Platí sa za cisársky rez?
Ahojte baby chcem sa spitat mam termin porodu na 21november a budem mat cisarsky rez chcem sa spitat co mate skusenosti aj sa plati nieco za zakrok som prvo rodicka tak sa na vsetko informujem
ja som mala cisarak a nic som neplatila.
tiež som neplatila, uhradila to poistovna a ani osttane mamičky nevraveli, žeby niečo platili. Platili si iba tie veci, čo boli naviac: pumpu a pod
možno iba ak nemáš poistenie. Potom za nadštandart izbu a možno za nejake veci naviac, ktoré chceš sama nad rámec základu. Ale inak nie .
Ak mas na to indikaciu,neplatis nic. Ak je to na tvoje zelanie,tak ano.
ak maš poistenie tak neplatiš nič. Zaleží ovšem na tom, čo všetko u toho chceš mat...
@magda15 zdravotnu indikaciu,napr. ja som mala taku indikaciu ze babo bolo v brusku priecne,takze ina moznost ako cisarsky nebola
za samotný rez sa neplatí, je to na poistovnu, ale zbytok veci neviem, je to individualne. Ide aj o tom, čo všetko ta, chceš mat a čo bude potrebne pre teba a babatko
alebo ak chceš niečo naviac, čo nehradi poistovna. Niektore analgetika si klientka pplati sama. napriklad pumpička a pod.
ak maš zdravotne poistenie tak sa neplati, ale ak budeš chciet nadstanmdard, nejake ine analgetika-nad ramec zakladu, tak za toto si možeš platit
Autorka už asi dávno porodila 😉
mna len zaujima, ako to je, ke s apo cisarskom reze beru analgetika a pritom si mamička k prsniku priklada babatko , aby sa jej pustilo mliečko. Neuškodi to?
@gab_riella lekari už vedia ake možu dat, resp. doporučit a ako dlho ich ma brat, aby to neuškodila skrz dojčenie

malo by to ist cele na poistovnu, ale to si viac pozistuj u svojho dr, alebo u v nemocnici, kde budeš rodit. Prečo chces cisarsky rez?