icon

Aké máte skúsenosti s MUDr. Katarínou Rašlovou?

dany03
22. okt 2010

Ahojte maminky v BA 🙂
Po osmych rokoch cakame druhe dietatko a momentalne koncim 31tt
Nie som spokojna so svojim sucasnym gynekologom, konci mi u neho 6-mesacna zmluva a tak zvazujem jeho zmenu... v blizkosti bydliska som nasla kontakt na gyn. Mudr. Raslovu, ak s nou mate niektora skusenosti, velmi sa potesim ked sa o ne so mnou podelite 😉 vopred dakujeeem 😎

michi200
Autor odpoveď zmazal
satin83
3. júl 2016

Kedy vam dr.urcila pohlavie dietata? Mne stale hovori, ze az v 20tt sa da povedat ale niektore zeny co cakaju chlapcov im povedali skor.... uz mame jedno dievcatko a som hrozne nedockava. Tak teraz neviem ci je to opat dievcatko co sa potvrdi vacsinou neskor alebo ci mame este sancu na chlapceka a proste ona pohlavie skor nehovori. Povedala vam pohlavie aj skor ako v 20tt?

veroni111
3. júl 2016

@satin83 mne tiez nic nepovedla..ale az v 20tt na 3D

miskkaa
3. júl 2016

Mne povedala skôr že to bude chlapec ale mala som to brať s veeeelkou rezervou.

jeanka86
3. júl 2016

Mne prvy krat povedala asi v 14tt ale len 50 na 50, ale ze vidi kolajnicky,ze sa jej zda ze bude dievcatko..potom mi to povedala na kazdej poradni a nakoniec ked som sla na 3d sa to potvrdilo a teraz mi tu spinka 6 mesacna dcerka 🙂 takze v mojom pripade jej to vyslo uz v 14tt 🙂

siimiik
25. jan 2017

Ahojte. Aký máte aktuálny pohľad na dr. Raslovu? Jej prístup, vyšetrenia ? Ďakujem za každú reakciu

janka4321
25. jan 2017

Dlhe cakacie obdobie na vysetrenie,napr. V 3.tyzdni po porode som sa objednavala na kontrolu po sestonedeli a objednali ma az 2.5 mesiaca po porode.

veroni111
15. feb 2017

Ja som od nej uz odišla...

michi200
Autor odpoveď zmazal
fantinka
20. feb 2017

Ja som bola spokojna, kym som neotehotnela. Prva poradna - vobec sa ma nespytala ako sa citim, ci nem problemy. A ked som povedala, ze ci sa moze prist manzel tiez pozriet na utzv, tak by ma najradsej poslala niekam. Druha poradna uz bola milsia,aj sa opytala ako sa mam 😂 a ked som jej povedala, ze mam svetlozlty vytok, tak len ze to je normalne..a uz zacal svrbiet...sestricka je katastrofalna, tak neochotnu a neprijemnu osobu som asi nezazila...chodila som k dr vzdy len na preventivky, ale na termin sa caka aj dva mesiace, ak mate nejaky problem. Tak len verim, ze nic nepodceni a ked mi vravi, ze je vsetko ok tak to tak aj je.

veroni111
7. apr 2017

@michi200 ku Škurlovi som prešla...

ivusik1111
16. júl 2017

Doktorku vôbec neodporúčam , vôbec nie je odborník a nedokaze riešiť problémy. Od začiatku tehotenstva som mala problémy , najprv to bolo spinenie ktoré síce ustúpilo no v 17tt som začala silno krvacat a pani "doktorka" mi na to dala duphaston a poslala ma domov ze inak je všetko ok a mám dodrziavat kludovy režim . Kedze ani po 2 týždňoch krvácanie neustupovalo tak som skončila na pohotovosti kde mi samozrejme tiež povedali ze je všetko ok a ze sa mám hlásiť u svojho rajonneho gynekológa. Tak som teda sla kde som vlastne bola u pani doktorky dokopy 5 minút aj s cestou a povedala mi , ze teda asi bohužiaľ ze budem cele tehu krvacat a na duphastone a ze bábätko je ok ale otocene dole hlavou. Tak som teda sla domov . To bol utorok. No prišla noc zo soboty na nedeľu a to co sa udialo neprajem ani najhoršiemu nepriateľovi . Na wc som potratila nášho anjelika do záchoda ktoré este chvíľu žilo !!!!!! Takze takáto je pani DOKTORKA odborníčka !!!!!

satin83
19. júl 2017

@ivusik1111 preboha!!!!!!! Úprimnú sústrasť... čo si potom robila? Som úplne z toho v soku😒

weronika2
26. júl 2017

Ja som tiež pacientkou tejto doktorky, budem jej volať v pondelok kvôli objednaniu sa na potvrdenie tehotenstva..no po prečítaní týchto komentárov sa obávam, kedy mi dá termín a ako bude postupovať. Musím doma pohľadať, či mám od nej nejaký dokument, no chcela by som sa spýtať, je tam nejaká doba, počas ktorej sa od nej nedá len tak odísť?

