Odtiekla vám plodová voda?
ahojte baby.. tak ja by som len chcela vediet, kolkym z vas odtiekla pred porodom plodova voda... lebo ja sa pripravujem na tuto alternativu a kamaratka ma schladila, ze pozeram moc americkych filmov 😒 vraj to takto dopadne iba z 10 u 2 ... zda sa mi to ako najlepsi priznak bliziaceho sa porodu, kedze som prvorodicka a akosi uz mam mesiac bolesti krizov a podbruska, ale stale nic, co by sa opakovalo pravidelne.. tak neviem.. cakam uz len na ten odtok vody 😀 ... kolkym z vas to takto prislo len pre zaujimavost?
mne pri prvom prepichovali, do nemocky som prišla kvôli pravidelným 5 min. kontrakciám a pri druhom pôrode som do nemocky dorazila s trojminútovými kontrakciami a na príjme mi odtiekla voda sama od seba, tiež som normálne počula také malé puk a potom sa to už valilo. do 20 min bol malý na svete.
Mne neodtiekla, dokonca som malu prenasala 8 dni, porod mi vyvolavali Prostaglandinom a ked som bola na salach, prepichli mi vak blan aby odtiekla. Nam sa akosi na svet nechcelo 😉 😉 😉
Mne najskor odtiekla hlienova zatka,potom prisli pravidelne bolesti po 15min. a v nemocke mi pukli vodu.Ten instinkt ze ides rodit pride sam z nicoho nic,neboj sa ze by si to nespoznala. Ja som sa rano zobudila a uz som vedela ze dnes pojdem rodit, daky vnutorny pocit.A pred obedom prisli bolesti 😉
prepichovali mi ju.kontrakcie predtým som mala asi tak pol hodinu
ja som sa v noci zobudila na pocit "mokra" a ked som sa postavila tak zo mna tiekla prudom a porodila som o 4 hodiny 🙂
aj mne odtiekla o 4-5rano.... a 9,30 bola mala na svete 🙂 🙂
ani mne neodtiekla 🙂
Mne po vsetky 3 razy prepichovali az v porodnici a po prepichnuti do nejakych 2-3 hodin boli deti na svete. Kamoske, co rodila nedavno odtiekla doobeda, nechali ju uz v nemocnici a malicka sa narodila az na druhy den rano.
mne odtiekla ráno o 4. nemala som ešte kontrakcie a o 9:04 už bola malá na svete 🙂
Mne ano, odtiekla mi sama od seba, sli sme do nemocky a bolesti nastupili asi o 5 hodin....
mne neodtiekla. porodnik mi ju pustil pred porodom, pred vchodom do vane {rodila som do vody}. cize na odtok plodovej vody sa neda spoliehat a cakat.
