Vyvolanie pôrodu

4. apr 2023

Ahojte 🙂 nakoľko som už 37+6tt a dnes mi bol vybratý pesar a neskutočný tlak , ledva chodím mám dve malé detičky a už by som naozaj chcela ísť 🙂 preto by som chcela skúsiť radu a skúsiť ten ricínový koktejl tak aby neublížil ani mne a ani bábätku 🙏🏻 ďakujem krásne 🙂
Do toho predtým skombinujem sex a hádam ss to rozbehne 🙂 keďže som len 1 cm otvorena a hlavička nalieha 🙂 ďakujem vám krásne.

zuzkacik4
4. apr 2023

Ak nechces ublizit sebe ani babatku, tak ziadny ricinovy koktejl neskusaj... ano, su take, co to skusali a vsetko ok...beriem a respektujem...ale termin porodu mas o 2 tyzdne cca, tak naco to potreujes takto, podla mojho nazoru, dost radikalne urychlit? Ja ti rozumiem, ze mas toho dost, sama som pred nedavnom rodila tretie, viem co to obnasa sa k tomu postarat o dalsie 2 deti...ale tak aj tak..a to teraz naozaj vobec neber nijako v zlom✌ drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🍀

taktotedanie
4. apr 2023

Neuzivajte ak nechcete ublizit dietatu a sebe!

cookie29
4. apr 2023

Boze 😲

pozri ja to odkopirujem:
Stávající menší studie naznačují, že by mohl být účinný, ale za cenu velmi častých nežádoucích účinků. Bezpečnost pro ženu i dítě není ovšem žádnou studií zkoumána ani zaručena.

a ked uz, tak eventualne po 41tt!!!

anavixy
4. apr 2023

Neblbni, takmer 38 tt si vydrzala s pesarom, takze ledva ledva, a uz 2 tyzdne nevydrzis?? Ano, 37+6 je v pohode na porod, AK sa rozbehne prirodzene bez pomoci, hoci by to boli len babske rady. Tlak, naliehanie a dve male deti su podla mna dostatocne kombo na rozbehnutie porodu bez hocijakych experimentov (a ked uz tak su aj ine sposoby).

nevenka
4. apr 2023

@anavixy alebo ked je indikacia, napriklad ako u mna vysoky tlak, aj na 6 tbl. Dopegytu 150/100. Bola som ukonceny 38tt., lekar nechcel cakat pri takom tlaku. Tak vyvolavacka. A to mozem byt rada, ze sme nemuseli riesit sekciu. Lebo ja rodim rychlo.
@autorka a ja som mala doma 3 deti, ale kludne by som vydrzala aj dalsie 3 tyzdne, keby som nemala ten vysoky tlak. Lezala som kvoli nemu 4 dni, ale akonahle som sa postavila a sla na zachod, uz letel hore.

anavixy
4. apr 2023

@nevenka samozrejme, v takom pripade je to uplne v poriadku aj trochu skor 🙂 aj sekcie sa tak vacsinou planuju (ukonceny 38.), ale to je zase o inom ako “vyvolavanie” pre pohodlie matky (zazila som dokonca aj ozajstne vyvolavanie z toho dovodu a este skor, dietatu sa to vobec nepacilo…)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre