icon

Pridusenie bábätka pri pôrode

miushik765
15. sep 2016

Malinky sa mi pridusil pri pôrode pritom to bol asi 10min. Pôrod máte skusenosti? Hrozne sa o neho bojim. Ďakujem vopred

Strana
z2
kika214
15. nov 2017

@simona1981 ako myslis, ze sa spraval insk? ak teda o tom mas chut pisat.. drzim vam silno palce, aby sa vam v zivote darilo ..;)

tobinka2
15. nov 2017

Aj môj syn mal šnúru 2x okolo krku, tiež bol modrý, neplakal. Dnes je už tretiak, úplne normálne, zdravé, šikovné dieťa.

simona1981
7. dec 2017

@kika214 Tam bolo vela veci. Prve dni po porode bol uplne apaticky a potom zacal plakat. Plakal cele dni aj noci, museli sme ho nosit na rukach, skakat na fitlopte, stale potreboval kontakt. Do 3 rokov sa v noci budil velmi casto, vrieskal ako ziadne bezne dieta nevrieska, maval zachvaty aj cez den, totalny hysak, cudzi ludia si casto mysleli, ze sa nieco vazne stalo a prisli nam pomahat (pripadne naopak, boli aj taku, ktori ho chceli vychovavat a preplieskat, tych bolo vela). Nic skratka neslo tak, ako malo. Spanok katastrofa, jedenie katastrofa, cela starostlivost bola mimoriadne narocna. Kamaratky si mysleli, ze zvelicujem, ze som nejaka precitlivela a nezvladam to, co ony ano. Pritom to bol velky rozdiel, kto nezazil, nepochopi. To, ze to je z porodu, nam potvrdili uz dvaja psychiatri a traja psychologovia. Nedostatok kyslika poskodzuje mozog, je jedno, v akej miere, niekedy len v tej nervovej/emotivnej, niekedy aj rozumovej. Zalezi vzdy od toho ako dlho bolo dieta (a vlastne aj clovek vseobecne) bez kyslika.

kika214
7. dec 2017

@simona1981 :( to ma mrzi, ale prajem vela sil

majulino
7. dec 2017

@miushik765 ahoj, AJ moja bola pridusene aj ozvi boli slabsie mala 2x omotany pupocnik okolo krku a bola uplne modra, neplakala... Teraz bude mat 4 roky a je strasne sikovna a vnimava

netswan
7. dec 2017

Moja malá bola. Rodila som dva dni, prosila o cisara, ale vraj nebol dovod. Nevedela som ju vytlacit. Pamatam si ako ju niesli hodenu vo vandli, neplakala, nejake cievky mala potrhane v hlavicke a abgar 1. A nikto ani muk. Ale chvala bohu je ok

kika214
7. dec 2017
Strana
z2