icon

Ja rodím

vanda323
2. feb 2022

Ženy, ja rodiiiim , 22:20 mi odtiekla plodová voda som bola sama doma od stresu som skoro odpadla....akurát manžel.bol na ceste domov z práce. Obliekla som sa prišiel po mňa šli sme...
Na pôrodnici má vyšetrili ale už taký stres som mala že až reč mi zastavovalo....som otvorená na 3 CM. Bolesti nič.moc nemám, nevedia či mi robiť cisár alebo čo...špekulujú a.mna to stresuje..mám inak indikácie k cisarskemu ...a primár to nejak neakceptuje ...ale dobre....dali mi diazepan do zadku pichla.mi sestrička...na ukludnenie lebo že som mala vysoký tep srdca.
Čakám dievčatá, som v strese plačem smejem sa ....nechcem rodiť chcem ísť domov....

renata1405
Odpoveď bola odstránená
martina1201
2. feb 2022

@renata1405 prečo h2 nazyvas sedlanou? Sama si sa pýtala či si len ty pribrzdena?
Týmto príspevkom ukazujes svoju tvár a obraz o tebe. Si strašne neempaticky pôsobiaci človek, ktorý neznesie kritiku a preto prejde do útoku a nadávanie druhým.

Dúfam, že si už spokojná a tiež dúfam, že autorka tvoj prvy príspevok prejde bez toho, aby sa jej nejako dotkol a mala z toho zlu náladu či nedaj Boh nejaké úzkosti....

h2
2. feb 2022

@martina1201 Ďakujem, ja už som dotyčnú nahlásila, dúfam, že jej príspevky zmažú.

malinoismum
2. feb 2022

@renata1405 ty musíš byť strašne nešťastný človek. ❤️🙏🏽Dúfam, že nájdeš v sebe pokoj a mier… 🤝🍀
Prajem ti všetko dobré, nech nájdeš potešenie v živote a nie v takýchto a podobných aktivitách…

maciatkoe
2. feb 2022

Ta renata1405 je neprijemny clovek. Zbezne som pozrela cez vyhladavanie ako reagovala v inych temach. Otras takto reagovat na to najkrajsie v zivote ako je narodenie dietatka.

h2
2. feb 2022

@renata1405 Tak už som to zariadila za Teba. Ďakovať mi nemusíš. 😘

vanda323
autor
2. feb 2022

Dievčatá, mala som spinal.
Wanda 2600 gramov 47 cm odfotila líniu len sestrička tak taká foto

jankarec
2. feb 2022

@vanda323 Gratulejem, krasna🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 zvladla si to👍

h2
2. feb 2022

@vanda323 😍😍😍 Srdečne blahoželám! Nádherná je. Zvládla si to, si úžasná! 👍❤️

kirjaklambrid
2. feb 2022

@vanda323 ❤️GRATULUJEM❤️ Prajem vám veľa ZDRAVIA a LÁSKY ❤️😄🥂

maribell
2. feb 2022

@vanda323 gratulujem moc ❤️ odpočiň si poriadne 😇

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
dievcacitajucelist
2. feb 2022

@vanda323 gratulujem...božinku aká je krasnučka...😍Tvári sa veľmi seriózne 😁🌹❤️

vanda323
autor
2. feb 2022

Dievčatá, veľmi veľmi pekne Vám ďakujem zo ♥️
Za podporu, veľmi dobre mi to padlo, ste fakt skvelé, keď budem vládať už oblečiem ju a ešte pridám foto

miselar
2. feb 2022

@renata1405 áno si pribrzdena 👍

miselar
2. feb 2022

@vanda323 gratulujem je nádherná 😘.Vidis už to mám za sebou malinká si vybrala krásny dátum .Prajem Vám obom veľa zdravíčka ,lásky a rýchle zotavenie 🥰

kiki68
2. feb 2022

@vanda323 gratulujem, si to zmakla ❤️😘

sandyan
2. feb 2022

Gratulujem,vela zdravia vam prajem obom💟💟

1984gabriela
2. feb 2022

@vanda323 mo vidis ,tak super gratulujem.drzkajte sa

monci20
2. feb 2022

@vanda323 gratulujem, krásna je 😘 skoré zotavenie prajem, oveľa skôr som sa zotavila, keď som mala spinal, ako po celkovej anestézii 🙂

martina1201
2. feb 2022

@vanda323 nepomylila si sa? Taká je krásne buclata že sa mi nechce veriť že má len 2,6 kg. Ale je nádherná 😘 tebe prajem skoré zotavenie a malej ( aj ostatným deťom a manželovi) veľa zdravia a šťastny život 🙂

iwesska
2. feb 2022

Grarulujem,dobre si to zvladla👏💐 Mala je chutna🤩

miadi
2. feb 2022

Jeej zlatunka je! Dufam ze sa citis lepsie! Urcite si sa citila dobre ked si ju uvidela,😍dufam ze vsetky negativne pocity zmizli a ze si budes uz len uzivat malinku. Keby nie daj vediet. 😘

bluka2
2. feb 2022

Teším sa! Krásna

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
ados303u2
2. feb 2022

@vanda323 ahoj.. Ja keď šla len na ctg vyšetrenie bola som taká stuhnúť že mi ani odber prsta skoro nemohli urobiť na covid... A vobec prvýkrát som bola na operačnom stole.. Cisársky.. Úplne som zirala na všetko a všetkých vyklepana... Neboj sa zvládneš to... Ja som si druhý týždeň keď som tam bola na príjem povedala ze bez malej už nejdem domov... Len kľud hlavne. Bude dobre.

jjanulienka
2. feb 2022

Gratulujem obom želám hlavne veľa zdravicka ❤️
A veľa mliečka 😬

skrekinko
2. feb 2022

@vanda323 gratulujem a obom prajem veľa zdravíčka ❤️

rebekamarcusko
2. feb 2022

Gratulujeeem 😍🍀❤

mony38
2. feb 2022