icon

Aké máte skúsenosti s MUDr. Katarínou Rašlovou?

dany03
22. okt 2010

Ahojte maminky v BA 🙂
Po osmych rokoch cakame druhe dietatko a momentalne koncim 31tt
Nie som spokojna so svojim sucasnym gynekologom, konci mi u neho 6-mesacna zmluva a tak zvazujem jeho zmenu... v blizkosti bydliska som nasla kontakt na gyn. Mudr. Raslovu, ak s nou mate niektora skusenosti, velmi sa potesim ked sa o ne so mnou podelite 😉 vopred dakujeeem 😎

niagara11
13. feb 2014

Caute baby, som sa chcela tiez objednat trochu ma tych 50e odradilo, ale kebyze to je iba jednorazove tak to by sa este dalo. Neviete este ake poplatky sa platia nejake rocne ci co?? a za ten morfologicky ultrazvuk ste kolko platili? vdaka

moschi77
19. feb 2014

@niagara11 Ahoj niagara11, ja som isla k dr. Raslovej v novembri za poplatok este 30e, je to jednorazovy poplatok a odtvedy som neplatila nic..a na morfologickom usg som bola v 20tt u dr. Slezaka na Strecnianskej, mala som od. mojej dr. vymenny listok a tam sme platili tiez 30e.. vsetko pekne pomeral, povysvetloval, spravil fotku a isli sme het 🙂 Inak dr. Raslova je velmi zlata, ja som s nou spokojna a mozem odporucit.. 😉

maca242
20. feb 2014

@niagara11 Ja mam rovnaky nazor ako moschi77. Ja som sa k nem preradila zhruba v oktobri, tiez som platila 30€ ako vstupny poplatok a ani trochu to nelutujem. Sestricka je svojska, ale uplne v pohode, aj ona mi kolkokrat poradila, ked som sa pytala. Doktorka je uplne perfektna, lutujem, ze som u nej nebola uz davno. Teraz sa k nej prehlasuje aj moja mama a kamoska. Naozaj odporucam.

niagara11
14. mar 2014

Dakujem baby za feedback 🙂) ja som jej volala a mi tusim to bola ona sama povedala ze vstupne je 50. No ked je to jednorazove tak este ako tak, ale rocne to je dost. Skusim to s nou teda este raz. S tou mojou nie som moc spokojna.

ninocka84
24. mar 2014

baby, mam problem s otehotnenim. vie tato dr s tymto pomoct? moj dr totizto nezvlada absolutne.. uz som raz potratila.. plus mam pco.. to mi zrazu prestal liecit.. 50eur sa mi zda trochu dost.. potom sa tam plati za kazdy utz a kazde objednanie este? plus som tu citala este za vedenie karty 30eur ci co?

emiluska_
2. apr 2014

Mudr. Rašlova neberie nové pacientky. Zevraj maju plno. Volala som tam a takato bola informacia.... Ma niekto rovnaku skusenost?

19mirka24
13. apr 2014

Tak baby ja som bola v piatok u pani doktorky prvy krat .... a mozem len odporucit s mojou byvalou sa to neda porovnat ... a sestricka mi nepride svojska praveze je to riadna typenka .... a doktorka je uzasna 🙂 Lutuje ze som k nej nesla uz skor

fiorrella
15. apr 2014

ahojte, prosim vas, vedeli by ste mi povedat, kde ma pani doktorka Raslova ambulanciu? mam trochu protichodne informacie. na jej stranke som nasla Rezedova 5, Poliklinika Atrium, ale ta bola aktualizovana v roku 2011. no a na inej stranke lekar.sk som nasla Bebravska 1. Ktore z toho je aktualne? 🙂 Chystam sa tam zajtra a odpoved pre emiluska - prijima nove pacientky, prave kvoli tam idem 🙂 Dakujem vam za odpovede.

erika.s
15. apr 2014

Ambulanciu ma v poliklinike Atrium na Rezedovej ulici.

fiorrella
15. apr 2014

@erika.s dakujem pekne 🙂

martiny923
23. apr 2014

ja sa k nej tiez chystam na zaklade odporucani viacerych velmi spokojnych kamaratok 🙂

mia551
26. apr 2014

@moschi77 @maca242 @19mirka24 dievcata, prosim vas, vedeli by ste mi povedat, ci za objednanie na termin sa u p. doktorky tiez plati...? ak ano, kolko... dakujem pekne 🙂

moschi77
26. apr 2014

@mia551 No ja co si matne spominam, tak sestricka vravela 7 alebo 8 €..neviem presne..ja som prisla okolo osmej rano bez casenky a dovnutra som sa dostala asi po hodke, lebo medzitym brala tehotne a objednane na cas..inac byva tam docela natresk... 🙂

maca242
27. apr 2014

@mia551 toto netusim a uz ti ani nepozriem v cenniku, poslednu poradnu u nej mam za sebou.

