Aké máte skúsenosti s MUDr. Katarínou Rašlovou?
Ahojte maminky v BA 🙂
Po osmych rokoch cakame druhe dietatko a momentalne koncim 31tt
Nie som spokojna so svojim sucasnym gynekologom, konci mi u neho 6-mesacna zmluva a tak zvazujem jeho zmenu... v blizkosti bydliska som nasla kontakt na gyn. Mudr. Raslovu, ak s nou mate niektora skusenosti, velmi sa potesim ked sa o ne so mnou podelite 😉 vopred dakujeeem 😎
@delideli jaaaj myslis tento screening, tak to robi tiez ;)
@ajkoajanka : super, tak to je dobre..uz som k nej objednana, dufam,ze pridam tiez dobru skusenost 🙂
@delideli supis, urcite budes spokojna 😵 pozdravuj ju od J.Lehotskej ;)
pani doktorku len a len odporucam. Ked som bola u nej s dvojrocnou dcerkou a pocas mojho vysetrenia dcerka zacala plakat, pani doktorka ju hned zobrala a polozila ju na mna a ja som sa smiala ze sa citim ako po porode ze mi lezi na bruchu a mna popri tom vysetruju : ) potom spolu so sestrickou prisunuli aj cely ultrazvuk cez celu miestnost az ku mne aby som sa s dcerkou nemusela presuvat zvlast na postel : ) aj sestricka aj doktorka su podla mna uzasne, ludske, chapave. Tehotensku poradnu nemaju urcenu na jeden den ale kedy to mamickam vyhovuje na ten den sa dohodnu. Ja len chvalim a odporucam.
Ahojte! Tiez sa chcem opytat na pani doktorku - gynekologicku Raslovu. Moze byt pritomny aj otecko pocas vysetrovania tehotnej ultrazvukom? A ma aj extra monitor, na ktory vidi tehulka pocas vysetrovania? Vysvetluje doktorka na monitore - toto je rucicka, tu bije srdiecko, atd.? 🙂 Dakujem pekne!!
Chcela by som sa opýtať, či Vás pani doktorka vzala hneď alebo čakala kým príde karta od predošlého gynekologa? Ďakujem
Ahojte, chcem sa opýtať či sa u pani dr. aj niečo platí, pri preventívke
Ďakujem
Pani doktorka ma vzala hned ako som ku nej prisla a spravila mi preventivnu prehliadku, zapisala si meno predoslej doktorky a kartu si uz potom sama vypytala od nej. Platila som len vstupny poplatok myslim ze 20 eur to bolo a od vtedy som u neja za nic neplatila.
Neviete prosím, či sa k rašlovej treba vzdy objednávať, ked chcem prísť? alebo stačí prísť hocikedy, sadnúť si do čakárne a čakať? vdaka
Objednávať sa asi netreba, ale neviem to naisto. Ja keď som potrebovala ku nej ísť som si stále radšej zavolala či tam v ten deň budú a povedala som že prídem.
@orgovan je fajn sa objednat, lebo nemusis tolko cakat, ak ma toho vela, no da sa jasne aj pockat
za objednanie sa plati? kolko je cakacia doba na objednanie? Ak sa netreba objednavat, je tam vela pacientiek- kolko sa asi caka? Dakujem.
@ajkoajanka Ahojky,prosím ťa nevieš mi pomôcť. Snažím sa objednať u pani doktorky ale nejako mi tam stále naskakuje odkazová hláška že pracuje len v stredu od 12-17h. To sa vždy objednávky robia len ten jeden deň?? alebo mam zlé čísielko. 0944/555100?
@larra111 ja som bola iba raz a bola velmi mila a prijemna, co som potrebovala mi vysvetlila🙂 aj ja som bola objednana na cas,len som este trochu cakala. ked vojdes do vestibulu (ambulanciu ma hned na prizemi),tam su take sedacky a to je vlastne aj cakaren k nej, sestricka ta zavola. A nie je zaco😉
Dievčatá viete mi povedať koľko sa teraz platí vstupný poplatok k MUDr. Rašlovej? Prihlásila som sa k nej telefonicky 30. Januára 2014 a povedala mi že vstupný poplatok činí 50 EUR. Veľmi ma to prekvapilo keďže kamarátka, ktorá u nej bola po prvý krát pred dvoma týždňami platila 30 EUR. Keď som toto v telefóne sestričke spomenula, tak povedala že zvýšili ceny lebo majú veľký nápor pacientiek. Zvýšenie ako také by sa snáď dalo pochopiť, ale z 30 rovno na 50? Veď to je takmer raz toľko! Zdá sa mi to veľmi neseriózne, keď vezmem do úvahy že nie tak dávno bol poplatok u pani doktorky dokonca len 20 EUR.
dr. Rašlová je skutočne profesionál v odbore a je to zároveň aj príjemná doktorka, ja som spokojná.
ibaclovek a aj od Teba teraz pýta 50 EUR alebo je to len pre nové pacientky? zdá sa mi to dosť veľký cenový skok
@aaminka fíha to vážne. to som teda nemilo prekvapená. Už dlho sa k nej chystám prehlásiť, ale 50 € sa mi už zdá celkom dosť 😒
@tweetinkapp 50? fuu, ja som u nej uz dlho, samozrejme som velmi spokojna ale platila som len 20€. zas v niektorych ambulanciach si tehotne este priplacaju za ultrazvuky alebo platia nejaky poplatok tehotensky a u nej uz nic, tak sama musis uvazit....
@tweetinkapp ved jej skus cinknut a spytat sa. Ja neviem, mozno som specialny pripad lebo som bola mimo Slovenska a gynekologa tu nemam uz davno, tak vlastne nie je na co nadviazat a kartu bude treba zalozit od zaciatku celkom novu. To ze sa uz potom nic neplati som pocula aj ja, no mne sa asi skor oplati ist k niekomu u koho sa neplati vstupny poplatok ziadny, len za sono a podobne veci, ktore kazde stoji tak 10 EUR a kedze deti necakam ani neplanujem, tak ma to stale vyjde menej ako 50 EUR za rok.
@aaminka ale to je len 1 vstupny poplatok neplatis to kazdy rok

@ajkoajanka : to sa meria hrubka krcneho zahybu dietatka, pouziva sa to potom tusim do vypoctov, kde sa zadavaju aj hodnoty z o screeningu z krvnych odberov a vysledok je riziko roznych postihnuti dietatka..nerobi to kazdy gynekolog,nie je to nutne..