icon

Kedy ste po pôrode boli schopné sexu?

marion09
23. sep 2017

Kedy ste po porode boli schopne sexu?ako dlho vam trvalo hojenie?

neverendinglove
Odpoveď bola odstránená
fidorka7
23. sep 2017

@neverendinglove prečo hneď tak agresívne? ja na tej otázke nevidím nič zlé... možno je už aj viac ako 6t po pôrode a ešte nie je zhojená, preto sa pýta.
Čo si trafená cigánka, ktorej chýba porozumenie?

neverendinglove
23. sep 2017

@fidorka7 len mi pripada ta otazka primitivna. Na nete je toho strasne vela a aj gynekolog aj v porodnici daju podla mna dost info na tu temu. Nebolo to myslene agresivne.

fidorka7
23. sep 2017

@neverendinglove no ano, štandard je 6 týždňov, možno práve preto, že nie je jej prípad štandardný, pýta sa na konkrétne skúsenosti iných žien.

Mimochodom, autorka, ja po prvom po 5 týždňoch a teda nie som trafená cigánka, po druhom ťažkom pôrode asi po troch mesiacoch...

jeennyv
23. sep 2017

@neverendinglove Aj ty to tak poznas? ..moja znama tam robi v nemocke na porodnom a od nej to mam, ze par dni po porode nechavaju deti v nemocke a idu na to 😀

neverendinglove
23. sep 2017

@jeennyv nam sestry na izbach nadavali na tie ciganky, ktore utekali hned po porode z porodnice a pod oknami si to rozdavali s ich chlapmi. Lekari a sestry ich museli riesit na mieste

marion09
autor
23. sep 2017

damy prosim neutocte na seba,tuto temu som myslela za nas vsetky.....aby nas chlapi pochopili.

osky
23. sep 2017

@marion09
Bohuzial tu na MK sa skoro v kazdej teme najde nejaka osoba ktora skratka musi zacat hadku....
Fakt hrozne...

dadk26
23. sep 2017

@neverendinglove A prečo hneď ciganka? Koľko je bielych čo sú rovnaký ako cigáni...skús neuražat,alebo nekomentuj.

maminecka2
23. sep 2017

Ja som bola prekvapena ked sa ma dr. na kontrole po sestonedeli po prvom porode pytala ci nie su nejake tazkosti so sexom, a ja na to ze ved som cakala az po kontrole, ona ze vsak netreba ak je vsetko OK. Takze naozaj je to velmi indi-vindi.
A som sa tesila ze po druhom budem moct aj skor, no a to som sa zasa tak dlho hojila ze ani nahodou 😵 🙂 A po tretom som sa zasa skoro 7 tyzdnov cistila, tak zasa nic 😂

jana_eyre
23. sep 2017

@neverendinglove to sa ti moze zdat primitivna kazda otazka na modrom.koniku, pretoze na vsetky tu polozene otazky je na internete kopa odpovedi a dokonca aj odbornici by sa nasli..

sticker
jeennyv
23. sep 2017

Baby nic v zlom, ale dieta si vie urobit kazdy a co potom..mozog odchadza snad???.kazda ma lekara, je x poznatkov na webe a tu jej admin da dalsich 5 tem o tom...6t je na regeneraciu, musi ona sama vediet ako sa citi..plus priskoro mozu byt komplikacie atd..ako to je vsade rozpisane..ked jej niektora napise, ze po 2 mes, ina po pol roku dalsia o 3, co si da priemer ci si vybere...ved jej telo..vie na co ma..za mna su niektore zenske lenive, aby 3krat klikli naviac a si to nasli..alebo mysleli za seba

neverendinglove
23. sep 2017

@jana_eyre ano. Mas pravdu. Je tu vela primitivnych otazok. Zareagovala som a hned sa to vsetkym zda urazlive a agresivne. Zacinate hadky na zaklade jednej odpovede. Boooze. 🙄

jana_eyre
23. sep 2017

@neverendinglove kto zacina hadky?

neverendinglove
23. sep 2017

@jana_eyre nebolo to adresovane tebe. Vseobecne som skonstatovala

marion09
autor
24. sep 2017

ja som to nenapisala kvoli tomu zeby som to nevedela....len som chcela porovnat seba,moje kamaratky,zname co spominali..... ja tu ziadnu temu neodsudzujem,o niecom diskutovat treba.

ludka140281
24. sep 2017

@marion09 ja som po 2hom porode tažkom bola schopná po 4 mesiacoch,,aj to len tak tak opatrne, a nemyslím,že hlupa otázka,,mne to príde normálne radit si tu 🙂 tiež sa porovnávam s mamičkami

dzukeles
12. okt 2017

Po 5 tyzdnoch a v pohode.

dankagirl
12. okt 2017

Ja nie som žiadna cigánka ...mala som perfektný pôrod žiadne zasivanie a čistila som sa len 5dni čo je neštandardne a manzela som naháňala už na 7 deň všetko je o tom ako sa cítiš a to nemusím byt cigana 😂😂😂