Ja rodím
Ženy, ja rodiiiim , 22:20 mi odtiekla plodová voda som bola sama doma od stresu som skoro odpadla....akurát manžel.bol na ceste domov z práce. Obliekla som sa prišiel po mňa šli sme...
Na pôrodnici má vyšetrili ale už taký stres som mala že až reč mi zastavovalo....som otvorená na 3 CM. Bolesti nič.moc nemám, nevedia či mi robiť cisár alebo čo...špekulujú a.mna to stresuje..mám inak indikácie k cisarskemu ...a primár to nejak neakceptuje ...ale dobre....dali mi diazepan do zadku pichla.mi sestrička...na ukludnenie lebo že som mala vysoký tep srdca.
Čakám dievčatá, som v strese plačem smejem sa ....nechcem rodiť chcem ísť domov....
@renata1405 prečo h2 nazyvas sedlanou? Sama si sa pýtala či si len ty pribrzdena?
Týmto príspevkom ukazujes svoju tvár a obraz o tebe. Si strašne neempaticky pôsobiaci človek, ktorý neznesie kritiku a preto prejde do útoku a nadávanie druhým.
Dúfam, že si už spokojná a tiež dúfam, že autorka tvoj prvy príspevok prejde bez toho, aby sa jej nejako dotkol a mala z toho zlu náladu či nedaj Boh nejaké úzkosti....
@martina1201 Ďakujem, ja už som dotyčnú nahlásila, dúfam, že jej príspevky zmažú.
@renata1405 ty musíš byť strašne nešťastný človek. ❤️🙏🏽Dúfam, že nájdeš v sebe pokoj a mier… 🤝🍀
Prajem ti všetko dobré, nech nájdeš potešenie v živote a nie v takýchto a podobných aktivitách…
Ta renata1405 je neprijemny clovek. Zbezne som pozrela cez vyhladavanie ako reagovala v inych temach. Otras takto reagovat na to najkrajsie v zivote ako je narodenie dietatka.
@renata1405 Tak už som to zariadila za Teba. Ďakovať mi nemusíš. 😘
@vanda323 ❤️GRATULUJEM❤️ Prajem vám veľa ZDRAVIA a LÁSKY ❤️😄🥂
@vanda323 gratulujem...božinku aká je krasnučka...😍Tvári sa veľmi seriózne 😁🌹❤️
Dievčatá, veľmi veľmi pekne Vám ďakujem zo ♥️
Za podporu, veľmi dobre mi to padlo, ste fakt skvelé, keď budem vládať už oblečiem ju a ešte pridám foto
@renata1405 áno si pribrzdena 👍
Gratulujem,vela zdravia vam prajem obom💟💟
@vanda323 mo vidis ,tak super gratulujem.drzkajte sa
@vanda323 nepomylila si sa? Taká je krásne buclata že sa mi nechce veriť že má len 2,6 kg. Ale je nádherná 😘 tebe prajem skoré zotavenie a malej ( aj ostatným deťom a manželovi) veľa zdravia a šťastny život 🙂
Grarulujem,dobre si to zvladla👏💐 Mala je chutna🤩
Jeej zlatunka je! Dufam ze sa citis lepsie! Urcite si sa citila dobre ked si ju uvidela,😍dufam ze vsetky negativne pocity zmizli a ze si budes uz len uzivat malinku. Keby nie daj vediet. 😘
Teším sa! Krásna
@vanda323 ahoj.. Ja keď šla len na ctg vyšetrenie bola som taká stuhnúť že mi ani odber prsta skoro nemohli urobiť na covid... A vobec prvýkrát som bola na operačnom stole.. Cisársky.. Úplne som zirala na všetko a všetkých vyklepana... Neboj sa zvládneš to... Ja som si druhý týždeň keď som tam bola na príjem povedala ze bez malej už nejdem domov... Len kľud hlavne. Bude dobre.
Gratulujem obom želám hlavne veľa zdravicka ❤️
A veľa mliečka 😬
Gratulujeeem 😍🍀❤
Gratulujem, hodne zdavicka 😊