ma dost krize ale len na lavej strane a to len vtedy ked lezim na boku ked som na chrbte je vsetko ok.... neviem co to je

nikusa317
autor
22. okt 2013

@lucifuk27 nakoniec ma dnes este nepustaju......dnes mi budu cely den sled9vat vlozky lebo vcera mi vysiel pozitivny test na unik plod.vody....takze chcu to posledovat ze co sa deje...ci oen poplach alebo ci mi unika voda...a ked nic tak ma zajtra pustia az domou..... 😉

duratlicka
22. okt 2013

Baby drzte sa.Ja som toto prezila pred dvoma rokmi.Mala sa chcela narodil uz od 27. tyzdna,ale vdaka lekarom pekne vydrzala a nakoniec mi museli porod v 39. tyzdni vyvolavat.Nebojte,do plneho 37. vydrzite🙂

nikusa317
autor
22. okt 2013

Juuujky.....prave som bola na monitore (pasy) a take kopce mi zacal robit ,ze az....snad injekcia zaberie a vsetko sa ukludni.... ja som povedala sestricke ze to maju chybny pristroj...tak sa smiala ,ze chyba nie je v stroji ,ale ze mam kontrakcie...

nikusa317
autor
22. okt 2013

@duratlicka no ja yz mam pichnute kortikoidy......a po dalsie dieta po 34tt je uz plne vyvinute....aspon tak vraveli lekari...

lucifuk27
23. okt 2013

@nikusa317 ahojky ako sa mavas dufam ze si este 2v1 a ze ti tie kontrakcie presli... ja mam 35tt uspesne za sebou a zacinam 36tt dufam ze prejde tak rychlo ako ten pred nim a ze zostane Marek v brusku co najdlksie... kazdy den sa modlim k Panu Bohu aby sme vydrzali do konca 37tt alebo aspon do toho 37tt ved uvidime nechame to na neho on vie co robi... 😉

nikusa317
autor
23. okt 2013

@lucifuk27 twk popravde este aj teraz monitor ukazoval kontrakcie...boli ma cele telo a neni mi dobre.....nevem co bude...