ivusik1111
26. júl 2017

A ako dl

ivusik1111
26. júl 2017

A ako dlho si u nej ? No zmeniť gynekológa môžeš no pokial už budes k nej chodiť ako tehotná tak to už bude ťažšie si zmeniť gynekológa ... ja by som odišla čím skôr ... ja už mám zmeneného ale už je neskoro :( kebyže to spravím skôr možno moje bábätko žije :(

veroni111
26. júl 2017

@ivusik1111 ako nic v zlom,ale toto je trosku cez to hádzať na mudr...ani na pohotovosti nic neurobili,asi sa nedalo! Preco si vas tam teda nenechali?!

ivusik1111
26. júl 2017

Ako pardon ale je to môj názor a ten mi nik nevezme ... cely prístup počas tehu bol odfláknuty a povedať niekomu s úsmevom na tvári ze bude krvacat cele tehu tak ako pardon ...

zbruna
30. sep 2017

Ahojte dievcata, zvazujem odchod od Mudr. Raslovej, vedeli by ste odporucit niekoho normalneho v Ruzinove, pripadne v Novom Meste?
Potrebujem dost rychlo zmenit lekara, ktory by mi dosledne urobil diagnostiku. Ked som bola u nej, urobila len sono a stery napriek tomu, ze som jej pomerne presne lokalizovala zdroj bolesti v panve. Ani sa ma nedotkla a tam dole neprehmatala. Ja si tam uz citim hrcku a neviem ani sediet, teploty a slabost uz dlhsiu dobu ☹
Dakujem Vam za tipy...

ivusik1111
30. sep 2017

No ja som už od nej chvalabohu odišla ... neviem , či Ti bude vyhovovať aj súkromný ? Je to súkromná ambulancia Gynaex ... je tam asi 6 lekárov a všetci sú dobrí podľa recenzií ... u Raslovej by som nedostavala ani deň na tvojom mieste ...

zbruna
30. sep 2017

@ivusik1111 A prosim Ta, ako sa tam pohybuju poplatky?
No s tou Raslovou ozaj nie som spokojna, ked sa objavi problem, tak nevysetri, ako by mala. A ona ze: "ked si to poriesim, tak potom by odporucila ist na plasticku chirurgiu, aby mi tam dali do poriadku povolene steny posvy po porodoch" 😖

ivusik1111
1. okt 2017

No podľa toho co robia ... Či berú krv, robia sono atd ... ja som platila 50 e za vyšetrenie teraz ... tam je na chodbe potom aj cenník vyvesený ... no áno , mne keď som krvacala tých 5 mesiacov co som bola tehu tak mi len povedala ze no bohužiaľ asi budete krvacat celé tehu a viac to neriešila ...

veroni111
12. okt 2017

Presne pre toto,som odisla aj ja...prvý krat som potratila a nikto nic neriešil! Ani ptm...

ivusik1111
12. okt 2017

To mi je ľúto ☹️... a kedy sa to stalo ? Teraz niekedy ? Ako nechápem prečo niektorí doktori robia robotu ktorá ich nebaví lebo z tejto gyn som mala presne tento pocit ... všetko odflaknute , teraz už viem po všetkých výsledkoch ze kebyže ma poriadne vyšetrí a nasadí lieky tak mohlo byt všetko inak 🙁

veroni111
14. nov 2017

@ivusik1111 nie moja,pred 3 rokmi..uz mam teraz skoro 3 ročného chalaniska 🙂 ja som prešla k inému a ten je teraz na dlhodobej pn...a potrebujem noveho lekára! Nevies mi niekoho odporučiť? Dakujem

janna88borin
25. apr 2018

Baby, prosim Vas, neviete ako to je s tym poplatkom u Raslovej? Je to jednorazovy pri "podpise zmluvy s nou" alebo sa plati kazdorocne? Totiz platila som 50eur, ked som sa ku nej prehlasila cca 2 roky dozadu, bola som u nej vtedy 2x za sebou, odvtedy uz nie. Dakujem Vam za info.

janka4321
26. apr 2018

Je to jednorazovy poplatok.

janna88borin
26. apr 2018

@janka4321 super, dakujem. Nieco sa mi totiz mari, ze niektore baby tu spominali, ze slo o rocny poplatok

miskkaa
26. apr 2018

No ja som platila už 2x 50 eur. Minulý rok a predminulý. Tento rok som tam ešte nebola.

janna88borin
26. apr 2018

@miskkaa noo presne tak sa mi marilo nieco, dakujem za info. Dufam, ze mi neda doplatit spatne, mienim od nej brat kartu a ist prec 🙂