mia551
27. apr 2014

@moschi77 @maca242 velmi pekne dakujem za odpoved 🙂 pozeram, ze ste obidve tehulky, to je super, gratulujem 🙂 chcela by som sa opytat, ako je to u Dr. s tehu poradnami - ma na to specialny termin / vyhradeny den v tyzdni alebo staci prist kedykolvek...? ako dlho v priemere cakate? robi vsetky vysetrenia v tehu sama alebo na niektore posiela inam? kde ste boli na test v 28tt, kde sa zistuje tehu cukrovka (pije sa sladka voda)...? jaj, asi vela otazok, ale zistila som teraz, ze som tehu a chcela by som zmenit doktora a tak uvazujem aj nad mudr. raslovou... velmi pekne dakujem

moschi77
28. apr 2014

@mia551 Tehu poradnu neviem, kedy presne ma, ale sestricka mi vzdy zapise datum a cas, na kedy ma objednava ( za to sa neplati nic ) plus to, ci bude brat krv...vzdy dostanem aj skumavku na moc, ktory jej odovzdam, zmeria mi tlak a potom idem k dr. ...bud pozrie zospodu alebo robi usg, zapise si daco do pc a tehu knizky a potom nakoniec mi este sestricka vezme krv..a tot vsio. Inak co sa cakania tyka, tak sem tam cakam 5-10 minut, podla toho, kolko mamiciek je objednanych...ale ide to celko frisko 🙂
OGTT som ja absolvovala myslim v 26tt, dala mi vymenny listok do Ruzinova ( nie v Rohliku, ale vchod je tam v tej nizkej budeve vedla lekarne), amb. c 60, bolo nas tam asi 20, staci, ked prides okolo 7:45, oni beru dovnutra o osmej...donesies si 75g glukozy plus citron..a vypit sa to da uplne v pohode- taka sladka letna limonada 🙂
A morfologicky usg v 20tt som mala robeny u dr. Slezaka v Petrzalke, velmi zlaty, povysvetloval vsetko, spravil fotku, lebo maly bol rozmazany 🙂 a platili sme 30e.. inac vsetky vysetrenia robi sama, ale na prietokoch som este nebola a neviem, ci to robi ona alebo niekam posiela..
Na 4D som sa objednavala sama, lebo sme chceli fotky drobca, to som bola v 24tt u Dr. Fellnerovej v Petrzke, ale ona tam zrovna nebola, bola tam taka mladucka doktorka okolo 30ciny a aj tak dobre, lebo nam spravila asi 50 fotiek a 12 videjok 😀 ..vo vnutri som bola asi hodinu...
Cize asi tak..keby daco, kludne napis ...a ozaj, velmi gratulujem k tehu, vitaj v klube 😎
Raslovu odporucam...ja som s nou max. spokojna a asi aj ostatne mamicky, co k nej chodia, mi daju za pravdu....

mia551
28. apr 2014

@moschi77 dakujem krasne 🙂

maca242
28. apr 2014

@mia551 ja uplne vo vsetkom suhlasim s moschi77, vo vsetkom ma pravdu 🙂 tehu poradne ma dokina v pondelky a stvrtky, ale sestricka ti vzdy napise na karticku datum aj cas+ ci len poradna, alebo aj krv. Tie tri hlavne uzv, co ti musi spravit, robi ona u seba. (Moja predosla gyn ma posielala inam, lebo ma postkomunisticky uzv). Tak som aj odisla inam 🙂 U Raslovej je poloblby len ten vstupny poplatok 50€, ake fakt to za to stoji. Dokina je super, vzdy vysmiata, posranduje a hlavne ma neodbije, ked niecomu nerozumiem.
Na cukrovku ma tiez poslala do ruzinova, nezabudni si citron 🙂 A morfologicky som tuez mala u dr. Slezaka na Strecnianskej. Na 3D som isla k Dr. Millymu do ruzinova, stal 50€ tusim, ale tam som prvykrat videla manzela v nemom uzase s ustami dokoran. Cestou do auta sa ma pytal, kedy pojdeme znova :D :D :D
A taktiez sa pripajam ku gratulacii k tehu, je to uzasne obdobie.

mia551
28. apr 2014

@maca242 dakujem pekne 🙂

margaretka
12. máj 2014

ahojte, tiez zvazujem presun k Mudr. Raslovej, nasla som ze ma ambulanciu na Bebravskej?
MUDr. Katarína Rašlová
gynekológia a pôrodníctvo / Bratislava - Vrakuňa
ZS Bebravska , c.d.120

kam chodite vy ?

margaretka
12. máj 2014

@maca242 prosim ta pekne do ktorej ambulancie mudr. Raslovej chodis? ja som nasla ze ma ambulanciu aj na Bebravskej?

maca242
12. máj 2014

Tam mala zrejme predtym, teraz sedi na Rezedovej v poliklinike Atrium.

kvett
14. máj 2014

@leishmania
@ibaclovek
žienky, ake mate skusenosti s rašlovou počas tehotenstva? ja som teraz na zaciatku a prvy dojem mam taky, ze asi nebude velmi dôsledna....nechala ma chodit do prace s krvacanim a nejak extra okrem duphastonu teda to neriesi...Neviem, ci ma toho vela, ale zda sa mi, akoby ma nepočula, ked jej hovorim moje problemy.....Tu citam na nu same chvaly, tak neviem, mozno sa len neviem dobre vyjadrovat pri nej.......vy, ktore k nej chodite dlhsie, co si o tom myslite? Inak som s nou spokojna, s predoslou lekarkou sa neda porovnat.
@maca242
@moschi77

vertyeux
14. máj 2014

@kvett ja som velmi spokojna, praveze sa ma vzdy spytala, ze ako sa citim atd. sice mi napisala do tehu knizky zle pomer vysledkov tripple testov, ale ja som si to vsimla, opravila ju a ona sa ospravedlnila. ja som s nou bola velmi psokojna. ja ked som spinila, tak tiez len duphaston, ale co viac by mala dat? niekto dava ascorutin, ale niekto len duphaston 🙂

moschi77
14. máj 2014

@kvett Ja mam na nu tiez len same chvaly, akurat v piatok som bola, pytala sa, jak sa citim a ze ci si chodime s kolegovcami posediet, kym sa da.. 🙂 ..co sa vysetrenia tyka, tak mi vsetko pekne vysvetli a ked mam ja nejaku otazku, vzdy mi odpovie.. ja sa ozaj nemozem stazovat.. ani necakam, ked mam poradnu, berie tak, jak objedna sestricka a vo vnutri som tiez coby dup vybavena.. z mojej strany spokojnost 🙂

kvett
14. máj 2014

@moschi77 vidím, že si v 36tt - to sa k nej do ktorého týždna chodí? Nemala si chodiť už do nemocnice? vdaka

kvett
14. máj 2014

@vertyeux @moschi77 a ešte sa ťa chcem opytať, ak možem, že či je u nej možné vytlačiť obrázok zo sona. Ked som tam bola na potvrdenie tehu, tak som bola dost "nesústredená" a neopýtala som sa jej, či by mi to mohla vytlačiť.

moschi77
14. máj 2014

@kvett Teraz v piatok mi robila vyter, 19.5 ci kedy si idem po vysledok, ale zajtra uz idem na poradnu do Ruzinova...u mojej dr, mi sestricka uz len zmeria tlak, moc a dr. zapise vysledok... a dr. ti aj vytlaci obrazok, len jej musis povedat, ze ho chces...ovsem, pokial je babatko dobre vidiet 🙂

maca242
14. máj 2014

@kvett obrazok ti vytlaci, len si ho musis vypytat. Ja som pocas tehu nemala ziadne problemy, tak neviem posudit. Ale aj ked som mala ist na amniocentezu, vsetko pustila z ruk, pozrela na mna a bavila sa so mnou otvorene ako kamoska, nie ako lekar.
Jedine, co je na prd ( za to ale moze zakon) je, ze posledny uzv u gynekologa, ktory preplaca poistovna, je v 30tt. Potom ti ho maju spravit v 36tt v nemocke, ale ako je na slovensku realita, terminy su strasne. Som v 39tt, termin na uzv mam az na buduci tyzden (3 dni pred TP) a od 30tt netusim, kolko maly vazi.
Takze ak idete niektora rodit na kramare a ste okolo 36tt, zavolajte si tam hned dnes a objednajte sa na uzv. Tiez by som to spravila, keby mi to niekto povedal skor. Teraz budem mat prekvapko, ci 3kg vrecko cibule, alebo 4,5kg valibuk :D

leishmania
14. máj 2014

@kvett ja som mala zac roka nejake problemy a mne sa zdalo ze to az moc riesi :D mne pride dosledna ako lekarka