icon

Za aký čas ste porodili po odtečení plodovej vody?

staskast
17. feb 2021

Ahojte.
Prosím vás je možné, že žene odtečie plodová voda aj pri tom že nie je otvorená a ma dlhy krčok?
Ak ano za aký čas vie podľa vás takáto žena porodiť?
Napríklad v deň kontroly lekár povie, že krčok je dlhy, otvorená nie som na pôrod to vôbec nevyzerá. večer praskne voda. Viem porodiť do pár hodín?
Ďakujem ;)

Strana
z2
mariska1989
17. feb 2021

5 hodín 🙈 ako odtiekla voda tak hneď začali aj kontrakcie čo 3 min .jasné že dom nešla hneď však hlava bola mokrá 😂 takže manžel fenoval vlasy ja som si dýchala 😁 obliecť a pol hodinová cesta .takže ešte v nemocnici 3a pol hodiny .čas šiel hrozne pomalí

evamea
17. feb 2021

Mne praskla 3:30 ráno, doma potopa, 16:55 sa narodil malý akútnou sekciou, neotvorila som sa vôbec, hoc kontrakcie po maximálnej dávke oxytocinu boli statočné. 🙂

titla
17. feb 2021

@staskast Porodila som 43 hod po tom, ako mi odtiekla plodova voda. Ked mi zacala odtekat, isla som do nemocnice, kde si ma uz nechali, hoci som nemala ziadne kontrakcie a krcok bol dlhu 2,5 cm. Nakoniec mi museli porod vyvolavat, lebo som sa vobec neotvarala, uz to vyzeralo na sekciu. Nakoniec som porodila prirodzene, ukazalo sa, ze syn mal kratku pupocnu snuru a nevedel poriadne zostupit do porodnych ciest.

euie
17. feb 2021

Ahoj, mala som nepravidelne kontrakcie a otvorena som bola na 2cm, krcok tuhy. doktor ma chcel poslat domov ze este nerodim, ale nechali si ma ako druhorodicku v termine. Za hodinku praskla voda/nalez sa inak nemenil. Porodila som o 3 hodinky po prasknuti vody.

kubkovamama
17. feb 2021

@staskast presne ako ty, rano poradna a nic, podvecer mi zacala odtekat voda, pred polnocou som prisla do nemocky. Nic sa nedialo,tak dalsi vecer mi dali 2 infuzky oxy+3 tablety misoprostolu, porodila som za pol hodinu leziac na ctg,jednoducho sa to nestihlo,pre mna asi to najhorsie co som si mohla predstavit.Bola som uz 10dni po termine,dcera mala nizke ozvy.Porod by mal nastat do cca 24h od odtecenia vody.

iwanka222
17. feb 2021

Ja som porodila po 19 hodinach odkedy mi praskla plodova voda.

prunee
17. feb 2021

Porodila sim po 15 hod. odkedy mi odtiekla voda, museli mi dat aj cipok na otvorenie.

midka
17. feb 2021

v noci, zacala odtekat, pred siedmou som uz bola v nemocnici, doktorka, to videla na porod okolo 17,00 .. mala sa narodila uz o pol deviatej rano,, takze do par hodin od zacatia ,,, fakt nie je na co cakat,,.,.,, cim skor tym lepsie

julie19
17. feb 2021

Voda mi začala odtekať v sobotu 4:20, 5:30 som bola v nemocnici, všetko zavreté, žiadne kontrakcie ale voda bola žlto-zelena tak mi doktorka vravela že normálne čakajú 24 hodín či to začne samo ale keďže mám sfarbenu vodu začneme skôr ... nasledovalo veeeela veeela oxitocinu, tabletka a porodila som v nedeľu 0:55 ... takze po necelých 21 hodinách ... ale neviem kedy by to bolo keby nezačali vyvolávať🤷‍♀️😅

simona92101
17. feb 2021

@katulastraka prve a jedine dieta v 33 rokoch.den predtym som okopavala zahradu,rano odisla voda,dala som si sprchu a kym som vysla zo sprchy boli kontrakcie kazdych 5 minut.

katulastraka
17. feb 2021

@simona92101 super, aspon viem co budem robit od zaciatku aprila :D :D :D :D

suzie28
17. feb 2021

U mna 8.5hod od prasknutí vody ( veľké množstvo )

mima1
17. feb 2021

@katulastraka hej to je super. Ja som v den porodu kosila travnik dala dokopy celu zahradu orezala kraje travnika pekne na 4 😂 a netusiac ze sa nieco deje som sa vecer isla osprchovat a za dve a pol hod po sprche odrodene.

katulastraka
17. feb 2021

@mima1 super, krasa, tak ja si maknem teda...ziadne zadrbavanie sa v posteli..od 2.4. makam ako fretka :D (od 1.4. radsej nie, nech sa to nenarodi na den blaznov :D )

mima1
17. feb 2021

@katulastraka to je celkom super datum 1.4 😂

katulastraka
17. feb 2021

@mima1 nie 😂

sticker
jaja23
17. feb 2021

Porodila som do 6 hodín od odtecenia plodovej vody

iwesska
17. feb 2021

Niekto neporodi aj vobec,ako ja😁Na supu mi rachla voda v piatok tesne po polnoci a dieta mi museli vyberat v nedelu po obede,lebo on nie a nie von.🙄

81anina
17. feb 2021

ja som porodila o 12 hodin od odtecenia vody.Odtekala pocas celeho porodu kontrakcie hned od zaciatku caste otvarala som sa celkom rychlo na prvorodicku no na 7 cm sa to zastavilo a maly bol stale vysoko nezostupoval tak supli oxitocin tie kontrakcie po nom boli sialene no narodil sa za 1,5 hodinu a to mi dve sestricky tlacili na brucho lebo nesiel von 😕

elizabet173
17. feb 2021

@staskast po 9 hodinach, kontrakcie zacali asi po troch, styroch hodinach, co mi doma praskla voda.

zuzuliatko18
18. feb 2021

Prvorodička, asi hodina a trištvrte. Mala som extra rýchly pôrod, ešte o druhej som bola na kontrole u gynekológa, krcok ok, ctg ok a okolo 9 večer odtiekla voda, malý bol na svete pred 11.

simona92101
18. feb 2021

@katulastraka aj nasa sa narodila 1.4 😉 blaznivy porod a aj blaznive dieta 😉

Strana
z2