icon

Aké máte skúsenosti s MUDr. Katarínou Rašlovou?

dany03
22. okt 2010

Ahojte maminky v BA 🙂
Po osmych rokoch cakame druhe dietatko a momentalne koncim 31tt
Nie som spokojna so svojim sucasnym gynekologom, konci mi u neho 6-mesacna zmluva a tak zvazujem jeho zmenu... v blizkosti bydliska som nasla kontakt na gyn. Mudr. Raslovu, ak s nou mate niektora skusenosti, velmi sa potesim ked sa o ne so mnou podelite 😉 vopred dakujeeem 😎

scorpion82
11. jún 2015

@ajkoajanka kolko si platila za 3D? Dakujem

scorpion82
16. jún 2015

Chcem sa spytat, a pani doktorku si musite iba zazmluvnit? Berie tehotne aj s poplatkom, alebo je to zadarmo?
Dakujem

veroni111
17. jún 2015

@scorpion82 3D sa plati 35e,ale ona ho nerobi,posiela do petrzalky na strecniansku,k Mudr.Slezakovi.doktor je ale super,vsetko popozera aj vsetko povie 🙂 a myslim ze tehotne berie tak ako normlane pacientky a vstupny poplatok je 50e

sadika
18. jún 2015

Na kurze niektore mamicky spominali ze u Slezaka sa uz plati 50 e

veroni111
18. jún 2015

no tak to neviem,ja som platila minuly rok 35e a za kontrolu 13e

katkatonkova
19. jún 2015

Baby, ja som vcera bola u Raslovej a velmi dobry dojem na mna urobila....takze zatial je spokojnost....

scorpion82
19. jún 2015

@katkatonkova A platila si tych 50 eur za vstupny poplatok? Dik

katkatonkova
19. jún 2015

@scorpion82 ano platila...presne 50 eurikov....

scorpion82
22. jún 2015

@sadika
Myslis, ze aj Slezak berie este pacientky? Na internete ma len termin na objednanie.
Dakujem.

K.

katkatonkova
22. jún 2015

@scorpion82 pokial viem tak slezak robi len sono....on neberie pacientky...ja som sa ho na to pytala...

scorpion82
22. jún 2015

@katkatonkova dakujem velmi pekne

janna88borin
29. aug 2015

Ahojte! Neviete, ci Dr. Raslova robi aj kombinovany skrining v I.trimestri (vysledky utz a krv)? NT a CRL mi merala, brala mi krv, ale neviem, ci len biochemiu alebo i na ucely tohto skriningu. Totiz ziadne riziko vyjadrene 1: ... mi nespominala. Dakujem

erika100
7. okt 2015

Ahojte, len pre info - ja som dnes telefonovala so sestrickou MUDr.Raslovej a 50,-eur je rocny poplatok, takze si ho pacientky platia rocne, nie len jednorazovo.

bebuska2804
7. okt 2015

Ja tam chodim uz treti rok a platila som iba uvodny poplatok, ziaden rocny. Mozno sa to ale zmenilo.

veroni111
7. okt 2015

ani ja nic neviem o tom rocnom poplatku...

motylik21
14. okt 2015

@veroni111
@bebuska2804 ja k nej chodím tiež už dlhšie a platila som len na začiatku, ale minulý týždeň som tam bola a počas čakania som pozerala cenník, má tam 50€ za "ročný manažment klientky", takže asi sa niečo zmenilo, čo zrejme platí len pre nové pacientky

inak, neriešili ste u nej niekto problémy s otehotnením?

bebuska2804
14. okt 2015

@motylik21 chcela som riesit, ale medzicasom som otehotnela 🙂

veroni111
14. okt 2015

@motylik21 takze to budu platit len nove?no ja ked som k nej isla,tak bol ten vstupny len 20e...teraz neviem no...ale tiez sa tam chystam,este som nebola na kontrole po porode :/ ja som take neriesila,takze neviem poradit...

motylik21
15. okt 2015

@veroni111 ja som tiež platila 20 pri vstupe, vtedy bola ešte vo Vrakuni..... a myslím, že len nové, keďže odo mňa žiadny poplatok nepýtala

veroni111
15. okt 2015

@motylik21 ano,ano aj ja som sa k nej prehlasila,ked bola este tu vo vrakuni

michi200
Autor odpoveď zmazal
lubinkas
18. okt 2015

@michi200 50 eur je len vstupny poplatok. Potom uz rocne neplatis

monique986
18. okt 2015

Ja k nej chodím uz treti rok, ale platila som len 20 eur pri vstupe. Odvtedy som uz bola dva krat tehotna, teraz som bola na preventivke, ale nikdy nic som neplatila.

michi200
Autor odpoveď zmazal
michi200
Autor odpoveď zmazal
lubinkas
18. okt 2015

@michi200 Ahoj. Naposledy som bola u pani doktorky v maji 2015 na preventivke a v marci 2015 na kontrole po sestonedeli. Odchodila som k nej cele druhe tehotenstvo a nemam kriveho sloha. A to som tam bola prve mesiace ako na klaviri lebo som stale spinila. Nikdy s tym nemala problem, vzdy ma pozrela, pri zlych tripple testoch ma tiez podrzala, vysvetlila a odpovedala, dokonca vtedy bol so mnou v ordinacii aj manzel. Je fakt, ze ma vela pacientiek a naozaj sa dlho caka na termin, ale ked som mala akutny stav vzdy ma vzala v ten den. Ja som tiez citala tie negativne referencie, ale z mojej strany nie su ziadne.

ada1313
18. okt 2015

ja som v 2014 platila 50.-, tiez sa prave znovu chystam a rozmyslala som, ci budem musiet znovu zaplatit za dalsi rok 50.-, ak je to teda len jednorazovy poplatok, tak som rada. inak spokojnost s pani doktorkou, sestricka taka svojska a razna, ale fajn (ak je tam teda este ta ista ako pred rokom). mali tam ale teda naozaj plno ☹

michi200
Autor odpoveď zmazal
lubinkas
18. okt 2015

@michi200 Ja som prve tehotenstvo chodila k inemu doktorovi a to bola cista katastrofa. Az tu som zistila ze to ide aj inak. Tak drzim palce🙂

michi200
Autor odpoveď zmazal