Potrebovali ste indikáciu k 2. sekcii od odborného lekára?

renik28
10. jún 2014

Mamičky, ktoré mate za sebou 2 sekcie, potrebovali ste papier od odbornika k 2. porodu? prvy krat som rodila sekciou mala som papaier od reumatologa, moj gynekolog mi povedal, ze pri dalsom porode to uz nepotrebujem, vraj to maju niekde v zaznamoch, ale moja porodnicka povedala, ze kde budu oni ten papier hladat, ze urcite treba...tak teraz neviem. problem je v tom, ze moj lekar uz dopracoval, teraz ho niekto nahradil a bude zdlhave vybavit si to a do porodu mi ostavaju 3 tyzdne.

janickacrazy
10. jún 2014

Ja mam za sebou 2 sekcie a ziadny papier som nepotrebovala, bola som predbezne dohodnuta s mojou lekarkou, ze druhy porod bude na 99% sekcia takze asi 10 dni pred terminom ma poslala urobit si predoperacne vysetrenia a potom som isla este k nejakej inej lekarke (mala som ist k primarovi, ale ten tam nebol) a ta mi stanovila termin sekcie. Potom som prisla uz do nemocnice na prijem v den terminu sekcie.

bahira1962012
10. jún 2014

ja som to mala rovnaké ako janickacrazy

hermina_
10. jún 2014

mam dve sekcie a ani pri jednej som nepotrebovala ziadnu indikaciu od ineho lekara... rozhodol o tom moj porodnik....

juranka
10. jún 2014

Mne to zase chceli znova pri 2 sekcii., ze nech to vseto maju cerstve aj ked bolo jasne, ze bude sekcia. proste to chceli cerstve znova vydokladovane od specialistky (u mna neurolog)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre