icon

Odtiekla vám plodová voda?

gazovicka
19. okt 2011

ahojte baby.. tak ja by som len chcela vediet, kolkym z vas odtiekla pred porodom plodova voda... lebo ja sa pripravujem na tuto alternativu a kamaratka ma schladila, ze pozeram moc americkych filmov 😒 vraj to takto dopadne iba z 10 u 2 ... zda sa mi to ako najlepsi priznak bliziaceho sa porodu, kedze som prvorodicka a akosi uz mam mesiac bolesti krizov a podbruska, ale stale nic, co by sa opakovalo pravidelne.. tak neviem.. cakam uz len na ten odtok vody 😀 ... kolkym z vas to takto prislo len pre zaujimavost?

Strana
z4
pami27
19. okt 2011

Mne odtiekla v noci v nemocnici 2 dni pred plánovanou sekciou a bolo jej dosť veľa. Som sa zľakla.

sssimi
19. okt 2011

Nie museli mi ju prepichnúť. Ale ja som rodila po termíne vyvolávačkou. Teraz dúfam, že odtečie sama 😉

diusik
19. okt 2011

Mne ju tiez pustili pred porodom,pri druhom nevytiekla vsetka ani po prepichnuti,striekala pri porode 😀

yennn
19. okt 2011

odtiekla sama, v nemocnici ked uz som mala bolesti - potom to uz islo velmi rychlo

nibiru
19. okt 2011

mne odtiekla 2tt pred terminom potom co mi druhy den odtekalala hlienova zatka to som soferovala auto k nam do baumaxu :o))))))))porodila som az o 22hodin za pomoci oxitocinu prvych 12h. sa nic nedialo ziadne bolesti otvorena na 2cm az o 12h. odtiekla druhy krat stale malao otvorena a potom zacali kontrakcie ale nepravidelne....takze oxitocin ale ten museli stopnut tak ho dali dotiect az neskor ked som bola otvorena na 7cm.celkovo od odetecnia sa mala narodila o 22h.

malinovka333
Odpoveď bola odstránená
edie63
19. okt 2011

nie, neodtiekla

sirinka
19. okt 2011

mne 2x z troch porodov.... prvy krat mi ale praskli blany niekde hore a tak mi voda len po trosickach ucvrkavala, druhykrat to bola "americka klasika", usadila som navstevu do kresla, uvarila im caj a zrazu nohy mokre 😀 a do tretice mi doki hovoril, ze zrejme sa zas moj porod zacne takymto sposobom, no ale kvoli inym komplikaciam som musela tehu ukoncit trochu skor...

atiatko
19. okt 2011

mne odtiekla sama .... ešte doma .... večer slabé kontrakcie, založila som si kamošku-vložku, o 23-ej som si išla ľahnúť spať, o 01.30 som sa zobudila na silnejšiu bolesť v krížoch, a šup zrazu plná vložka plodovej vody, o 3.40 prijatá v nemocke, o 05.00 bol náš krásny úžasný synček na svete a náš život dostal pravý zmysel 🙂

lumimi
19. okt 2011

ja som sla ráno o piatej na záchod a cestou naspat do postele sa mi zdalo že niečo zo mna ešte teče - už som sa zlakla že to nejaka inkontinencia a po navrate na záchod mi bolo jasné že ružová tekutina nie je žiadna moč, som sa vratila do postele za mužom, som ho zobudila a pred cestou do nemocnice som si odskočila ešte na záchod a vtedy mi odišla aj hlienová zátka - ked to príde tak to zistíš.ň
a malý sa narodil okolo 15:00 a do nejakej 11tej kontrakcie vobec neboleli, len som ich cítila

katkatt
19. okt 2011

ani pri jednom mi neodtiekla, pri prvom mi ju doktorka prepichla, ked som uz bola dost otvorena a cca. za hodinu som rodila, pri druhom som prisla do porodnice (dost neskoro), doktor ma vysetril, skonstatoval, ze ideme rodit, prepichol vodu a do 10 min. od odtecenia bol maly na svete ... to percento spontanneho odtecenia je fakt male, ako hovoris 🙂

ellenie
19. okt 2011

mne taktiež prepichovali plodovú vodu a vobec to nebolelo 🙂

mija777
20. okt 2011

Odtiekla,ale už medzi kontrakciami 🙂

petra1303
20. okt 2011

Mne ako prvy priznak porodu odtiekla plodova voda 🙂 tak to bolo ako vo filme 😵 a az potom o tri hodiny na to som zacala mat bolesti ...

mata_murkova
20. okt 2011

fu tu je teda prispevkov 🙂
mne voda neodtiekla aj som to niekde citala ze nemusi, ale ked mi zacali kotrakcie bolo to o 2 v noci tak moj sa otocil na druhu stranu a spal dalej ze sak voda este nepraskla, kontrakcie sa mi stupnovali a o 5 zahlasil ze dobre teda ideme🙂 uz sa nemohol na mna pozerat 😀 a vodu mi praskli (to len lekar niecim posmatral neboli to neboj) a do hodky bola mala na svete. takze nemusi prasknut a ked ta o tom bude niekto presviedcat tak sa bran 🙂

barca127
20. okt 2011

Ahoj mne odtiekla plodovka presne v den ternimu...este rano dosiel manzel z prace a pytal sa ci nic a ja ze ani nahodov o par minut som sa v posteli otocila na sruhy bok a vtedy to ruplo ale poviem ti ze to boli riadne niagarske vodopady 🙂

matysek412
20. okt 2011

Odtiekla. V noci som sa zobudila a isla sa vycikat. Vstala som zo zachodu, urobila 3 kroky a citila cosi teple na nohach. A bolo. Neodtiekla vsetka, len trochu, 1-2dcl - odhadom. Hned po tom prisli kontrakcie a do rana bol sysel na svete 🙂

hoota
20. okt 2011

aj mne odtiekla. zacala tiect na obed, ale bolesti ziadne, sla som do nemocnice, bola som na cakacke, postupne odtekala, bolesti zacali o okolo 22:30 a 01:30 sa narodil Misko 🙂

mia551
20. okt 2011

mne odtiekla. a teda poriadne... tiekla normalne prudom a ni zmena polohy nepomahala... tak sme isli hned do porodnice, no nez sme tam prisli (15 km), mala som cele gate mokre a tiekla este dalsich 5-6 hodin (samozrejme uz nie tak silny prud, ale tiekla...). prva kontrakcia prisla az 15 hodin na to...

lisjanka
20. okt 2011

pri prvom mi ju prepichovali a pri druhom mi odtiekla doma...... 😉

severankasr
20. okt 2011

neodtiekla, ani po 10 hodinách kontrakcií, museli mi ju prepichnut v nemocnici...

strateny_blazonko
6. okt 2025
@pami27

Mne odtiekla v noci v nemocnici 2 dni pred plánovanou sekciou a bolo jej dosť veľa. Som sa zľakla.

@pami27
Ahoj a rodila si potom prirodzene alebo ti spravili akútnu SC ?

Strana
z4