mne odtiekla 4tt pred termínom - deň po vianociach - 25.12. hned skoro ráno a večer sme šli do pôrodnice a odtekala mi stále a až na druhý den večer okolo 18.00 sa mi narodila malá po 2 vyvolávačkách
mam tri deti, ale voda mi neodtiekla ani raz
mne tym ze mi porod vyvolavali tak mi plod vodu prepichovali
mne po sprchovani neskoro v noci stvrdlo bruško v posteli,ako by niečo prasklo a šup voda do postele.Nestačila som ani tak vyskočiť.Utekala som na záchod,ked som si sadla,to prestalo,ale akonáhle som sa postavila znovu.Posedačky som sa obliekala,išli sme do nemocky,bolesti veľmi pomaly prišli a slabé,ako som vystúpila z auta pred nemocnicou všetko som znova mala mokré,hoci som tam mala vložku to akoby nič,v nohaviciach ešte látkovu plienku 😀 vietor fukal,tak mi bola zima od tých nohavíc aj na príjmu ešte,pokiaľ som sa dostala hore na oddelenie všetko bolo samá kaluž okolo mna.Potom to prestalo a prišli čo intenzívnejšie bolesti.Klystír som nemala,všetko sa začalo 23:50 a malá sa narodila o 5:00.Pri druhom pôrode slabé bolesti ale za krátke intervaly.16:45 ma prijali do nemocnice,klystír,sprcha,vodu mi zobrali/vypichli/,oxitocín infuzia a malá bola na svete o 19:10.Takže nie je to len v amerických filmoch,že odtečie voda tak silno.Ja ked som ležala v nemocnici na gynekologii,na našej izbe tiež ležala jedna,ktorej sa to tak stalo,normálne išla po izbe a zrazu,jej prosím volaj sestričku čo dalej pri posteli samá voda.Došla sestrička a kázala aby sme my ostatné dve zostali v posteli,že vraj sa pošmykneme a spadneme.Potom ju vzali ale bábo sa jej narodilo až na druhý den ráno.Vtedy som prvýkrát videla,že je to tak,že nie je to len vo filmoch.Doma ked mna to chytilo,ani som nezostala moc vyplašená,vedela som čo to je a treba do nemocnice.No je to taký čudný pocit,že z ničoho nič a takto dopadnuť.A to bolo smiešne,že na vrátnici sme sa stretli 2 ženy,tu tiež kvôli tomu vzali v noci,lebo tiež jej tá voda tiekla,tiež moc.Takže dve mokré kačice,normálne sa pýtali ktorá ide prvá rodiť,potom tu druhu vzali,mala 3.pôrod a prvé dve s infuziou,tak mna nechali.Tak porodila o hodinu skôr ako ja.
Mne pri oboch odtiekla plodová voda, pri prvej 3dni pred termínom a v ten deň som aj spontánne porodila a pri druhej 2t pred termínom a nič sa nedialo tak som dostala vyvolávačku po ktorej som do 3hod porodila 🙂
mne voda odtiekla skoro rano den pred porodom, rodila som nakoniec sekciou po 34 hodinach lebo porod nepostupoval aj ked som sa otvarala no pomalicky a ani po vyvolavackach nic, som zvedava ako to bude teraz
ani pri jednej mi neodtiekla, porod zacal kontrakciami, po prichode do nemocky som uz bola na 5 cm otvorena, tak mi ju potom, ked som bola na 8-9 cm otvorena sami pustili.. Do pol hodky bola mala na svete.
mne odtiekla voda 🙂
mne odtiekla uplne necakane,normalne som si myslela ze som sa pocikala, 🙂 bolo to o 2 v noci a o 4:55 boli uz obe na svete.Bola som prvorodicka.
Mne len pri prvom, bolo to super, bez bolestí otvorená hned na 7-8cm a do hodiny bola narodená.
Pri ostatnych mi ju pichali a bolo to horsie 😖
pri prvom neodtiekla az po 14 hodinovych kontrakciach aj to mi ju dr prepichol, pri dcerke odtiekla ked som prisla z bolestami na prijem v noci, tak hned ako ma chcel vysetrit tak vtedy sama, ale aj tak sa porod skoncil CR kedze mala sa zle otocila a zasekla si nozicku
ako prvorodička som tiež čakala,že mi odtečie plodová voda. Ale prišli kontrakcie (keď prídu určite to spoznáš) a tak som išla do nemocnice. Pred pôrodom mi pôrodník prepichol aby plodová voda vytiekla, vôbec to neni cítiť....
Mne neodtiekla.Mala som silne bolesti tak sme isli do pôrodnice a bola som otvorena na sedem, vodu mi prepichli a mala bola za chvílku von 🙂
mne odtiekla o 22.h, ked som si lahla do postele, takze postel cela mokra, este to zo mna tieklo ako som utekala na wcko....okolo 23.30 zacali v nemocnici kontrakcie, maly sa narodil 2.13, takze rychlovka 😉

Mne odtiekla plodová voda, ale celý deň ma pobolievalo podbruško....