icon

Aké máte skúsenosti s MUDr. Katarínou Rašlovou?

dany03
22. okt 2010

Ahojte maminky v BA 🙂
Po osmych rokoch cakame druhe dietatko a momentalne koncim 31tt
Nie som spokojna so svojim sucasnym gynekologom, konci mi u neho 6-mesacna zmluva a tak zvazujem jeho zmenu... v blizkosti bydliska som nasla kontakt na gyn. Mudr. Raslovu, ak s nou mate niektora skusenosti, velmi sa potesim ked sa o ne so mnou podelite 😉 vopred dakujeeem 😎

Strana
z10
miskkaa
26. apr 2018

@janna88borin ale to možno preto som platila lebo som bola v tých rokoch tehotná, možno keď sa chodí iba na preventívnu prehliadku tak sa neplatí, neviem

janna88borin
26. apr 2018

@miskkaa no uvidim, co ine mi ostava 🙂 je mozne, ze najprv to bol jednorazovy poplatok a potom dala kazdorocne, ale len pre nove pacientky, starych pacientok sa to netykalo.

janka4321
27. apr 2018

Hmmm, ja som u dr. Uz niekolko rokov, cca 5-6 a este som nikdy nic neplatila, iba jednorazovo 1x.A to som uz bola aj tehotna...nikdy nic nechcela.

margaretka
6. sep 2018

ake mate s nou aktualne skusenosti? bol niekto u nej posledne mesiace? snad sa zlepsila ak si uvedomila recenzie.... zacinala ako skvela lekarka ... potom to zacala byt moc sebavedoma...

barbara89
10. sep 2018

@margaretka ja chodim k nej niekolko rokov. Vzdy len preventivky. Potom mi nasla pri preventivke nieco na krcku, hned ma poslala do nemocnice. Vsetko vcas odstranili. Ja som s nou nikdy nemala problem. Nikdy som necakala na vysetrenie viac ako 10-15minut, ale to je uplne normalne. Teraz som u nej aj ako tehotna. Sestricka mi vzdy vie super zobrat krv, doktorka vzdy pozrie aspon srdiecko a odporucila mi super doktora na morfologicky ultrazvuk. Ja osobne som nikdy s nou ani so sestrickou nemala problem.

janulinka211
8. okt 2018

@margaretka ahoj. Ja som bola u nej sledovana jedno tehotenstvo a stacilo mi. Pytla som sa v 20 tyzdni na pn ze sa citim zle mam vela stresu v praci a chodia tam sami chori ludia, rozumej napr herpesy a cierny kasel, chlamydie a pod. Povedala ze to nie je dovod na pn. O tri tyzdne som skoncila v nemocnici a do konca tehu pn a sledovana a tyzdne na hepatologii. Ona z krvi nic nezistila.. a po dalsie moc mi kazala priniest na poradi 2x ale vyuctovala si ho do poistovne 7x🙂 takze asi tak. A to nehovorim o dalsich ukonoch... podla mna to je zanedbanie staroslivosti a este aj zarabanie. A to som platila kazdy rok 50€ este k tomu. Takze u mna asi tak...momentalne som druhy mesiac stastne zmenila gyndu. Nikdy viac a co som tam mala kamosky tie su prec uz tiez.

barbara89
8. okt 2018

@janulinka211 ona ma fakt asi rozdielne pristupy. Lebo ja u nej nic neplatim, raz som zaplatila 20€ pred 8 rokmi a odvtedy nic. Niekedy mam pocit, akoby sme hovorili o dvoch roznycj ludoch. Ja nastastie nemam ziadne komplikacie a dokonca sa ma pytala aku mam pracu, ci narocnu, co nechcem ist na PN.

katka1981
10. jan 2021

Dievcata boli ste niektora na preventivke u dr. Raslovej po novembri 2020? Dakujem.

Strana
z10