Aké máte skúsenosti s MUDr. Katarínou Rašlovou?
Ahojte maminky v BA 🙂
Po osmych rokoch cakame druhe dietatko a momentalne koncim 31tt
Nie som spokojna so svojim sucasnym gynekologom, konci mi u neho 6-mesacna zmluva a tak zvazujem jeho zmenu... v blizkosti bydliska som nasla kontakt na gyn. Mudr. Raslovu, ak s nou mate niektora skusenosti, velmi sa potesim ked sa o ne so mnou podelite 😉 vopred dakujeeem 😎
Chcem sa spytat, a pani doktorku si musite iba zazmluvnit? Berie tehotne aj s poplatkom, alebo je to zadarmo?
Dakujem
@scorpion82 3D sa plati 35e,ale ona ho nerobi,posiela do petrzalky na strecniansku,k Mudr.Slezakovi.doktor je ale super,vsetko popozera aj vsetko povie 🙂 a myslim ze tehotne berie tak ako normlane pacientky a vstupny poplatok je 50e
Na kurze niektore mamicky spominali ze u Slezaka sa uz plati 50 e
no tak to neviem,ja som platila minuly rok 35e a za kontrolu 13e
Baby, ja som vcera bola u Raslovej a velmi dobry dojem na mna urobila....takze zatial je spokojnost....
@katkatonkova A platila si tych 50 eur za vstupny poplatok? Dik
@scorpion82 ano platila...presne 50 eurikov....
@sadika
Myslis, ze aj Slezak berie este pacientky? Na internete ma len termin na objednanie.
Dakujem.
K.
@scorpion82 pokial viem tak slezak robi len sono....on neberie pacientky...ja som sa ho na to pytala...
@katkatonkova dakujem velmi pekne
Ahojte! Neviete, ci Dr. Raslova robi aj kombinovany skrining v I.trimestri (vysledky utz a krv)? NT a CRL mi merala, brala mi krv, ale neviem, ci len biochemiu alebo i na ucely tohto skriningu. Totiz ziadne riziko vyjadrene 1: ... mi nespominala. Dakujem
Ahojte, len pre info - ja som dnes telefonovala so sestrickou MUDr.Raslovej a 50,-eur je rocny poplatok, takze si ho pacientky platia rocne, nie len jednorazovo.
Ja tam chodim uz treti rok a platila som iba uvodny poplatok, ziaden rocny. Mozno sa to ale zmenilo.
ani ja nic neviem o tom rocnom poplatku...
@veroni111
@bebuska2804 ja k nej chodím tiež už dlhšie a platila som len na začiatku, ale minulý týždeň som tam bola a počas čakania som pozerala cenník, má tam 50€ za "ročný manažment klientky", takže asi sa niečo zmenilo, čo zrejme platí len pre nové pacientky
inak, neriešili ste u nej niekto problémy s otehotnením?
@motylik21 chcela som riesit, ale medzicasom som otehotnela 🙂
Ja k nej chodím uz treti rok, ale platila som len 20 eur pri vstupe. Odvtedy som uz bola dva krat tehotna, teraz som bola na preventivke, ale nikdy nic som neplatila.
@michi200 Ahoj. Naposledy som bola u pani doktorky v maji 2015 na preventivke a v marci 2015 na kontrole po sestonedeli. Odchodila som k nej cele druhe tehotenstvo a nemam kriveho sloha. A to som tam bola prve mesiace ako na klaviri lebo som stale spinila. Nikdy s tym nemala problem, vzdy ma pozrela, pri zlych tripple testoch ma tiez podrzala, vysvetlila a odpovedala, dokonca vtedy bol so mnou v ordinacii aj manzel. Je fakt, ze ma vela pacientiek a naozaj sa dlho caka na termin, ale ked som mala akutny stav vzdy ma vzala v ten den. Ja som tiez citala tie negativne referencie, ale z mojej strany nie su ziadne.
ja som v 2014 platila 50.-, tiez sa prave znovu chystam a rozmyslala som, ci budem musiet znovu zaplatit za dalsi rok 50.-, ak je to teda len jednorazovy poplatok, tak som rada. inak spokojnost s pani doktorkou, sestricka taka svojska a razna, ale fajn (ak je tam teda este ta ista ako pred rokom). mali tam ale teda naozaj plno ☹

@ajkoajanka kolko si platila za 3D? Dakujem