icon

Manžel odmieta sex po pôrode

duracelka13
8. feb 2016

Baby,mam taky intimny problem.Mala som manzela pri porode a mam pocit,ze teraz ma strach mat so mnou sex.Ten sme mali naposledy v 12tt a odvtedy nic.Dokoca ked som bola v porodnici zariadil malemu samotnu izbu,spolu s postelou pre mna,vraj aby mohol pokojne spat,ked chodi do prace na zmeny.Radsej sa venuje malemu ako mne.Ked maly spi a mame chvilu pre seba,chodi ho stale kontrolovat sedi pri nom. Baby zacinam byt zufala...ked sa s nim o tom rozpravala,povedal,ze som po porode moc vztahovacna a domyslava ... ako to mám riešiť?

Strana
z3
natalym
10. feb 2016

@katka1981 Možno ona bola sama pri pôrode, ale on bude sám umierať. Tomu ver.

katka1981
10. feb 2016

@natalym, tak o deti velky zaujem nejavi, ako si ona nasla byt a odisla s detmi a stary je uz dost, nebola to mladicka nerozvaznost.

natalym
10. feb 2016

@katka1981 No však práve. 😢

ali08
10. feb 2016

@6mia6 bratrancova žena rodila babo zadočkom von a on to natáčal.akoze hnus pórom sa s tým chválil.zena je malinka útla a po tomto bola dotrhaná hádam až na chrbte.jako ok zaplatíš si zato ale aby mal potom chlap z toho mindraky. Len zo srandy znasilni ho🙂

duracelka13
autor
10. feb 2016

@katarinamarkova praveze je,chlapec z dediny,takze zabijacky tam boli na beznom poriadku,mozno ja nanho moc tlacim a to tiez nieje dobre

lusswinki
15. apr 2016

Necitala som vsetky prispevky. No skus sa porozpravat s nim o tom, vyprovokovat ho, dat si pohar vina pri svieckach. Ja som mala podobny problem, nebudem to rozpitvavat. Ale pricinou bol strach z toho, ze by som mohla otehotniet, sex sme mali fakt sem tam, taky par sekundovy, snazil sa davat si pozor, tak to bolo o nicom, ja potom stale nasrata nanho a .... cele zle, cely vztah sa nam na tom kazil. No az po dlhej dobe z neho vyslo, ze to vsetko kvoli strachu z tehu (vtedy sme neboli manzelia ani zazemie, ani s pravou to nebolo kto vie ake, cos asi vas problem nebude, ked uz ste rodina) hej a este bol strasne vycerpany, tahal v praci ako sa dalo, sef o nicom, stale nejake problemy s pravou, nakoniec ho prepustili.. no vsetko zle je na nieco dobre... teraz ma svoju vlastnu firmu, sam sebe panom, a pohpda klud.. kto vie co moze byt pricina u vas. Ale nemrmu decku ani vlastna mat nerozumie nie to este manzelka... co tak sa obliect do niecoho velmi erotickeho a prekvapit ho hoc aj v obyvacke, alebo to je uz jedno kde... a ked to nezaberie, tak sa urazit, najlepsie hned, odist do spalne, ono muzi sa radi zenam dopytuju a radi si ich ziskavaju.. doslova ak nieco mozu mat lahko, tak to npvacsinou nechcu.. a neverim, ze by "nevhut" k sexu mala byt sposobena traumou po porode. Aj podla mna by muz mal tam byt, ak to zene neni neprijemne... aj mm pojde k porodu, hoc rozmyslam aj nad tym, ze asi pocas vysetreni na koze bude vedla v izbe, nvm ako by sa pozeral na dr pri istych palpacnych vysetreniach. Ale nie, chlapi nesmu byt poserovia, ved to su aj ich deti. Mozno to napisem hnusne, ale fakt nesuhlasim s tym, aby si muz spravil dobre a ostatne nechal na zenu. Uz dost, ze tehotenstvo, nevolnosti, zvracabie bolesti, zena trpi sama.. potom by sa mali volat iba darcovia spemii

rebekazpekla
Odpoveď bola odstránená
lanugo
1. máj 2016

Minuly tyzden som rodila.Bolo vsetko, krv, plodova voda, stolica, moc, krik.Muz moj drahy pri tom vsetko samozrejme. Uz na navseve ma objal, ze sa nemoze dockat ako ma celu vybozkava. Odkedy som doma, je mi v patach a stale mi opakuje ako ma lubi, aka som krasna, ze mu bude chybat moj velky zadok🙂))),.... Preto si myslim, ze chyba nie je v tebe tebe ale v jeho hlave

luciannka83
15. jún 2016

@iwesska že chlap ma postraumatický šok po pôrode,... čo má povedať potom žena,...

mechurik
15. jún 2016

@ava11 nemas pravdu,

ja som s ex manzelom riesila tiez problem, bol pri porode... a odvtedy sme mali sex skoro vobec. milenku mozno mal, mozno nemal, ale evidentne niektorym muzom z porodu prepne. hotovo 🙂

iwesska
15. jún 2016

@luciannka83 Vzdy je rozdiel ci sa na nejaku neprijemnu udalost prizeras, alebo ju sama prezivas. Tiez mi bolo nevolno ked som sa pozerala na nete na cisarske rezy. Ked som ho prezivala sama tak som mnohe veci vobec neriesila.

diva83
21. jún 2016

Ahojte, síce nemám žiadnu osobnú skúsenosť zatiaľ, ale myslím si, že je to na dohode partnerov a že rozhodne muža netreba do niečoho nútiť. Je síce pravda, že môže byť oporou, ale aj nemusí a to potom už nie je dobré. Takže určite by som rozhodnutie nechala na neho, ..ako sa na to cíti. Je pravda, že "keď vyrábal, tak môže byť aj pri pôrode", ale je to o tom, že my sme takto stvorené od prírody a celé to prežívame oveľa hlbšie, keďže to dieťa nosíme, kojíme, pipláme.... Muž sa proste o nás bojí a bojí sa aj o dieťa. Žena vie, čo robí jej telo, že má tlačiť a sústrediť sa, aby bábätko prišlo na svet v pohode,..počúva lekára a sústredí sa na to, čo má robiť,..kdežto muž je bezmocný pozorovateľ a presne tak sa aj cíti. A teší sa síce, že vám bol slovne oporou a sú to nenormálne najsilnejšie okamžiky v jeho živote, na to môžte vziať jed. Ale nepovie vám , že boli chvíľky, kedy bol sám s dychom na konci a najradšej by si dal studenú sprchu, kým to skončí... Takže naozaj nechať to na partnera je tá najlepšia voľba podľa mňa.

matildam
21. dec 2019

p

marthuska
12. mar 2022

@luciaminarechova presne. muzi nie su stavani byt pri porode. Nikdy ani nebudu aj ked ich zeny dotlacia k muru štýlom pojdes k porodu a hotovo... Nevidim na to nic vhodne, nijak pri porode nepomôže, iba tak najskor odpadne alebo bude mat nočné mory... drzim palce. Porozprávať sa treba a nim narovinu, lebo podla opisu to nie je ok. Inak ked siju alebo zachranuju babo, neviem naco tam bol ..

Strana
z3