icon

Kedy ste po pôrode boli schopné sexu?

marion09
23. sep 2017

Kedy ste po porode boli schopne sexu?ako dlho vam trvalo hojenie?

neverendinglove
•
Odpoveď bola odstránená
•
fidorka7
•
23. sep 2017

@neverendinglove prečo hneď tak agresívne? ja na tej otázke nevidím nič zlé... možno je už aj viac ako 6t po pôrode a ešte nie je zhojená, preto sa pýta.
Čo si trafená cigánka, ktorej chýba porozumenie?

neverendinglove
•
23. sep 2017

@fidorka7 len mi pripada ta otazka primitivna. Na nete je toho strasne vela a aj gynekolog aj v porodnici daju podla mna dost info na tu temu. Nebolo to myslene agresivne.

fidorka7
•
23. sep 2017

@neverendinglove no ano, štandard je 6 týždňov, možno práve preto, že nie je jej prípad štandardný, pýta sa na konkrétne skúsenosti iných žien.

Mimochodom, autorka, ja po prvom po 5 týždňoch a teda nie som trafená cigánka, po druhom ťažkom pôrode asi po troch mesiacoch...

jeennyv
•
23. sep 2017

@neverendinglove Aj ty to tak poznas? ..moja znama tam robi v nemocke na porodnom a od nej to mam, ze par dni po porode nechavaju deti v nemocke a idu na to 😀

neverendinglove
•
23. sep 2017

@jeennyv nam sestry na izbach nadavali na tie ciganky, ktore utekali hned po porode z porodnice a pod oknami si to rozdavali s ich chlapmi. Lekari a sestry ich museli riesit na mieste

marion09
autor
•
23. sep 2017

damy prosim neutocte na seba,tuto temu som myslela za nas vsetky.....aby nas chlapi pochopili.

osky
•
23. sep 2017

@marion09
Bohuzial tu na MK sa skoro v kazdej teme najde nejaka osoba ktora skratka musi zacat hadku....
Fakt hrozne...

dadk26
•
23. sep 2017

@neverendinglove A prečo hneď ciganka? Koľko je bielych čo sú rovnaký ako cigáni...skús neuražat,alebo nekomentuj.

maminecka2
•
23. sep 2017

Ja som bola prekvapena ked sa ma dr. na kontrole po sestonedeli po prvom porode pytala ci nie su nejake tazkosti so sexom, a ja na to ze ved som cakala az po kontrole, ona ze vsak netreba ak je vsetko OK. Takze naozaj je to velmi indi-vindi.
A som sa tesila ze po druhom budem moct aj skor, no a to som sa zasa tak dlho hojila ze ani nahodou 😵 🙂 A po tretom som sa zasa skoro 7 tyzdnov cistila, tak zasa nic 😂

jana_eyre
•
23. sep 2017

@neverendinglove to sa ti moze zdat primitivna kazda otazka na modrom.koniku, pretoze na vsetky tu polozene otazky je na internete kopa odpovedi a dokonca aj odbornici by sa nasli..

sticker
jeennyv
•
23. sep 2017

Baby nic v zlom, ale dieta si vie urobit kazdy a co potom..mozog odchadza snad???.kazda ma lekara, je x poznatkov na webe a tu jej admin da dalsich 5 tem o tom...6t je na regeneraciu, musi ona sama vediet ako sa citi..plus priskoro mozu byt komplikacie atd..ako to je vsade rozpisane..ked jej niektora napise, ze po 2 mes, ina po pol roku dalsia o 3, co si da priemer ci si vybere...ved jej telo..vie na co ma..za mna su niektore zenske lenive, aby 3krat klikli naviac a si to nasli..alebo mysleli za seba

neverendinglove
•
23. sep 2017

@jana_eyre ano. Mas pravdu. Je tu vela primitivnych otazok. Zareagovala som a hned sa to vsetkym zda urazlive a agresivne. Zacinate hadky na zaklade jednej odpovede. Boooze. 🙄

jana_eyre
•
23. sep 2017

@neverendinglove kto zacina hadky?

neverendinglove
•
23. sep 2017

@jana_eyre nebolo to adresovane tebe. Vseobecne som skonstatovala

marion09
autor
•
24. sep 2017

ja som to nenapisala kvoli tomu zeby som to nevedela....len som chcela porovnat seba,moje kamaratky,zname co spominali..... ja tu ziadnu temu neodsudzujem,o niecom diskutovat treba.

ludka140281
•
24. sep 2017

@marion09 ja som po 2hom porode tažkom bola schopná po 4 mesiacoch,,aj to len tak tak opatrne, a nemyslím,že hlupa otázka,,mne to príde normálne radit si tu 🙂 tiež sa porovnávam s mamičkami

dzukeles
•
12. okt 2017

Po 5 tyzdnoch a v pohode.

dankagirl
•
12. okt 2017

Ja nie som žiadna cigánka ...mala som perfektný pôrod žiadne zasivanie a čistila som sa len 5dni čo je neštandardne a manzela som naháňala už na 7 deň všetko je o tom ako sa cítiš a to nemusím byt cigana 😂😂😂