icon

Platí sa za cisársky rez?

wewe1506
30. júl 2017

Ahojte baby chcem sa spitat mam termin porodu na 21november a budem mat cisarsky rez chcem sa spitat co mate skusenosti aj sa plati nieco za zakrok som prvo rodicka tak sa na vsetko informujem

Strana
z3
anulienkalenka
25. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

malo by to ist cele na poistovnu, ale to si viac pozistuj u svojho dr, alebo u v nemocnici, kde budeš rodit. Prečo chces cisarsky rez?

zuzina316
25. sep 2018

ja som mala cisarak a nic som neplatila.

sonka1981
4. okt 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

tiež som neplatila, uhradila to poistovna a ani osttane mamičky nevraveli, žeby niečo platili. Platili si iba tie veci, čo boli naviac: pumpu a pod

gab_riella
5. okt 2018
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

možno iba ak nemáš poistenie. Potom za nadštandart izbu a možno za nejake veci naviac, ktoré chceš sama nad rámec základu. Ale inak nie .

iwesska
5. okt 2018

Ak mas na to indikaciu,neplatis nic. Ak je to na tvoje zelanie,tak ano.

damoska
5. okt 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ak maš poistenie tak neplatiš nič. Zaleží ovšem na tom, čo všetko u toho chceš mat...

magda15
Odpoveď bola odstránená
ivkaslivka2222
12. okt 2018

@magda15 zdravotnu indikaciu,napr. ja som mala taku indikaciu ze babo bolo v brusku priecne,takze ina moznost ako cisarsky nebola

zabka788
15. nov 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

za samotný rez sa neplatí, je to na poistovnu, ale zbytok veci neviem, je to individualne. Ide aj o tom, čo všetko ta, chceš mat a čo bude potrebne pre teba a babatko

anulienkalenka
4. feb 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

alebo ak chceš niečo naviac, čo nehradi poistovna. Niektore analgetika si klientka pplati sama. napriklad pumpička a pod.

essenceee
6. mar 2019

ak maš zdravotne poistenie tak sa neplati, ale ak budeš chciet nadstanmdard, nejake ine analgetika-nad ramec zakladu, tak za toto si možeš platit

ayfer
6. mar 2019

Autorka už asi dávno porodila 😉

gab_riella
4. apr 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

mna len zaujima, ako to je, ke s apo cisarskom reze beru analgetika a pritom si mamička k prsniku priklada babatko , aby sa jej pustilo mliečko. Neuškodi to?

essenceee
8. máj 2019

@gab_riella lekari už vedia ake možu dat, resp. doporučit a ako dlho ich ma brat, aby to neuškodila skrz dojčenie

mareri
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3